httpd Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Γεια σας παιδιά. Πρόσφατα έκανα μερική αναβάθμιση και έχω τα εξής parts: CPU: Prescott Intel 3ghz me 1024 mb second level cache 0.09m είναι το new model tis intel. Family (F) Model (4) Stepping (1) Revision (E0) Mobo: MSI 865pe Neo2-V http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 Ram: 2 x 512 ddr kingston dual channel me latency 3 Το θέμα είναι ότι δεν με έχει ξετρελάνει η δύναμη του μηχανήματος.... είχα έναν 1600 athlon xp Και μερικές φορές είναι σαν να έχω τον ίδιο σε πολλές εφαρμογές.... έχετε καμμία πρόταση ? Μήπως η μιτρική για 75 € είναι πολύ φτωχή? Μήπως θα πρέπει να πάρω μια καλύτερη Mobo ? Αν ναι ποια προτείνεται ? Απο ρυθμίσεις νομίζω ότι όλα είναι οκ. Απλά ίσως να μην είναι και τόσο καλή. Ούτε στο tomshardware την έχει στα tests! Σας ευχαριστώ πολύ.
phovos Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Εχμ....Όταν λες είναι το new model της intel τι εννοεις ακριβώς?? Ο επεξεργαστης σου ειναι prescott socket 478 και η intel εχει αλλάξει το socket σε 775 εδω και αρκετό καιρό κι εχει προωθήσει τα μοντελα 5χχ και 6χχ[64bit] Ο δικός σου θα έλεγα είναι αρκετα παλιός... Επίσης η μητρική δε λεει και τπτ αλλά ότι πληρωνεις... Τα κομματια τα αγορασες μονος σου η στα πρότειναν απ το μαγαζί που τα πήρες??
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Εχμ,υποθετω πως τα 1024 kb second level cache θελεις να πεις:wink: Oταν λες σε καποιες εφαρμογες..οπως? Αν και δεν νομιζω πως ειναι φυσιολογικο να εχεις την ιδια αποδοση με athlon 1600,ανεξαρτητου της εφαρμογης.Υποθετω πως σου εχει περασει η ιδεα να τρεχει κατι στο backround και να καταναλωνει αρκετη cpu.Preshot εχω και γω στα 3.1 και δεν παραπονιεμαι(..στον ιδιο βαθμο τουλαχιστον).
bloodraven Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Καθυστέρηση που καταλαβαίνεις οτι εχεις? Την αναβάθμηση την εκανες μόνος σου? Κοιτα με ενα μετροπρόγραμμα τις επιδόσεις του υπολογιστή. οταν ειχα κανει αναβάθμηση ειχα σχεδον τα ιδια προβήματα, στο τελος καταλαβα οτιηταν πολύ αργός ο δίσκος και δεν μπορούσε να ακολουθίσει το υπολοιπο συστημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.