Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Episode III - Revenge Of The Sith (Official Topic)

Str

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nai kai episis ida to proto kai apla me kourase kai to petaksa...min sugrinoume ta...me ta mudia... to SW itan epos alla telos...den prokeite pote na sugrithei me tipota...apla life goes on...kai sto kato kato tha vgei epanekdosi ton epomenon!!!lol...

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά να μην βγει επανέκδοση, δεν καταλαβαίνω! Για έναν Harrison Ford? Ή μήπως για τον Mark Hamill???

Αν θέλουν να τα κάνουν επανέκδοση ας τα κάνουν. Αν δεν είναι καλό... απλά χεστήκαμε.

Δημοσ.

Παιδες σορρυ για το offtopic.

Να ρωτησω αν ειναι προτεινομενο να επιλεξω αιθουσα

σε ενα απο τα village στο ρεντη ή στο μαρουσι? Αν ναι,

μια προταση και για τα δυο please.

Επισης παρακαλω οποιος απαντησει ας προσθεση το nick

μου στην αρχη μη τυχον πεσω σε κανα spoiler.

thanx :)

Δημοσ.

Exoskeletor

για το ρεντη τα βρηκα, ειναι οντως αυτα που

αναφερεις. Για το μαρουσι ομως δε βλεπω τιποτα.

Αναρωτιεμαι ποσο τυφλος μπορει να ειμαι... :P

thanx :)

Δημοσ.

Το είδα και εγώ....

Πω ρε γμτ....από την μία με πόρωσε που ήταν στο στυλ του OT από την άλλη ρε γμτ εξοργίστηκα, στεναχωρήθηκα, τρελάθηκα με αυτά που είδα... Σαν γεγονότα, όχι σαν ταινία. :(, πολύ deceiving ο emperor...

Spoilers Start

ρε γμτ, τί ήταν αυτό με την προδωσία? πω....τρελάθηκα...command 66!:(, και στο τέλος με το hand grip στην Padmi και όλα αυτά που έλεγε στην ίδια και στον Obi Wan...:((, "Dont you turn against me!". Και εμένα μου φάνηκε "κάπως" η μετάβαση στο dark side, από την μία να λέει στον Windu, "he has to face trial. That is not the way" etc, και από την άλλη στο καπάκι του κόβει χέρι, και bow...δε ξέρω ρε γμτ...ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή μου άρεσε το όλο manipulation του emperor και το πως αντιστεκόταν ο Anakin, δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι τόσο τρομερό για να τον push over the edge... εκτός και αν φταίει η ερμηνεία του Chris...

Spoilers end

Δημοσ.

@theobabis Στο παλιό site του Village είχε πολύ αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των αιθουσών. Στο καινούριο λέει μόνο πόσες θέσεις έχουν. Η καλύτερη είναι η 4 του Park. 15 μέτρα οθόνη, DTS, DD-ES και THX. Η αμέσως επόμενη είναι η 8 με λίγο μικρότερη οθόνη, απλό DD και THX.

Δημοσ.

Παιδιά ποιός πιστεύεται ότι είναι ο πιό δυνατός;

******** Spoiler*********

Ο Sidious τα είδε όλα με το Yoda.Συνεχώς έτρεχε να ξεφύγει.Του έριξε ότι είχε και ο Yoda δεν καταλάβαινε τίποτα.Ιδίως η σκηνή που του ρίχνει force lightning και ο Yoda την απεκρούει και του ανταποδίδει με κάποια μορφή force energy είναι η καλύτερη.Φένεται καθαρά στο πρόσωπο του Sidiοus ότι καταβάλει υπερπροσπάθεια αλλά όταν ο Yoda συγκεντρώνεται φαίνεται ποιός είναι το αφεντικό.

*******End Spoiler*******

Δημοσ.
@theobabis[/b'] Στο παλιό site του Village είχε πολύ αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των αιθουσών. Στο καινούριο λέει μόνο πόσες θέσεις έχουν. Η καλύτερη είναι η 4 του Park. 15 μέτρα οθόνη, DTS, DD-ES και THX. Η αμέσως επόμενη είναι η 8 με λίγο μικρότερη οθόνη, απλό DD και THX.

Πήγα πριν λίγο να βγάλω εισιτήρια γιά να το ξαναδώ σήμερα και προς μεγάλη απογοήτευση είδα ότι στις 2 καλύτερες αίθουσες (4 και 8 ) προβάλεται πλέον η Κακιά πεθερά της Jennifer Lopez.

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Τελικά έβγαλα γιά την 14.

Δημοσ.

Spoilers Start

ρε γμτ' date=' τί ήταν αυτό με την προδωσία? πω....τρελάθηκα...command 66!:(, και στο τέλος με το hand grip στην Padmi και όλα αυτά που έλεγε στην ίδια και στον Obi Wan...:((, "Dont you turn against me!". Και εμένα μου φάνηκε "κάπως" η μετάβαση στο dark side, από την μία να λέει στον Windu, "he has to face trial. That is not the way" etc, και από την άλλη στο καπάκι του κόβει χέρι, και bow...δε ξέρω ρε γμτ...ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή μου άρεσε το όλο manipulation του emperor και το πως αντιστεκόταν ο Anakin, δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι τόσο τρομερό για να τον push over the edge... εκτός και αν φταίει η ερμηνεία του Chris...[/color']

Spoilers end

Μα ο Anakin δεν τα λέει αυτά γιατί ενδιαφέρεται για το jedi Code αλλά για να εξασφαλίσει τη σωτηρία του palpatine ώστε να μπορεί να μάθει τη δύναμη που του υποσχέθηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...