Blackie Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Hey all! Έχω το εξής πρόβλημα: Είχα το Νόρτον και είπα να δοκιμάσω το Κασπέρσκι, να δω τι ρόλο βαράει... Το περνάω λοιπόν (ενώ είχα εγκατεστημένο το Νόρτον), βλέπω πως είναι καλό και βγάζω το Νόρτον. Τότε αρχίζουν τα προβλήματα... Πάω να ανοίξω το Windows Media Player και μου βγάζει πρόβλημα, πως το Κασπέρσκι δε βρίσκει ένα αρχείο dll του Νόρτον (?!?!?) που βρισκόταν στο Common files! Ανοίγω το Yahoo Messenger και τον explorer, τα ίδια πάλι! Βγάζω το Κασπέρσκι και μπλοκάρουν τα ίδια προγράμματα, με τη διαφορά πως πλέον μου βγάζει εσωτερικό σφάλμα σαν μήνυμα σφάλματος και λειτουργεί ο explorer, αλλά όχι το Hotmail! Τι σκατά φταίει; Δε μπορώ να κάνω τίποτα και δε μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε! Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ προκαταβολικά! ΥΓ: Παρατήρησα πως το Νόρτον, ενώ έκανα σωστά το unistall δεν έβγαλε τα πάντα (έμειναν κάποια στοιχεία στο Common files αλλά και το Norton protected recycle bin, όπως και το Unerase Wizard.
telias Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Exei ypothei polles fores,to norton bgenei mono me format!!!!!apo geniko gkalop pou exw kanei 99,9% exoun ta idia problhmata otan bgazoun norton kai bazoun opoiodhpote allo forewall\Antivirus!!A,ektos kai an xsanabaleis to norton,bazw stoixima pws tha einai ola pali kala!pantws xsekhna na katharizeis registry klp klp kai blepeis!
EKTELESTES Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 1) pote ma POTE mh vazeis 2o antivirus mazi me allo mesa. 2) vgale k ton kaspersky k dokimase na kathariseis xeirokinhta oti emeine. 3) ama svhsthkan tpt common files pou ta xrhsimopoiousan k alla progs thn ekatses. vgale ti tha vgaleis xeirokinhta k trekse enan registry cleaner opws to registry mechanic. an pali de deis prokoph, ksereis thn apolyth lysh format c: enter ps. aa, an exeis xp, kane epanafora systhmatos, tha exei stadar prin valeis ton kaspersky
tsaglis Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Επαναφορά και προσευχή. Είμαι από τους πληγωμένους απο Νορτον. Και γι'αυτό δεν τον ξαναβάζω. (είμαι με Panda)
Blackie Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Κατέφυγα στην ύστατη λύση... Format. Να είναι καλά το παληκάρι που μου δάνεισε το σκληρό δίσκο του και δεν έσβησα τα πάντα! Μακρυά από Νόρτον πλέον μάγκες, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα...
george79 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 yparxei ena arxeiaki poy legetai norton antivirus remover kai ka8arizei ta panta! egw ebala to kasp. mazi me to norton , ebgala to norton me apegkatastash kai me to parapanw arxeiaki kai xwris format ola einai mia xara!!!
traianos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 @Blackie Τωρα βαλε kaspersky για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και μην ξαναβαλεις norton για να μην εχεις τα ιδια προβληματα.
mvar Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ασε τους νορτονες με τα 70mb install και την ανεπαναληπτη καταναλωση μνημης και δοκιμασε κανενα NOD32 ή Avast (το τελευταιο ειναι free) Παρατα τον internet exploder (μονο σε ειδικες περιπτωσεις πχ hotmail) βαλε Opera ή firefox και καθαρισες απο το θεμα των ιων..(εκτος και εαν πεφτεις με τα μουτρα στις τσοντες και τους dialers οποτε πας γυρευοντας )
maiven Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Χρησιμοποιώ τώρα τελευταία kaspersky και αναγνωρίζει πράγματα που ο νόρτονας δεν βλέπει (και τον ίδιο τον νόρτονα!). Έχω όμως ένα πρόβλημα: από τη στιγμή που το έβαλα δεν ανοίγει ο ie μου. Απενεργοποιώ και το realtime protection αλλά πάλι τίποτα. Μοzilla δεν έχει πρόβλημα. Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ!
BadBoy Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Σοβαρά; Εγώ εδώ και πολύ καιρό ψάχνω να βρω ένα software που να απεγκαθιστά τελείως τον IE και εσύ το θεωρείς πρόβλημα; Τέτοιο antivirus που να σε προστατεύει από τη Micrsoft είναι υπερπολύτιμο! :D
maiven Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δε γίνεται τίποτα! Και να φανταστείς μόνο όταν το απεγκαθιστώ μπορεί ο ie και ξανανιώνει.. Σα να σου λέει "ή αυτός ή εγώ" ένα πράμα :grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.