Sadako Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Καλα, μάλλον πολλά ζητάω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις :smile: Ήθελα να ξέρω αν υπάρχει πρόγραμμα να μπορώ να έχω ανοιχτά ταυτόχρονα 2 αρχεία βίντεο, ούτως ώστε να μπορέσω να τα φέρω στις ίδιες "συνθήκες" όσον αφορά το χρώμα, το contrast, φωτεινότητα. Για την ακρίβεια, έχω το ίδιο βίντεο 2 φορές, αλλά captured με διαφορετικές ρυθμίσεις, και θέλω να τα ενώσω κρατώντας το "καλό" μέρος απο το καθένα, γιατί ΚΑΙ στα 2 (ναι ναι,ΤΟΣΟ γκαντέμης), υπάρχει ένα μέρος που για τον ένα ή τον άλλο λόγο είναι κατεστραμμένο.. Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να τα "συγχρονίσω" (όσον αφορά τις ρυθμίσεις) εύκολα? Ή πρέπει να κάνω ένα εκατομμύριο δοκιμές??
bloodraven Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Adobe Premiere κανει οσα ζητάς και πολλα περισσοτερα,
Sadako Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μάλιστα.. Και ποια έκδοση να κατεβάσω?? Πρέπει να είναι και μεγάλο αυτό, οπότε με την ISDN σύνδεση μου θα φάω αρκετές ώρες. Στη σελίδα της adobe που έχει τα tryouts, έχει το adobe premiere pro v1.5. Εγώ πως νόμιζα πως είχαν βγει και πολλές επόμενες εκδόσεις???
Sadako Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Το κατέβασα το premiere, αλλά εκτός του ότι δε με βόλεψε (θέλει σων και καλά profile, στο οποίο εκτός της ανάλυσης του βίντεο που έχω στις άλλες ρυθμίσεις δεν ξέρω τι ακριβώς να βάλω), δεν βρήκα τρόπο να κάνω αυτό που θέλω, δηλαδή να έχω ΔΥΟ βίντεο ανοιχτά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, έτσι ώστε να ρυθμίσω contrast, brightness κτλ του ενός, σύμφωνα με το άλλο, και να το σώσω στο format που είναι (DivX). Κατέβασα και το Puremotion EditStudio. Μπορεί να μου πεί κανείς ακριβώς πως μπορώ να το κάνω? Ή έστω να έχει κανένα άλλο πρόγραμμα τέτοια δυνατότητα???
bloodraven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Νομίζω πως απογοητεύτικες πολύ γρήγορα, το premiere ειναι λιγο περίπλοκο αλλα αξίζει ,Αφιερωσε λιγο χρόνο για να το μαθεις. Για να κανεις αυτό που θές πρεπει να ξανακάνεις rendering το Video, δεν μπορεις να το σωσεις ως direct stream, "με το edit studio δεν μπορώ να σε βοηθήσω!! :(" τωρα για το premiere η εκδοση 1.5 pro ειναι η τελευταία (η προηγούμενη ηταν η 7 standard)!!! δώσε profile κατι που να ειναι πιο κοντα σε αυτο που φτιαχνεις και μετα μπορεις να το αλλαξεις οταν κανεις save !! Στο Save μπορεις να επιλέξεις οποιον codec θες για να γίνει encoding!!! Εαν εχεις εγκαταστησει DIVx χρησηιμοποιησε τον divX, ("πρεπει να ξαναγίνει rendering") κανε insert kai ανοιξε τα δυο video που θές, τοποθετησε τα στο time Line, τις παραμέτρους μπορεις να τις αλλάξεις κανοντας drag&drop τα αντοιστιχα φίλτρα πανω στο time line ! Μαλον σε μπερδεψα περισσότερο ε?
Sadako Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Η αλήθεια είναι πως ήλπιζα σε κάποιο πιο απλό interface, τύπου VirtualDub.. Και το EditStudio περίπου σαν το premiere είναι.. Θα δοκιμάσω φίλε, thanx..
leukonas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Sadako to premiere an asxolitheis mazi tou se 5 meres tha kaneis trela pragmata.iparxoun kai video tutorials opos exei anaferthei se allo topic.tha sou doso link to topic na mpeis na to deis. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=109783
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.