Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 pio aplo pas kai kaneis stop to internet connection sharing service Που το βρισκουμε αυτο ????? :-? :-? :-?
HexStatic Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Gianni to diktio pws to exeis stisei? Modem->PC1->PC2? Diladi to PC1 pernei net apo to modem kai meta to kanei share mesw deuterhs kartas diktiou sto PC2 me cross over? An nai tote ta settings pou sou eipa tha ta breis sta properties tis kartas diktiou me tin opoia exeis sindesei to modem sou kai apo tin opoia perneis internet.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Gianni to diktio pws to exeis stisei? Modem->PC1->PC2?Diladi to PC1 pernei net apo to modem kai meta to kanei share mesw deuterhs kartas diktiou sto PC2 me cross over? An nai tote ta settings pou sou eipa tha ta breis sta properties tis kartas diktiou me tin opoia exeis sindesei to modem sou kai apo tin opoia perneis internet. Εχω συνδεση το ethernet modem- router με την καρτα δικτυου του pc και απο μια εξοδο απο τις 4 που εχει εχω συνδεσει το αλλο pc με καλωδιο στρειτς. :? :? :? :?
HexStatic Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 ic .. e pes to tosi wra.. e apla tha rithmiseis to NAT tou router.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Κοίταξες αυτό που σου είπα? υπάρχει? Με μια ματια δεν ειδα κατι τετοιο αλλα και δεν θελω να πειραζω πολυ τις ρυθμισεις του Zyxel μηπως βρεθω μπροστα σε ...δυσαρεστες εκπληξεις. :? :? :? :? :?
nick_gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 εγώ έχω συνδεδεμένα 2 pc με crossover, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να βλέπει το 2ο pc εκείνο που έχει το modem?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 εγώ έχω συνδεδεμένα 2 pc με crossover, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να βλέπει το 2ο pc εκείνο που έχει το modem? Τρεξε τον οδηγο δικτυου που εχουν τα windows και στα δυο pc. :smile: :smile:
giannis Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Που το βρισκουμε αυτο ????? :-? :-? :-? sta services control panel/administrative tools /services
nick_gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 τον οδηγό τον είχα τρέξει ήδη και στα δύο pc, και μου είχε πάρει μια μέρα ώστε να βλέπει ο ένας τον άλλο και να ελέγχω τον 1 μέσω Remote Desktop αν τον ξανατρέξω θα έχω πρόβλημα; έρχεται και η dsl, να το τρέξω όταν ενεργοποιηθεί καλύτερα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Τελικα δεν τα εχω καταφερει ακομα...Στα Ελληνικα xp ποια ειναι η αντιστοιχια του : services control panel/administrative tools /services
de173 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Να ρωτήσω κάτι πιο λογικό; Γιατί δεν βάζεις το ccproxy (είναι νόμιμο και free να το κατεβάσεις αλλά και να το χρησιμοποιήσεις για μέχρι 3 pc). Θα κάνεις το pc, που δίνει internet, proxy και ξεμπερδεύεις! πολύ απλό στην χρήση και φιλτράρισμα και από όλα check it out!
nick_gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 η αντιστοιχία είναι: Έναρξη->Πίνακας Ελέγχου->απο αριστερά αλλαγή σε κλασσική προβολη ->Εργαλεία διαχείρισης->υπηρεσίες Δεν έχω ελληνικά, αλλα η μετάφραση πρέπει να είναι πολύ κοντα
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Ευχαριστω.... :smile: :smile: :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.