Προς το περιεχόμενο

Poio hlektroniko antikeimeno exete xarei perissotero...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Atari 65 ΧΕ (Ακόμα ψιλομετανιώνω που δεν αγόρασα τον commodore64 απο άλλο κοντινό κατάστημα επειδή το όνομα atari μου ήταν πιο γνωστό) εκεί έμαθα κάτι απο BASIC.

Δημοσ.

Το πρώτο μου cd-burner το πλήρωσα 800,000 δρχ.και δουεύει ακόμα σε ταχύτητα 1χ αν θυμάμαι καλά ήταν το 93 ή 94

Δημοσ.

1) Atari 2600 (πρέπει να υπάρχει ακόμα)

2) Hyundai 8086 με 2 drives 5 1/4 και κάρτα γραφικών EGA! πολύ μπροστά! :grin:

3) ΑΒΙΤ & Celeron 300A oc στα 450 (κλασικά)

4) Vodoo 3dfx, δεν πίστευα στα μάτια μου!

5) SonyEricsson P800, απλά αναντικατάστατο

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

...otan diapistwsa oti ta ixeia inspire 5.1 tis Creative pou agorasa to 2002 (iounio) akoma leitourgoun apsoga, me teleia apodosi se oles tis syxnotites, kai eidika me tin kainouria Audigy 2 ZS, exoun anevei sta ypsi. Vevaia, kapoia stigmi tha antikatastathoun gia xari twn 7.1 Gigaworks (tis Creative pali), alla kapoia thesi sto spiti tha paroun, pou tha pane... :grin:

Δημοσ.

Το ψυγείο μου!Από το 1980.Για να φανταστείτε είναι 2 χρόνια πιο μεγάλο από μένα!Τα έφτιαχνε καλά η BOSCH τότε!!!!

Δημοσ.

Οθόνη EIZO ΤFT 16" σύνδεση σε DVI αγορασμένη 300.000 πριν 4 χρόνια. Ξεκούραση για τα μάτια μου μετά από χρόνια μπροστά σε CRT...

Δημοσ.

1. Το πρώτο μου ηλεκτρονικό μηχανάκι... AmstradCPC 6128 (έχει χαλάσει το drive, αλλά ψάχνω πατέντα για το λάστιχο για να το φτιάξω να δουλεύει σωστά).

2. Την 2η κάρτα ήχου που πήρα, TurtleBeach Tropez Plus.... (αλλού...)

3. Τον ενισχυτή που έχω, Marantz Model 1072... Ούτε πολυκάναλος, ούτε HighEnd, αλλά συνεχίζει να παίζει δυνατά και καθαρά όπως την πρώτη μέρα που μου τον χάρισαν.. (αργότερα έμαθα ότι θεωρείται σπάνιο μοντελάκι...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...