marios1957 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Kav_Lov,sorry που θα με φας και μένα στη μάπα,μετά από τόόόσο χαβαλέ,το καλύτερο ήταν αυτό που πέταξε ένας φίλος:"Πάρτ' του ένα σπιτάκι απ' αυτό που έχουν τα σκυλάκια...".
paschalia Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Οταν εδειξα το παρον τοπικ σε ενα φιλο (απο αλλο φορουμ) εκτος του οτι μου ειπε οτι δεν ζηταει κατι απιστευτο το παιδι ,μου εδειξε αυτο :grin:
dtkos Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Καλά και τώρα που είναι καλοκαίρι δεν θα βγαίνεις στο μπαλκόνι; Πώς θα απολαύσεις το καφεδάκι σου;
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Οταν εδειξα το παρον τοπικ σε ενα φιλο (απο αλλο φορουμ) εκτος του οτι μου ειπε οτι δεν ζηταει κατι απιστευτο το παιδι ,μου εδειξε αυτο[/url'] :grin: Παλι καλα που δεν εφτιαξαν φωλια και τιποτα σφηκες!!! :grin: Παντως να βγαλεις το ΠΙ ΣΙ στο μπαλκονι ειναι καλη η κακη ιδεα αναλογα με τις συνθηκες που εχει το μπαλκονι σου!! Αν το χτυπαει ηλιος ολη μερα ξεχαστο!!! Αν βρεχετε απο βροχες και εχει υγρασια ειδικα το πρωι παλι ξεχαστο ! Αν το μπαλκονι σου εχει γυρω γυρω προστασια οπως τζαμια τοτε το σκεφταισαι !! Αλλα γενικα ειναι επικινδυνο !!! Ασε που θα μαζεψει σιγουρα σφηκες και εντομα στις τρυπες των ανεμιστηρων του!!!! Καλυτερα μεσα και ας κανει σαν Αεριωθουμενο εγω ετσι πιστευω!! Γεια χαρα το Νειατο εδω μεσα :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.