Προς το περιεχόμενο

Copy 2CD Data Game to 1DVD??

jdoohan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Ξερει κανεις πως μπορω να γραψω παιχνιδια των 2 CD σε ενα DVD??

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Απλά τα κανεις IMAGE (πχ. με το NERO).

Γράφεις τα ISO στο DVD.

Και μετά με ένα πρόγραμμα δημιουργίας εικονικού CD-DVD (πχ. Fantom) μπορείς να τρέχεις το παιχνίδι απο τo DVD.

Δημοσ.

εγω εχω παρατηρησει το εξης οταν το game εχει 2 ή παραπάνω δισκακια,οταν στον σκληρό κανω σε έναν φάκελο τοσους νεους οσα και τα cd πετώντας στον καθένα μεσα,τα αρχεία του καθε cd (οχι image),οταν μετα κλικαρω το setup.exe η εγκατάσταση ολοκληρώνεται και για τα 2 δισκακια χωρις να ζηταει να ορισεις που βρισκεται το 2ο όταν τελειώνει η εγκατάσταση του πρώτου.Πιστευω αν κανεις κατι παρομοιο και σε dvd,οπως κανω για το σκληρό,θα σου δουλεψει μια χαρά.

Δημοσ.
εγω εχω παρατηρησει το εξης οταν το game εχει 2 ή παραπάνω δισκακια,οταν στον σκληρό κανω σε έναν φάκελο τοσους νεους οσα και τα cd πετώντας στον καθένα μεσα,τα αρχεία του καθε cd (οχι image),οταν μετα κλικαρω το setup.exe η εγκατάσταση ολοκληρώνεται και για τα 2 δισκακια χωρις να ζηταει να ορισεις που βρισκεται το 2ο όταν τελειώνει η εγκατάσταση του πρώτου.Πιστευω αν κανεις κατι παρομοιο και σε dvd,οπως κανω για το σκληρό,θα σου δουλεψει μια χαρά.

sosto ! alla ... i egatastasi tou game na min zitaei disk 2! alla folder me ta arxeia .

Δημοσ.
sosto ! alla ... i egatastasi tou game na min zitaei disk 2! alla folder me ta arxeia .

δεν ζηταει ουτε καν φάκελο,ολοκληρωνει την εγκατασταση απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δισκάκι-φακελο απευθείας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...