Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο Προβλημα Με External Δισκο!!!!!

stormwave

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!!Παιδια επαθα μεγαλη ζημια με εναν external δισκο 240gb.Ξαφνικα πριν 3 μερες το συστημα μου βλεπει τον σκληρο δισκο μου τελειως αδειο,εχω χασει 100gb υλικο.Ενημερωτικα τελευταια ενεργεια που εκανα ηταν η εγκατασταση του nero,το αναφερω γιατι εχθες το ιδιο πραγμα επαθε και ο Ξαδερφος μου,μετα την εγκατασταση του προγραμματος εχασε και αυτος τα δεδομενα του απο τον external του o οποιος ηταν 200gb.Αναφερω οτι και τα δυο συστηματα ηταν καθαρα απο ιους και ειχαν καλυψη απο firewall +sp2.Οποιος γνωριζει κατι για το παραπανω θεμα παρακαλω αν μπορει ας με βοηθησει.Ευχαριστω. :sad:

Δημοσ.

Φιλε μου ο δισκος ειναι western digital σε case chronos hd337.Εχω καλα νεα ομως,ενας φιλος γκουρου του ειδους τον εκανε recovery σημερα και ετσι ειμαι χαρουμενος,αυριο κιολας παω για αγορα dvds για να κανω ενα backup ωστε αλλη φορα να ειμαι καλυμενος.

Δημοσ.

Οχι φιλε μου,τον δισκο τον βγαζω κανονικα με καταργηση.Οσο για το nero δες παραπανω γιατι το αναφερω,δυο συμβαντα δεν ειναι συμπτωση.

Δημοσ.

Ti na sou po mia gnomi eipa.Aloste i apolia dedomenon simbenei se flasakia otan ta bgazeis kai ta bazeis opos nane.Oso gia to nero xrisimopio external disko edo kai 2.5 xronia kai fisika to nero to exo bgalei kai to exo ba;lei arketes fores alla den mou exei parousiasei problima.

Δημοσ.

Και γω μονο το nero δουλευω και ποτε δεν ειχα προβλημα,τωρα τι εγινε δεν ξερω αλλωστε τα δεδομενα ανακτηθηκαν και ολα ειναι οπως πρωτα. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...