jdoohan Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις πως μπορω να γραψω παιχνιδια των 2 CD σε ενα DVD?? Ευχαριστω πολυ.
marios007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Απλά τα κανεις IMAGE (πχ. με το NERO). Γράφεις τα ISO στο DVD. Και μετά με ένα πρόγραμμα δημιουργίας εικονικού CD-DVD (πχ. Fantom) μπορείς να τρέχεις το παιχνίδι απο τo DVD.
ksessalonikios Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 εγω εχω παρατηρησει το εξης οταν το game εχει 2 ή παραπάνω δισκακια,οταν στον σκληρό κανω σε έναν φάκελο τοσους νεους οσα και τα cd πετώντας στον καθένα μεσα,τα αρχεία του καθε cd (οχι image),οταν μετα κλικαρω το setup.exe η εγκατάσταση ολοκληρώνεται και για τα 2 δισκακια χωρις να ζηταει να ορισεις που βρισκεται το 2ο όταν τελειώνει η εγκατάσταση του πρώτου.Πιστευω αν κανεις κατι παρομοιο και σε dvd,οπως κανω για το σκληρό,θα σου δουλεψει μια χαρά.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 εγω εχω παρατηρησει το εξης οταν το game εχει 2 ή παραπάνω δισκακια,οταν στον σκληρό κανω σε έναν φάκελο τοσους νεους οσα και τα cd πετώντας στον καθένα μεσα,τα αρχεία του καθε cd (οχι image),οταν μετα κλικαρω το setup.exe η εγκατάσταση ολοκληρώνεται και για τα 2 δισκακια χωρις να ζηταει να ορισεις που βρισκεται το 2ο όταν τελειώνει η εγκατάσταση του πρώτου.Πιστευω αν κανεις κατι παρομοιο και σε dvd,οπως κανω για το σκληρό,θα σου δουλεψει μια χαρά. sosto ! alla ... i egatastasi tou game na min zitaei disk 2! alla folder me ta arxeia .
hurin Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 http://fileforums.com/showthread.php?t=64871&highlight=FIFA+2005
ksessalonikios Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 sosto ! alla ... i egatastasi tou game na min zitaei disk 2! alla folder me ta arxeia . δεν ζηταει ουτε καν φάκελο,ολοκληρωνει την εγκατασταση απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δισκάκι-φακελο απευθείας
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 apla leo oti otan to game se cds zitaei next disk tote auto pou les den borei na ginei . auto...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.