Harroulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Γεια σας μολις εκατεστησα τα xp στον ενα μου σκληρο αλλα οποτε παω να μπω στον αλλο μου σκληρο μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα:The disk is not formated.Do you want to format.Τα δεδομενα στον σκληρο ειναι σημαντικα και δεν θελω να τα χασω.Μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση?Ευχαριστω
Icecut Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Eixa kai egw to idio akrivws provlhma me esena.De mou anagnwrize ena partition alla kai ena akoma sklhro.To provlhma mou ly8hke molis teleiwsa me thn egkatastash olwn twn drivers kai ystera apo 1-2 restart.Fantazomai oti kati antistoixo symvainei kai me sena...
idet2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 An pali de katafereis na deis ton disko, xtypa tou ena format kai meta me ena recover programma kane recover ola ta arxeia sou....
Harroulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Εχω περασει ολους τους drivers και δεν εγινε τιποτα,οσο αφορα το format και μετα το recovery φοβαμαι να το κανω μηπως και χασω τα αρχεια μου.Καποια αλλη ιδεα υπαρχει?
dali13gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 An pali de katafereis na deis ton disko, xtypa tou ena format kai meta me ena recover programma kane recover ola ta arxeia sou.... Βασικά έτσι μπορείς να τα χάσεις στα σίγουρα όλα... :neutral: Βρες κάποιο recovery software και προσπάθησε να τα επαναφέρεις. Αν και δεν είναι σίγουρο οτί θα τα καταφέρεις. Φιλικά
dtkos Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δοκίμασε το Partition Magic για να δεις πιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου.
k_w_t Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Προτεινω να του κανεις ενα ghost σε dvd πρωτα και μετα να δοκιμασεις οτιδηποτε! Εχεις βαλει καποιο service pack ή οχι γιατι αν ο δισκος ειναι μεγαλυτερος απο 160 gb μπορει να φταιει και αυτο!
zachas Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Προσπάθησε να πας τον σκληρό σε κανένα φίλο ή γενικότερα να τον βάλεις σε ένα δεύτερο η/υ και άμα δεν υπάρξει και εκεί πρόβλημα(δεν πρέπει να υπάρξει) καν τα αμέσως back up όλα τα αρχεία!!!Διαφορετικά και εγώ ψηφίζω partition magic(αν είναι το πρόβλημα σε partition)! Γενικά υπάρχουν αρκετές αλχημείες αλλά αυτες είναι οι λιγότερο χρονοβόρες και πιο σίγουρες!!
Harroulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Φιλε K W T οντως εβαλα ενα service pack των xp και ξεχασα να το αναφερω,ο δισκος μου ειναι ενας maxtor 60gb.Σε περιπτωση που φταιει αυτο τι μου προτεινεις?
Panathachamp Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Φιλε K W T οντως εβαλα ενα service pack των xp και ξεχασα να το αναφερω,ο δισκος μου ειναι ενας maxtor 60gb.Σε περιπτωση που φταιει αυτο τι μου προτεινεις? Δε νομίζω να φταίει αυτό,το πρόβλημα ίσως να υπήρχε με σκληρό μεγαλύτερο απο 160GB και χωρίς να έχεις εγκαταστήσει κάποιο Service Pack.Στο Administrative Tools->Computer Management->Disk Management, τι βλέπεις από δίσκους και σε τι κατάσταση;
Harroulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Βλεπω και τους δυο σκληρους αλλα τον maxtor χωρις τα partition που του ειχα κανει.Ο quantum (Ο αλλος δηλαδη)ειναι NTFS και οι δυο ειναι Healthy
Harroulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Συνεχιζω να εχω το προβλημα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
kazantzidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 pare ton skliro soy (an katalava einai 3exwristh siskevh) afton pou exeis ta politima arxeia kai pane sindese ton se allon ipologisth kai dokimase
Sam235 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μια άλλη λύση είνα να βάλεις τον δίσκο σε ένα εξωτερικό κουτί USB, να πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι και μετά να κάνεις ένα format το δίσκο. Sam.
parisb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Dokimase to programma: "Stellar Phoenix Fat and Ntfs". Tha diavasei kanonika to sklhro sou, tha dei ta arxeia sou kai etsi mporeis na ta swseis se allo sklhro kai sth synexeia na ton formareis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.