sash Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Καλημέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να έχω υποστήριξη ελληγνικών στο OpenOffice 1.9? Υπάρχουν για το 1.1.4 αλλά για το 1.9 δεν βρίσκω. Ευχαριστώ
Dikemou Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 enoeis na mporeis na eisageis elliniko keimeno? ego exo kai den exo kanei tpt idiaitero... se alles efarmoges exeis kanonika ellinika? an enoeis gia ti glossa tou gui (menu ktl) tote mallon den exoun bgalei ellinika akoma ontos :/ http://oootranslation.services.openoffice.org/pub/OpenOffice.org/680m104/
sash Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 εννοώ ελληνικό ορθογράφο. Το GUI δεν με πολυ πειράζει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Κι εγώ αυτό το πρόβλημα έχω με την 1.9 beta έκδοση του OpenOffice.org (που είναι σαφώς καλύτερη από την 1.1.4) γι'αυτό και χρησιμοποιώ το AbiWord (πάλι opensource και free) που έχει σχετικά καλό ορθογράφο.
alexAMD Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μπορείτε να εγκαταστήσετε ελληνικό ορθογράφο στη Beta 1.9. Στον κατάλογο C:\Program Files\OpenOffice.org 1.9.x\share\dict\ooo θα βρείτε το αρχείο DicOOo.sxw με το οποίο μπορείτε να "κατεβάσετε" ελληνικό ορθογράφο καθώς και για όποια άλλη γλώσσα θέλετε.
sash Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 ανοιξα το αρχείο αυτό αλλα ελληνικά δεν λέει πουθενά
alexAMD Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Ok. Θα κάνεις κλικ στο "English" και μετά στο κουμπί "Start DicOOo". Στη συνέχεια ακολούθησε τις οδηγίες... Επίσης όπως θα δεις "When finished, quit OpenOffice.org and the OpenOffice.org QuickStarter. Restart OpenOffice.org and navigate to the dialog box in the menu Tools>Options>Language Settings>Writing Aids. Select your new dictionaries."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.