haris_ch02019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 den thimamai to onoma tis tainias alla paizei i karezi pou to skaei apo to xwrio pou theloune na tin pantrepsoune tin wra tou gamou kai paei pros korintho na brei ton agapimeno tis pou einia stratiotis enw to idio kanei kai autos alla apo korintho paei pros bora.einai xaraktiristiki i ataka pou leei o Rizos pou paizei ton ntalikieri otan ta ftynei (sxedon se kathe xiliometro) i mixani tou autokinitou. "thelei loukoumi!!" paizoun episis veggos,gkionakis ktl akoma theoro apisteuti tin tainia "Mia trelli trelli oikogeneia" me tin foveri kai tromeri Pasta Flora kathws episis kai mia tainia pou einai o Veggos sinonomatos me enan poiiti kai paei se ena ksenodoxeio diakopes kai ton kinigane oles oi gynaikes kai ektilisontai foveres skines!!!eidika i teleutaia skini tis tainias einai ola ta lefta!! episis poly sigkinitiki einai i tainia "O methistakas" me ton Oresti Makri
si1vero Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Apo aspromayres o Zikos ston Mpakalogato einai all the eyrosss.Apo tis synxrones exw dei Ton kalitero mou filo 12 fores.......and counting
Exoskeletor Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 to "spirtokouto" kai to "enas kai enas" mou erxonte tora sto mialo. tromeres teneies
spoonman69 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Της Κακομοιρας Δεκαπενταυγουστος (απιστευτη ταινια...) Ο δρακος.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκετε στο Σπιρτοκουτο. Ολες οι υστεριες ηταν τοσο αφυσικες, απλως για να γινουν. Φανηκε σα να ηταν η μοναδικη σκηνοθετικη οδηγια. Εμενα τουλαχιστον αυτη η εντυπωση μου δοθηκε. Καπου διαβασα προσφατα οτι η ταινια περιειχε πολλους αυτοσχεδιασμους και ισως αυτο να εξηγει πολλα.
DrLo Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Επειδή με νέο ελληνικό κινηματογράφο δεν έχω σχέση θα ναφερθώ μόνο σε παλιές ελληνικές ταινίες που γνωρίσα μέσα από την τηλεόραση. Δεν θα αναφέρω τίτλους αλλά ατάκες (πάνω-κάτω δε τα θυμάμαι και απ' έξω) και σας αφήνω να καταλάβετε : 01. "Τι να σας πω μαντάμ δε τα βγάζω γιατί έχει τα γράμματα τανάσκελα. Εσείς θα τα φάτε ? Α, θα τα ανάψετε. Ε, άμα ανάψουνε ανάψανε." 02. "Που πας ρε βρασίδα μ' αυτό το θηρίο. Το ξέρει η μάνα σου ρε βρασίδα" 03. "Ε όχι ρε θεία δε θα ντραπώ το πλατάνι ούτε το πηγαδι. Να ντραπώ το φούρναρι που του έχω φορέσει ένα φέσι από δω μέχρι κάτω να τον ντραπώ, αλλά τα πλατάνια εγώ δε τα ντρέπομαι" 04. "Δε μου λέτε μαντάμ εσείς που την είχατε την τζιμινιέρα ?" 05. "Γυριιιιιισατεεεεεεεε ????" 06. "Ρε λαγό που έβγαλε το μουστάκι ??? Ένοια σου και άμα ξεμπερδέψουμε έχω να ρου ρίξω ένα καρφί τόσο" 07. "ΒΑΓΓΕΛΗ" 08. "Τι ωραία που παίζεις ! πότε έμαθες μπουζούκι - Χθες - Και έμαθες τόσο καλά ?" και αρκετες άλλες που δεν μου 'ρχονται τώρα Πάντως αν πρέπει να διαλέξω μια θα πρέπι και εγώ να συφμωνήσω ... Το no.1
