Προς το περιεχόμενο

Poio hlektroniko antikeimeno exete xarei perissotero...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poio einai to kompiuter (apo oloklhro eos cpu, dvd-rw klp)-console-video-thleorash-kinhto klpklp pou exete xarei perissotero???

Ego tha elega to palio p3 866 me thn athanath asus cusl2 to opoio akoma leitourgei TELEIA me xp pano parakalo, & to apisteyto multimedia polymhxanhma pou akouei sto onoma nokia 6630...

Akouo ta dika sas :)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσο και αν φανεί περίεργο πρόκειται για το παλιό κινητό μου, το 6310i, ήταν ένα εξαιρετικά σταθερό τηλέφωνο με το οποίο πέρασα 2,5 υπέροχα χρόνια δίχως κολλήματα, τεχνικά προβλήματα κτλ..

Δημοσ.

Otan eixa parei to prwto cd-rom mazi me soundblaster kai midi keyboard. Eixa trelathei. Koimonoyn kai ksypnaga giati den mporoysa na xwnepsw me tipota oti mesa sto cd xoroysan 650MB ti stigmi pou o skliros itan 40 (nomizw kapou toso itan). An thimatai kanenas tis palies soundblaster eixan ena programma pou legotan Dr. Sbaitso. E, me ayto efaga panw apo 10 meres na toy grafw (toy egrafes kai sou apantoyse me foni, itan koryfaio gia tote).

Δημοσ.

Οταν ειχα αγορασει την πρωτη μου soundbaster 8bit και ειχα βαλει το dune για να ακουσω την ομιλια στην εισαγωγη δεν πιστευα οτι το pc ειχε την δυνατοτητα αναπαραγωγης φωνης!Βεβαια η καρτα αντικαταστησε την παλια μου adlib .Ακολουθησαν και αλλα game που την τιμησαν οπως sam n max, chronicle of the tentacle κτλ τοτε που τα adventure ηταν οπως επρεπε να ειναι.

Βεβαια με την adlib ειχα χαρει το loom και το zeliard της lucasart με τα φοβερα μουσικα κομματια αλλα το speech ηταν κατι που ελειπε απο τον νεαρο πορωμενο gamer.

Δημοσ.

Αυτό που χάρηκα εγώ περισσότερο, ήταν το Gameboy που αγόρασα το 1991. Έχω περάσει αμέτρητες ώρες με αυτό.

Δημοσ.

Πηρα το GameBoy μαζι με τον αδερφο μου τα Χριστουγεννα του 94-95 (αν θυμαμαι καλα) με λεφτα απο τα καλαντα.

Το πακετο ειχε μαζι το Gargoyles (αυτο κ' αν ηταν τελειο adventure), το Magnetic Soccer (εξομοιωτης για ποδοσφαιρακι με τις λαβες)

κ' το R-Type (με διαστημοπλοιο που περπατουσε η οθονη μονη της μπροστα).

Πηραμε eXtra κ' το Super Mario Land γιατι ηταν το game της εποχης.

Ολα μαζι 30000δρχ απο την Παιχνιδουπολη.

Επαναφορτιζομενες δεν πηραμε ποτε κ' οταν κοντεβαν να τα φτυσουν οι μπαταριες, ειχαμε 3λεπτα παιχνιδι πριν να σβηνει μονο του.

Τρελο παιχνιδι το GameBoy. Η πρωτη μου ηλεκτρονικη συσκευη - μετα το αδιαβροχο ρολοι των 50 μετρων :razz:

Δημοσ.

Ναι τρελές Εποχές ...το Gameboy!! Tι λές τώρα :D ακόμα το έχω .. αλλά πλέον έχουν καταργηθεί τα παιχνίδια του.. διότι βγαίνουν για τo ds .. τώρα .. :(

Ωρες αμέτρητες.... παιξίματος... !!

1o Παιχνίδι.. Super Mario Land 2.. !! WOW !! :D

To 1 δεν κατάφεραν να πάρω ποτε ρε γμτ ..

Το dvdrw (external)... philips R880 έχω γράψει ατέλειωτες εκπομπές........... ;-)

Δημοσ.

Το πρώτο μου pc ένα 286 της Techneco! Πρασινη οθόνη (ποντίκι δεν...) floppy τεράστιο των 750κ, Norton Editor(οταν ήταν ακόμη νέος ο Norton) και prince of persia game.. ωρες ατελείωτες.. αργότερα όταν βάλαμε και καινούριο floppy 3,5 ήταν απιστευτο που μπορούσα να αντιγράφω απο disk σε disk!! Αχ... ανέμελοι καιροί χωρίς προβλήματα (στο pc)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...