predator Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 re john oute sta xania to exoun ferei.Ti malakies einai aftes??????Exoun sta prosexws kati paparies me Jennifer lopez kai alla hli8ia kai thn tainiara pou8ena.Re ZWA REEEEEEEEEE!!!!! πήρα τηλέφωνο στην αστόρια και θα τo φέρουν την επομενη παρασκευή! νιώθω πολύ ηλίθιος τώρα! όλος ο κόσμος τo βλέπει από σήμερα με THX και στα multiplex και εγώ πρέπει να περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα για να τo δω σε ένα σινεμά της πλακας!
Typhoon Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Εγώ το βρήκα φοβερό. Όντως οι διάλογοι Anakin-Padme είναι ξενέρωτοι, αλλά κατά τα άλλα όλα ήταν απίστευτα. Τα CGI είχαν βελτιωθεί πολύ, περισσότερο δε ως προς τον τρόπο που έδενα με του ηθοποιούς. Επίσης δεν μου φάνηκε απότομος ο τρόπος που πέρασε ο Anakin στη σκοτεινή πλευρά. Ίσα ίσα όπως και όλες οι πράξεις του Palpatine ξεκίνησαν από χρόνια πριν και όταν όλα τα κομμάτια ήταν στις σωστές θέσεις έκανε το check-mate του. Αντίθετα θεωρώ την ιστορία πολύ πλήρης, έτσι όπως έδεσε τις 2 τριλογίες.
dim_b Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Έκανα split τα posts που αναφέρονται στην ταινία. Συνεχίζουμε εδώ λοιπόν, αλλά προσοχή στα spoilers.
Exoskeletor Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 dim tou epote den to alakses kai paraligo na do spoilers grr epote leei h tenia e? tha pao kyriakh na thn do. ante mpas kai doume kalh tainia meta apo toso kairo Kala egine poly kalo to site tou village e? mprabo tous epitelous. h allh h @@ria mou eixe spasei ta neyra me tous ilithious hxous tou (visa electron pernei to site?)
dim_b Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Sorry γιά τα spoilers. Έβαλα ένα warning τώρα γιά να προσέχουν αυτοί που δεν έχουν δει την ταινία. Το site κανονικά πρέπει να δέχεται Visa Electron (τηλεφωνικά την δέχονται πάντως). Εγώ έβγαλα με Mastercard. Το σύστημα των online κρατήσεων πρέπει να έχει κάποια προβληματάκια, γιατί προχθές το απόγευμα που πήγα να κλείσω θέση, μου έλεγε ότι στην προβολή που ήθελα είχε περιορισμένη διαθεσιμότητα, ενώ τελικά δεν πρέπει να είμασταν πάνω από 30-40 άτομα σε αίθουσα 350 θέσεων.
haris_ch02019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 paidia molis gyrisa apo tin tainia....exw meinei m@l@k@s!!!! an eksaireseis tin malakia me ta ellinika sthn arxi kai tis oligon kseneroua skines anakin me pandmi mesa sto sinema eimastan karfomenoi stin othoni...kai to apokoryfoma itan otan teleiwse i episkeui tou darth opou mesa sto sinema eixame porothei kai panugirizame!!!skefteitai oti akouga kosmo pou elege molis teleiwse oti tha paei na to ksanadei mesa stin endomada....!!( kai egw ennoeitai fysika...) parepiptontos to topic auto pethane...ΖHTW TO NEO TOPIC!!!
