Godfath3r Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Ξέρω οτι το θέμα μπορεί να ξαναέχει ειπωθεί αλλά χρειάζομαι να μου πεί κάποιος τι ακριβώς παίζει με το amazon και πώς μπορώ να παραγγείλω (ποιο πολύ για τα cd που έχει ενδιαφέρομαι).Είμαι παντελώς άσχετος με on-line παραγγελείες.Προτείνετέ μου τι να κάνω! ΥΓ:Χρειάζεται να έχω αccount στο PayPal?Αν ναι πώς πληρώνω αν δεν έχω πιστωτική?Αν όχι πώς γίνονται οι αγορές?Πώς έρχονται Ελλάδα? Διαφωτίστε με!!!!! Thanx in advance!
diamondT Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Όχι δε χρειάζεται account στο Pay-Pal. Κάνεις ένα απλό registration στο amazon απευθείας. Για πληρωμές χωρίς πιστωτική δεν ξέρω τι παίζει. Στην Ελλάδα έρχονται με απλό ταχυδρομείο. Κατά τα άλλα όλα είναι αρκετά απλά και οι τιμές που σου δίνουν είναι αυτές που πληρώνεις (δηλ. δεν έχει π.χ. φόρους κ.τ.λ. που δε φαίνονται στην παραγγελία). Αυτά τουλάχιστον για το .co.uk που έχω δοκιμάσει εγώ.
Draken Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Να προσθεσω οτι ειδικα για cd εχει φτηνα μεταφορικα (το http://www.play.com βεβαια δεν εχει καθολου, αλλα δεν εχει και τοσο μεγαλη ποικιλια). Απλως να προσεχεις λιγο διοτι το πακετο και στα δυο ερχετε σαν γραμμα και δεν το παραλαμβανεις απο το ταχυδρομειο οποτε μπορει καποιος εξυπνος να το "οικιοποιηθει", ειδικα αν μενεις σε πολυκατοικια. ΥΓ: Εγω ψωνισα απο amazon με electron visa χωρις κανενα απολυτως προβλημα...
KGP Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 ektos apo amazon kai play gia vivlia kai cd kai games apo pou agorazete? pou ta vriskete genika ftinotera?
Godfath3r Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Ξέρετε τι παιζει αν δεν έχω πιστωτική μέσω του amazon?Επίσης τί παίζει με τα χρησιμοποιημένα cd?
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 ektos apo amazon kai play gia vivlia kai cd kai games apo pou agorazete? pou ta vriskete genika ftinotera? eBay. Μια φορά αγόρασα από Amazon. Υπερβολικά μεταφορικά.
JiKL Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 auto pou leei o Draken isxiei! eixa paei stin polikatoikia tis giagias mou kai kato pou afinoun ta grammata itan enas anoigmenos xartonenios fakelos apo amazon.co.uk pou prin ton adeiasoun perieixe ena cd!
SpectralQ Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Εχω παραγγείλει από το Choicesdirect και ειναι πολυ ενταξει. Χρεώνουν μόνο £2 μεταφορικά για την παραγγελία ανεξάρτητα απ' το πόσα (DVD, VHS, Video Games, Audio Books) παραγγείλεις. Το amazon.co.uk έχει ακριβά μεταφορικά (Amazon.co.uk Shipping charges) και τιμές γενικά αλλα μεγάλη ποικιλία. Είναι περισσότερο η έσχατη λύση για πραγματα που δε βρίσκεις αλλού (+ κυρίως βιβλία).
The_Judas Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Ξέρετε τι παιζει αν δεν έχω πιστωτική μέσω του amazon?Επίσης τί παίζει με τα χρησιμοποιημένα cd? Δυστυχώς το amazon δεν στέλνει τα μεταχειρισμένα προιόντα του στην Ελλάδα.
oneirobatis Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Ξέρετε τι παιζει αν δεν έχω πιστωτική μέσω του amazon?Επίσης τί παίζει με τα χρησιμοποιημένα cd? me xrewstiki paizeis..pane kamia alpha bank k anoixe logariasmo.
SpectralQ Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δυστυχώς το amazon δεν στέλνει τα μεταχειρισμένα προιόντα του στην Ελλάδα. Ειχα παραγγείλει μεταχειρισμένο βιβλίο πριν κανα 3αρι χρόνια κανονικότατα. Τα μεταχειρισμένα του amazon είναι κατι σαν αγγελίες ιδιωτών (ή και μικρών μαγαζιών) αλλα ελεγχόμενες. H πληρωμή κτλ. γίνεται στο amazon αλλά στην ουσία κάνεις συναλλαγή με ιδιώτη. Ο κάθε πωλητής βαζει τους δικούς του όρους για την αποστολή.
Founes Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 sta metaxeirismena to amazon exw vrei merika poly axiologa vivliarakia me poly megali diafora apo ta kenouria. px. ena book pou kostizei 40E to vrika me 10-11E, to thema einai oti auto pou tha mou erthei tha einai ok i tha tou leipoun oi mises selides ??? ps. pws mporoume na poulisoume ki emeis used book sto amazon? exei asxolithei kaneis ?
Godfath3r Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Στις χρεωστικές κάρτες βάζω όποτε θέλω όποιο ποσό θέλω?
SpectralQ Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 1. Στα μεταχειρισμένα αμα προσέξεις καλά λέει και σε τι condition είναι. 2. Στις χρεωστικές βάζεις χρήματα όποτε θέλεις και όποιο ποσό θέλεις (με κατάθεση ή μεσω ATM) αλλά δεν μπορείς να χρεώσεις περισσότερo απ' το ποσό που έχεις μεσα στο λογαριασμό.
Godfath3r Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Nαι το πρόσεξα αυτό με την condition!Γενικά μου φαίνονται απειρα χαμηλες οι τιμές για τα cd!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.