@zouve@ Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 xerete kamia etairia i opoia na paragei logismiko gia tin dimiourgia ilektrologikon shedion ston ipologisti???? to thelo gia kapoio ilektrologo na min kanei tis meletes se harti alla ston ipologisti
giorgio_g Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 to pcspice ine korifi!!!! :wink: :wink: ena pio eukolo apo to pcspice ine to "Electronics Workbench".
bloodraven Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Εαν θές ηλεκτρολογικά σχέδια και οχι ηλεκτρονικά μπορείς να κανεις τις μελέτες χρησημοποιοντας λογισμικό της 4Μ και Ti-Soft. ειναι και οι δύο Ελληνικές εταιρίες και τουλαχιστον για το πακέτο της Ti-Soft για ηλεκτρολογικα ειχε γύρο στα 300 ?.
kova Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 της Ti-Soft το panelcad δουλευω αν και εχω και της 4m γιατι ειναι σαφως καλυτερο.
Haros Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Den xerw ama katalaba kala alla kai to orcad einai gia thn sxediash hlektronikwn kyklwmatwn - plaketwn...
sinnaig Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Για ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ειναι το CADdyy++ και το Eplan... νομίζω οτι το δεύτερο είναι καλυτερο αλλα... δεν έχω βρει κανένα σε free μορφή για να το δοκιμάσω αρκετα... ξέρει κανεις τιποτα για αυτά? και αν υπάρχει καμιά free μορφή τους για ... δοκιμή?
kx5 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Τα σοβαρά ηλεκτρολογικά (όχι ηλεκτρονικα) σχεδιαστικά προγράμματα (Ti-Soft, 4M, Panelcad) έχουν προστασία HASP για αντιγραφές. Παρόλα αυτά με αρκετό ψάξιμο μπορέις να βρεις κάποια κόπια που να δουλεύει σωστά.
@zouve@ Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 to thelo gia na kano anti sto milimetre harti to shedio pou dinetai gia tin meleti na to tipono ston ipologisti den to thelo gia tipota allo .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.