Προς το περιεχόμενο

The disk is not formated

Harroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μολις εκατεστησα τα xp στον ενα μου σκληρο αλλα οποτε παω να μπω στον αλλο μου σκληρο μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα:The disk is not formated.Do you want to format.Τα δεδομενα στον σκληρο ειναι σημαντικα και δεν θελω να τα χασω.Μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση?Ευχαριστω

Δημοσ.

Eixa kai egw to idio akrivws provlhma me esena.De mou anagnwrize ena partition alla kai ena akoma sklhro.To provlhma mou ly8hke molis teleiwsa me thn egkatastash olwn twn drivers kai ystera apo 1-2 restart.Fantazomai oti kati antistoixo symvainei kai me sena...

Δημοσ.

Εχω περασει ολους τους drivers και δεν εγινε τιποτα,οσο αφορα το format και μετα το recovery φοβαμαι να το κανω μηπως και χασω τα αρχεια μου.Καποια αλλη ιδεα υπαρχει?

Δημοσ.
An pali de katafereis na deis ton disko, xtypa tou ena format kai meta me ena recover programma kane recover ola ta arxeia sou....

Βασικά έτσι μπορείς να τα χάσεις στα σίγουρα όλα... :neutral:

Βρες κάποιο recovery software και προσπάθησε να τα επαναφέρεις. Αν και δεν είναι σίγουρο οτί θα τα καταφέρεις.

Φιλικά

Δημοσ.

Προτεινω να του κανεις ενα ghost σε dvd πρωτα και μετα να δοκιμασεις οτιδηποτε!

Εχεις βαλει καποιο service pack ή οχι γιατι αν ο δισκος ειναι μεγαλυτερος απο 160 gb μπορει να φταιει και αυτο!

Δημοσ.

Προσπάθησε να πας τον σκληρό σε κανένα φίλο ή γενικότερα να τον βάλεις σε ένα δεύτερο η/υ και άμα δεν υπάρξει και εκεί πρόβλημα(δεν πρέπει να υπάρξει) καν τα αμέσως back up όλα τα αρχεία!!!Διαφορετικά και εγώ ψηφίζω partition magic(αν είναι το πρόβλημα σε partition)! Γενικά υπάρχουν αρκετές αλχημείες αλλά αυτες είναι οι λιγότερο χρονοβόρες και πιο σίγουρες!!

Δημοσ.

Φιλε K W T οντως εβαλα ενα service pack των xp και ξεχασα να το αναφερω,ο δισκος μου ειναι ενας maxtor 60gb.Σε περιπτωση που φταιει αυτο τι μου προτεινεις?

Δημοσ.
Φιλε K W T οντως εβαλα ενα service pack των xp και ξεχασα να το αναφερω,ο δισκος μου ειναι ενας maxtor 60gb.Σε περιπτωση που φταιει αυτο τι μου προτεινεις?

Δε νομίζω να φταίει αυτό,το πρόβλημα ίσως να υπήρχε με σκληρό μεγαλύτερο απο 160GB και χωρίς να έχεις εγκαταστήσει κάποιο Service Pack.Στο Administrative Tools->Computer Management->Disk Management, τι βλέπεις από δίσκους και σε τι κατάσταση;

Δημοσ.

Βλεπω και τους δυο σκληρους αλλα τον maxtor χωρις τα partition που του ειχα κανει.Ο quantum (Ο αλλος δηλαδη)ειναι NTFS και οι δυο ειναι Healthy

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια άλλη λύση είνα να βάλεις τον δίσκο σε ένα εξωτερικό κουτί USB, να πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι και μετά να κάνεις ένα format το δίσκο.

Sam.

Δημοσ.

Dokimase to programma: "Stellar Phoenix Fat and Ntfs". Tha diavasei kanonika to sklhro sou, tha dei ta arxeia sou kai etsi mporeis na ta swseis se allo sklhro kai sth synexeia na ton formareis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...