Προς το περιεχόμενο

Poio hlektroniko antikeimeno exete xarei perissotero...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το 1ο μου PC, έναν 386DX40 που πήρα το 1992 από παλιότερα gadgets.

Απ'τα πιο νέα gadgets, το Creative Jukebox 2 χαλαρά! Για το αμάξι είναι ένα κι ένα!

Δημοσ.

Το πρώτο μου στερεοφωνικό (μάρκας Dynamic Sound, γαλλικής προέλευσης) το οποίο με συντρόφευσε πιστά στα νεανικά-εφηβικά μου χρόνια (το οποίο δουλεύει ακόμα, αλλά έχει παροπλιστεί).... Μετά θα έβαζα τον πρώτο μου υπολογιστή, έναν ATS με 8088 επεξεργαστή στα 4,77ΜHz, πρώτες προσπάθειες προγραμματισμού σε GWBASIC, πρώτα παιχνίδια και λιώσιμο του τότε Test Drive της Accolade, του Commando, Ikari Warriors, κλπ.,κλπ. Έπειτα το PS1 και τώρα τελευταία το ΧΒΟΧ με το οποίο έχω χαρεί πολλές ώρες παιχνίδι....

Δημοσ.

Amiga500 με πρώτα παιχνίδια KICK OFF 1 και SHINOBI! Με παράθυρα, ζωγραφική, εξομοιωτή φωνής κτλ κτλ...

Και μιλάμε για 1988....

Δημοσ.
Amiga500 με πρώτα παιχνίδια KICK OFF 1 και SHINOBI! Με παράθυρα' date=' ζωγραφική, εξομοιωτή φωνής κτλ κτλ...

Και μιλάμε για 1988....[/quote']

OffTopic: eixa pathei porosi me ta dyo paixnidia kai egw alla se Sega Game Gear!!!ateleiwtes wres liwsimatos!!!!

Δημοσ.

To 90 ston 2x86 hercules karta grafikwn aspromayrh othoni pezontas prince of persia(prepei na to egkatesthsa argotera) alla kyriws idia epoxh h paixnidomhxanh ths atari poy empene sthn tileorash...Apo neotera (96') to Nintendo 64!Apeires wres James Bond kai Mario Cart multiplayer kai prwtathlimata!

Δημοσ.

Πως λένε ότι η Πρώτη Αγάπη είναι πιό δυνατή...

Για τους πολύ παλιούς: Κάπου το 80-81, απέκτησα ένα προγραμματιζόμενο calculator HP-97 με μαγνητικές κάρτες και θερμικό ενσωματωμένο εκτυπωτή. Ατέλειωτες μάχες στο προαύλιο του ΕΜΠ να χωρέσουμε κάτι τεράστιους αλγόριθμους και να τους τρέξουμε πιό γρήγορα από κείνους τών ...εχθρών με τα Texas SR-52.

Για την ιστορία: Το HP-97 κόστιζε τότε ...72000 ισχυρότατες δραχμές. Λίγες εβδομάδες μετά, πουλώντας κάποιες εφαρμογές (σε μαγνητικές κάρτες !!!) αγόρασα ένα σκαραβαίο για 65000. Κι ένα χρόνο αργότερα, πέρασα στο στρατόπεδο του εχθρού: Η Texas κυκλοφόρησε το -πολύ ισχυρότερο- ti 59 για 13000 δραχμές!

To 97 είναι ακόμα στο γραφείο μου και πάνω σ' αυτό έμαθαν οι μεγάλοι μου γιοί τη λειτουργία του stack.

Δημοσ.

το playstation 1... εως κ 24ωρα σε μια μερα εκλεινα παιζοντας gran turismo, final fantasy, resident evil κ αμετρητα αλλα! απο τα 300 περιπου games δεν εχει μεινει σχεδον κανενα βεβαια...

Δημοσ.

βρε γεροντα

τι μου θυμισες και πηγα και βρηκα ενα texas instruments kai ena sanyo που ειχα φερει απο την αυστραλια και τα ειχα παρει με μαθητικο δανειο 93 δολλαρια και μολις τα ειδαν κατι φιλοι το 81 μολις ηρθα τους ηρθε τα μπλας μου λενε

κατα τα αλλα καλα τα παλια αλλα το μινι ipod 4gb με το τρανσμιττερ και για το ραδιο του αυτοκινητου δεν το αλλαζο με τιποτα

φιλικα

Δημοσ.

Εξίσου διασκεδαστικό με τον πρώτο μου 386 ήταν και ένα Ατάρι που είχα πάρει σε εποχή μάλιστα που κυκλοφορούσαν mega drive, snes κτλ

Δημοσ.

1.to pc tou father mou gyrw sto 1990 pou imoun 4 xronwn...

-286 1 mhz

-520kb ram

-6mb hdd

-pc speaker

-cga 4 color monitor

oi apeires wres panw apo pacman

2.to prwto mou pc, 486 100mhz, 16 mb ram 600mb skliro, cdrom drive, sound blaster 8biti kai win 3.11 den xreiastike format....

3.to prwto mou cd burner phillips 3610 (to pira 144000 draxmes), akoma kaiei cdakia an kai me 2x :)

4.to deytero mou cd writer plextor 12x (to pira 114000 draxmes) kai episis kaiei akoma.

5.to creative nomad jukebox 3 mou

palies kales epoxes

Δημοσ.

Το αγαπημένο μου μηχανάκι είναι ένα Gamepark 32 με amstrad emulator να παίζει target renegade...

Για όσους δεν ξέρουν τι εστί GP32 ας δουν εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...