Exoskeletor Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 TheBoyFromSalina gousta eine ayta. emena prosopika mou arese giati eixe trelo gelio. kai pisteyo pos oi protagonistes eprepe na paroun oskar. pezane tromera ton rolo tous oloi. htan les kai ayth htan h pragmatikh tous zoh. kai den katalabeno giati kolate oloi toso poly. monos sou eipes pos aytosxediazan.. afou aytosxediazan pos eine dinaton na htan afisikes??? alla fenete o ellhnikos tropos eine panta "oti mas aresei eine se ola kalo, oti den mas aresei exei mono kaka stoixeia"...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 alla fenete o ellhnikos tropos eine panta "oti mas aresei eine se ola kalo, oti den mas aresei exei mono kaka stoixeia"... Ελα... γκρινιες Κοιτα, τονισα τα αρνητικα για να δειξω οτι δε μ'αρεσει. Το σεναριο ηταν πολυ ενδιαφερον, γι'αυτο αλλωστε διαλεξα να τη δω. Ο νατουραλισμος δεν ειναι οπωσδηποτε επακολουθο του αυτοσχεδιασμου. Εμενα εδω μου βγαλε αμηχανια, στατικοτητα και ξυλαγγουρια. Και προφανως διαφωνουμε :wink:
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 alla fenete o ellhnikos tropos eine panta "oti mas aresei eine se ola kalo, oti den mas aresei exei mono kaka stoixeia"... Εγώ θα έλεγα ότι ο ελληνικός τρόπος, είναι ο εξής: Ότι αρνητικό βλέπουμε πάνω σε ανθρώπους να λέμε "Εμ, έτσι είναι ο Έλληνας κ δεν αλλάζει". Μέγα σφάλμα! Γιατί δηλαδή, οι ξένοι είναι καλύτεροι σε αυτό το πράγμα; Αντιθέτως, αυτή η νοοτροπία έχει έρθει στην Ελλάδα από τη Δύση. Και επειδή η Ελλάδα έχει υιοθετήσει τη δυτική κουλτούρα, υιοθέτησε κ αυτό. Οι αμερικάνοι για τις ταινίες έχουν δύο σκάλες: Sucked και Cool. Μια ταίνια είναι ή το ένα ή το άλλο. Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι ! Ξέρουμε ποιό είναι το καλό, ποιό είναι το κακό, και μπορούμε να πάμε το βράδυ να κοιμηθούμε ήσυχοι, αφού τα τακτοποιήσαμε όλα... Ε, ρε κούνια που σας κούναγε κ που να ξέρατε τι χάνετε...
Lux Lisbon Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Αγαπημένη παλιά ελληνική ταινία: Δεσποινίς Διευθυντής. Πεθαίνω για Αλέκο Αλεξανδράκη και φυσικά για Τζένη Καρέζη. Επίσης μου άρεσε πολύ ο νόμοσ 4000. Όταν ήμουν μικρή και το είχα δει είχα πεθάνει στο κλάμα εκεί που τον κουρεόυν γουλί.... Δεν ξέρω αν είναι ακόμα αγαπημένες μου ταινίες απλά τότε που τις είχα πρωτοδει μου είχαν κάνει εντύπωση.έπίσης από τους πιο αγαπημένους ο Χορν ότι έχει παίξει είναι κορυφαίο.
Lux Lisbon Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 genikws den tha elega oti aksizei polla o xatzixristos' date='alla stin sygkekrimeni tainia pisteyw oti einai poly kalos sto na se kanei na gelaseis... psilosymfwnw dil. mazi sou, an exaireseis auti tin tainia[/quote'] Μπορει να προκαλέσω μένος αντιδράσεων μ αυτό που θα πω αλλά σιχαίνομαι τον Χατζηχρήστο.
attosecond phaser Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 - Δεσποινις Διευθυντης - Λουφα και παραλλαγη δεν βαριεμαι ποτε να τις ξαναδω για χιλιοστη φορα
magma Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 apo palio elliniko kinimatografo den kserw polla alla apo neo oi agapimenes pou mporw na skeftw einai (tataraaaara): Ayti i nyxta menei O Basilias (!!!!!) spirtokouto Loufa kai parallagi + BIOS kai politeia Glykia Symorria enas + enas dekapentaygoustos kai den mporw na 8ymi8w alles
vastravoud Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 "Υπάρχει και φιλότιμο", "Τζένη - τζένη" είναι δυο απο τις αγαπημένες μου. Από ηθοποιούς, ο Παγιαννόπουλος κατ' εμέ είναι ο κορυφαίος της γενιάς του. Μπορούσε να παίξει κωμωδία, δράμα, θέατρο, τα πάντα....
kostas_crete Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Θ.Β. uber alles!!!!!!!!:D:D:D Gia kafriko gelio psifizw Tsakwna,afth pou kanei ton ydravliko.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.