aragorn Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Οι χτεσινές στιγμές ήταν απίστευτες. Μετά από σχεδόν 16 χρόνια που πηγαίνω κινηματογράφο, χτες θυμήθηκα και ξανάζησα τους λόγους για τους οποίους το κάνω αυτό. Το τι γινόταν στο village δεν περιγράφεται. Τύποι με μάσκες Vader και μαύρες... κάπες περιφέρονταν στο χώρο και... τρόμαζαν τους ανυποψίαστους (αν υπήρχαν χτες τέτοιοι), αδιαφορώντας για το... αντίπαλο δέος των υποψήφιων jedi που επιδείκνυαν τα lightsabers τους στην είσοδο του multiplex. Όλος ο κόσμος συμπεριφερόταν νευρικά μέχρι εκεί που δεν πάει, μπλουζάκια starwars παντού, και αγωνία στα ύψη. Καλά για μέσα στην αίθουσα αφήστε το καλύτερα. Ο τύπος με τη μάσκα του Vader ακουγόταν με την χαρακτηριστική αναπνοή μερικές σειρές πίσω μου σε κάθε διακοπή μεταξύ των trailer και... αποθεώθηκε, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η μισή αίθουσα ξεσπούσε σε χειροκροτήματα. ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που πάμε κινηματογράφο. Ή τουλάχιστον που πάω εγώ. Γιατί μας συγκινεί, μας κάνει να ξεχνάμε πού ήμασταν μισή ώρα πριν και αν ήταν δύσκολη η βδομάδα που περάσαμε ή όχι. Γιατί απλούστατα μας μαγεύει. Και make no mistake, το Episode III μπορεί να μην είναι τέχνη, μπορεί να μην είναι υποδειγματική ηθοποιία, μπορεί να μην είναι πολλά πράματα, είναι όμως PURE MAGIC... May the Force be with you... ...μέχρι την επόμενη φορά...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 aragorn, μπορεί να μην έζησα όλη αυτήν την εμπειρία που έζησες εσύ, αλλά ο λόγος που πήγα πρεμιέρα, ήταν για να ζήσω έστω λίγο αυτή την αίσθηση ότι είμαστε fan του StarWars όλοι εδώ μέσα. Και τα χειροκροτήματα στην αρχή (εκεί που βγαίνει το A long time ago, δυστυχώς στα ελληνικά ΓΚΡΡΡ!), και στο τέλος όμως μου αρκούσαν για να καταλάβω με τι ανθρώπους έβλεπα την ταινία. ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΤΑΙΝΙΑ! Ξετρελάθηκα. Ναι είναι πράγματι η καλύτερη από τη νέα τριλογία, αν και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και η δεύτερη και αρκετά η πρώτη, αλλά εδώ απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Η ιστορία ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Σε σχέση με τις παλιές δεν θέλω να πω, γιατί πιστεύω ότι προσφέρουν διαφορετικά πράγματα. Δηλαδή η οπτική φαντασμαγορία που προσφέρουν οι καινούργιες, που δεν υπήρχε πλάνο που να μην χάζευα τα σκηνικά σαν υπνωτισμένος, δεν υπάρχει στις παλιές, αλλά οι παλιές είχαν χαρακτήρες που αγαπούσες. Χαν Σόλο, Τσουμπάκα... Είναι διαφορετικής ποιότητος ταινίες. Ερμηνείες σαφώς βελτιωμένες. Ο anakin βασικά, που ήταν απαράδεκτος στο δεύτερο ενώ εδώ (όχι βέβαια ότι δίνει κανένα ρεσιτάλ) κρατιέται στο ύψος. Κατάφερε να αποβάλλει ένα μπεμπεδίστικο υφάκι που είχε στο ΙΙ. Ήταν λίγο φλώρος για Darth Vader. ----------------SPOILER------------------ ----------------SPOILER------------------ ----------------SPOILER------------------ Προσέξατε στο σημείο που ο ObiWan σκοτώνει τον General Grievous με ένα blaster, και μετά λέει "How uncivilized" ; Στο πρώτο Star Wars, όταν παραδίδει το φωτόσπαθο στον Luke, λέει "Not as clumsy or as random as a blaster, but an elegant weapon for a more civilized age." Καλό; δεν ξέρω αν είναι ολοφάνερο, αλλά στο σινεμά μόνο εγώ γέλασα... ----------------END SPOILER------------------ ----------------END SPOILER------------------ ----------------END SPOILER------------------
