Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Episode III - Revenge Of The Sith (Official Topic)

Str

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
meta to star wars tora ti tha perimenoume guys? to mister and mis smith mou fenete kalo

Chronicles of Narnia... :D

Δημοσ.

Παιδιά έχω την εντύπωση πως είμαι ο μόνος που παρατήρησα μερικά λαθάκια στην ταινία. Το πρώτο λάθος είναι όταν πολεμά ο Obi-Wan με τον gradius. Του κόβει το δεξί πάνω χέρι σε κάποια στιγμή στην μάχη, και μετά απο λίγο ο gradius πετάει κάτω τον Obi-Wan. Έτσι καταφέρνει και παίρνει το Lightsaber του Obi-Wan που έχασε με την πτώση του, με το ΔΕΞΙ ΠΑΝΩ χέρι. Το δεύτερο λάθος το πρόσεξα όταν πήγε η Pantmi στον πλανήτη που μαχόταν ο Anakin με τον Obi-Wan. Την πρώτη φορά η κοιλιά της είναι κάπως φουσκωμένη, αλλά όταν την ξαναδείχνουν η κοιλιά της έχει φουσκώσει αρκετά!

(Πιθανό spoiler αν και νομίζω την έχουν δει την ταινία οι περισόττεροι)

Ο Anakin επέζησε απο την μάχη λόγω της σκοτεινής πλευράς του? Λογικά δεν θα έπρεπε να έχει γίνει ψητός απο την λάβα? Πως κατάφερε και έζησε?

Επίσης κάποιος είπε ποια θα είναι η νέα ταινία που θα μας πωρώσει. Εγω πιστεύω πως θα είναι το Hitch Hicker's Guide to Galaxy, αν γυρίσουν και τα τρία μέρη του βιβλίου.

Δημοσ.

SPOILER:

O anakin δεν έπεσε μέσα στη λάβα, απλώς έπιασαν φωτια τα ρούχα του και έπαθε επιδερμικά εγκαύματα

• Super Moderators
Δημοσ.

Grievous OXI Gradius...kai den psilokatalava...afou exei 4 lightsabers me ta 4 xeria, tou kovei ta 2 xeria kai menei me 2 lightsabers, ok pou to problem...?(an katalava la8os sorry dior8wse me :) )

kala oti uparxei h Force ktlp ktlp den mas provlhmatizei...provlhmatizei omws pws epezhse apo thn lava? ok...:P :p :P :p :P (me thn idia logikh pws antexan konta sthn lava kata thn diarkeia ths monomaxias? :P )

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγω πιστεύω πως θα είναι το Hitch Hicker's Guide to Galaxy, αν γυρίσουν και τα τρία μέρη του βιβλίου.

Το βιβλίο έχει 5 μέρη. Όπως γράφει και το εξώφυλλο, είναι μια τριλογία από πέντε βιβλία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...