DrLo Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Έχω ένα NEC-3500 και έχω κάποια DVD+R DVDάκια τα οποία για να τα διαβάζει το XBOX πρέπει να αλλάζω το bitsetting σε DVD-ROM. Κατέβασα και πέρασα το Firmware Liggy & Dee, αλλά δε ξέρω τι ρόλο παίζει το όριο των 500 "Book Type changes" που έχει στο Nero CD/DVD Speed-> Extra-> Bitsetting. Δηλαδή αν γράψω 500 DVD+R και επιλέξω bitsetting DVD-ROM τί γίνεται ? Επίσης στο DVDinfo δεν έχω τις επιλογές που απαιτούν Command Version 4 ενώ στο Nero CD/DVD Speed-> Extra-> Bitsetting μου τις εμφανίζει ? Λίγο φως παρακάλώ γιατί μπερδεύτηκα.
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 diabase auto kai pisteuo oti tha sou kalipsei merikes apories gia to bitsetting kai diafora tetoia. http://www.cdfreaks.com/article/150
vdanasto Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δεν ξέρω να σου πώ σίγουρα, αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που λες. Απλά θα κάνεις αλλαγή το Bitsetting σε DVD-ROM μόνιμα, και δεν θα αλλάζεις κάθε φορά με την temporary τιμή. Υπάρχει και ένα πρόγραμμα που έχει βγάλει η NEC για αυτή τη δουλειά. Εγώ αυτό χρησιμοποίησα και άλλαξα το Bitsetting μόνιμα σε DVD-ROM. Ελπίζω να βοήθησα!
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δεν ξέρω να σου πώ σίγουρα, αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που λες. Απλά θα κάνεις αλλαγή το Bitsetting σε DVD-ROM μόνιμα, και δεν θα αλλάζεις κάθε φορά με την temporary τιμή. Υπάρχει και ένα πρόγραμμα που έχει βγάλει η NEC για αυτή τη δουλειά. Εγώ αυτό χρησιμοποίησα και άλλαξα το Bitsetting μόνιμα σε DVD-ROM. Ελπίζω να βοήθησα! Ακριβώς αυτό. Οι temporary αλλαγές δεν προσμετρούνται αλλά όταν κάνεις μία μόνιμη αλλαγή στο default σου μειώνει κατά ένα το "Default setting remaining" (έχω άλλες 499, χεχε). Επίσης από ότι ξέρω με επίσημα firmwares μπορείς να κάνεις στο NEC3500 bitteseting μόνο σε DL δισκάκια. Για τα απλά DVD+R απαιτείται άλλο firmware. Ποιό πρόγραμμα λες και που μπορώ να το βρω ?
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δεν ξέρω να σου πώ σίγουρα, αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που λες. Απλά θα κάνεις αλλαγή το Bitsetting σε DVD-ROM μόνιμα, και δεν θα αλλάζεις κάθε φορά με την temporary τιμή. Υπάρχει και ένα πρόγραμμα που έχει βγάλει η NEC για αυτή τη δουλειά. Εγώ αυτό χρησιμοποίησα και άλλαξα το Bitsetting μόνιμα σε DVD-ROM. Ελπίζω να βοήθησα! den ta ipa ego apla einai gramena sto internet apo kapoion pou analiei tin einai auto.tora mporoun na to analioun diaforetika alla pisteuo oti to site auto den ine kai tixaio.i apla mporei na min grafei ta panta kai na grafei mono ton enan tropo eno tora mporei na iparxei kai deuteros.
vdanasto Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Το πρόγραμμα το είχα βρει εδώ στο forum αλλά δεν θυμάμαι που. Βρήκα όμως αυό το link: http://www.mdmm.com/drivers/OpticalDrives/WinBTypeV2.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.