Προς το περιεχόμενο

i agapimeni sas elliniki tainia ever!

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mou arese poli i tainia "Ftina tsigara" mexri pou ematha oti einai remake kai xenerosa alla parola auta einai poli kali kai mia apo tis kaliteres atakes pou eixe mesa ......

"To sagapo einai ipoulo ..... giati perimenei apantisi!!!!"

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδή με νέο ελληνικό κινηματογράφο δεν έχω σχέση θα ναφερθώ μόνο σε παλιές ελληνικές ταινίες που γνωρίσα μέσα από την τηλεόραση. Δεν θα αναφέρω τίτλους αλλά ατάκες (πάνω-κάτω δε τα θυμάμαι και απ' έξω) και σας αφήνω να καταλάβετε :

01. "Τι να σας πω μαντάμ δε τα βγάζω γιατί έχει τα γράμματα τανάσκελα. Εσείς θα τα φάτε ? Α' date=' θα τα ανάψετε. Ε, άμα ανάψουνε ανάψανε."

02. "Που πας ρε βρασίδα μ' αυτό το θηρίο. Το ξέρει η μάνα σου ρε βρασίδα"

03. "Ε όχι ρε θεία δε θα ντραπώ το πλατάνι ούτε το πηγαδι. Να ντραπώ το φούρναρι που του έχω φορέσει ένα φέσι από δω μέχρι κάτω να τον ντραπώ, αλλά τα πλατάνια εγώ δε τα ντρέπομαι"

04. "Δε μου λέτε μαντάμ εσείς που την είχατε την τζιμινιέρα ?"

05. "Γυριιιιιισατεεεεεεεε ????"

06. "Ρε λαγό που έβγαλε το μουστάκι ??? Ένοια σου και άμα ξεμπερδέψουμε έχω να ρου ρίξω ένα καρφί τόσο"

07. [b']"ΒΑΓΓΕΛΗ"[/b]

08. "Τι ωραία που παίζεις ! πότε έμαθες μπουζούκι - Χθες - Και έμαθες τόσο καλά ?"

και αρκετες άλλες που δεν μου 'ρχονται τώρα

Πάντως αν πρέπει να διαλέξω μια θα πρέπι και εγώ να συφμωνήσω ... Το no.1

+++++

Από κωμωδίες γιατί από κοινωνικές κλπ ούτε που θυμάμαι τίτλους. Νόμος 4000 πχ ήταν καλό, πιο πολύ γιατί σου δίνει το στίγμα εκείνης της εποχής

Δημοσ.
Mou arese poli i tainia "Ftina tsigara" mexri pou ematha oti einai remake kai xenerosa alla parola auta einai poli kali kai mia apo tis kaliteres atakes pou eixe mesa ......

"To sagapo einai ipoulo ..... giati perimenei apantisi!!!!"

den exw dei ftina tsigara alla exw akousei poly kala logia.

apo xaralampidi exw dei to prwto tou, low buget story, etsi den legetai?,

kai oi entypwseis itan para poly kales.

o tom waits pou epaize sto ost itane kai to kerasaki stin wraia ayti tainia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...