Προς το περιεχόμενο

Internet σε δικτυο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gianni to diktio pws to exeis stisei? Modem->PC1->PC2?

Diladi to PC1 pernei net apo to modem kai meta to kanei share mesw deuterhs kartas diktiou sto PC2 me cross over?

An nai tote ta settings pou sou eipa tha ta breis sta properties tis kartas diktiou me tin opoia exeis sindesei to modem sou kai apo tin opoia perneis internet.

Δημοσ.
Gianni to diktio pws to exeis stisei? Modem->PC1->PC2?

Diladi to PC1 pernei net apo to modem kai meta to kanei share mesw deuterhs kartas diktiou sto PC2 me cross over?

An nai tote ta settings pou sou eipa tha ta breis sta properties tis kartas diktiou me tin opoia exeis sindesei to modem sou kai apo tin opoia perneis internet.

Εχω συνδεση το ethernet modem- router με την καρτα δικτυου του pc και απο μια εξοδο απο τις 4 που εχει εχω συνδεσει το αλλο pc με καλωδιο στρειτς. :? :? :? :?

Δημοσ.
Κοίταξες αυτό που σου είπα? υπάρχει?

Με μια ματια δεν ειδα κατι τετοιο αλλα και δεν θελω να πειραζω πολυ τις ρυθμισεις του Zyxel μηπως βρεθω μπροστα σε ...δυσαρεστες εκπληξεις. :? :? :? :? :?

Δημοσ.

εγώ έχω συνδεδεμένα 2 pc με crossover, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να βλέπει το 2ο pc εκείνο που έχει το modem?

Δημοσ.
εγώ έχω συνδεδεμένα 2 pc με crossover, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να βλέπει το 2ο pc εκείνο που έχει το modem?

Τρεξε τον οδηγο δικτυου που εχουν τα windows και στα δυο pc. :smile: :smile:

Δημοσ.

τον οδηγό τον είχα τρέξει ήδη και στα δύο pc, και μου είχε πάρει μια μέρα ώστε να βλέπει ο ένας τον άλλο και να ελέγχω τον 1 μέσω Remote Desktop

αν τον ξανατρέξω θα έχω πρόβλημα;

έρχεται και η dsl, να το τρέξω όταν ενεργοποιηθεί καλύτερα;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι πιο λογικό; Γιατί δεν βάζεις το ccproxy (είναι νόμιμο και free να το κατεβάσεις αλλά και να το χρησιμοποιήσεις για μέχρι 3 pc). Θα κάνεις το pc, που δίνει internet, proxy και ξεμπερδεύεις! πολύ απλό στην χρήση και φιλτράρισμα και από όλα :) check it out! ;)

Δημοσ.

η αντιστοιχία είναι:

Έναρξη->Πίνακας Ελέγχου->απο αριστερά αλλαγή σε κλασσική προβολη

->Εργαλεία διαχείρισης->υπηρεσίες

Δεν έχω ελληνικά, αλλα η μετάφραση πρέπει να είναι πολύ κοντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...