panosp1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 ----------------SPOILER------------------ ----------------SPOILER------------------ ----------------SPOILER------------------ telika ola gia to aidio ginontai..... i8ele na sosei tin gomena o Anakin , esfaje olo to galaxia....... episis, telika tin dinami na krataei opoion 8elei zontano tin ema8e ? sto episode 6 otan petaei ton emperor sto keno, leei tou luke oti tora pou pe8ane o emperor 8a pe8anei kai aytos... ----------------END SPOILER------------------ ----------------END SPOILER------------------ ----------------END SPOILER------------------
Exoskeletor Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 pao na noikiaso to 2 giati den to exo dei. ante epitelous tha apolayso teneia
Aias Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Την ταινια την ειδα και εγω χθες το βραδυ.Αν και τα προηγουμενα επεισοδια ηταν σαν το 3ο ,σιγουρα και η καινουργια τριλογια θα ειχε την ιδια απηχυση με τον Αρχοντα.Να βαλω και εγω ενα spoiler.... *****S P O I L E R***** *****S P O I L E R***** *****S P O I L E R***** Η πλακα ειναι οτι αν ο Ανακιν δεν γινοταν Βειντερ και η γυναικα του θα ζουσε και θα εληγε ο πολεμος με την αυτοκρατορια. ***** E N D S P O I L E R ***** ***** E N D S P O I L E R ***** ***** E N D S P O I L E R *****
aragorn Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 ----------------SPOILER------------------ ----------------SPOILER------------------ ----------------SPOILER------------------ Προσέξατε στο σημείο που ο ObiWan σκοτώνει τον General Grievous με ένα blaster' date=' και μετά λέει "How uncivilized" ; ----------------END SPOILER------------------ ----------------END SPOILER------------------ ----------------END SPOILER------------------[/quote'] ΘΕΙΚΟ!!!! Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το πρόσεξα!!!
epote Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 ----------------SPOILER------------------ ----------------SPOILER------------------ ----------------SPOILER------------------ Προσέξατε στο σημείο που ο ObiWan σκοτώνει τον General Grievous με ένα blaster, και μετά λέει "How uncivilized" ; Στο πρώτο Star Wars, όταν παραδίδει το φωτόσπαθο στον Luke, λέει "Not as clumsy or as random as a blaster, but an elegant weapon for a more civilized age." Καλό; δεν ξέρω αν είναι ολοφάνερο, αλλά στο σινεμά μόνο εγώ γέλασα... ηταν ολοφανερο (προφανως) αλλα για μενα ηταν κατι περισοτερο απο homage στον Alec guiness. Ηταν η τελικη πτωση των Jedi. Το να καταφευγουν σε οπλα και μεθοδους της αυτοκρατοριας. Or something:p υπηρχαν και αλλες αναφορες στον obi wan του alec guiness, οπως το mild dislike που ειχε για τις πτησεις. Για την ακριβια εχω την εντυπωση πως ο Ewan επαιζε τον alec guiness που επαιζε τον obi wan ----------------END SPOILER------------------ ----------------END SPOILER------------------ ----------------END SPOILER------------------ ρε παιδια ομως να σας ρωτησω κατι...αν *ΔΕΝ* ηταν το star wars αυτο, αλλα μια αλλη ταινια, καινουριο franchise, θα λεγαμε οτι ειναι καλο? Πραγματικα δεν το νομιζω, εμενα τουλαχιστον η πτωση του ανακιν με αφησε παγερα αδιαφορο...επρεπε να την αγνοησω για να απολαυσω την ταινια. Ρε γαμωτο, σκεφτητε, απλα σκεφτητε to pottential. Τι θα βλεπαμε αν ο ΠΑΠΑΡΑΣ ο λουκας εδινε τα star wars σε πραγματικα ικανους σκηνοθετες.....Αυτο με στεναχωρει περισοτερο απο ολα Αν δεν βγει serial και δεν βγουν και star wars 7,8,9,10,11,12,13 καθως επισις και 1,1,2,3,5,8,13,21.... θα παω να τα φτιαξω μονος μου STAR WARS RULEZ BABY! p.s: Ενατξι οι αρχοντες ηταν καλυτερες ταινιες, αλλα δεν θα αλαζα τα star wars ουτε για μια στιγμη με τους αρχοντες, ειμαι συναισθηματικα δεμενος ρε παιδι μου πως να γινει! Ας κανει ο jackson ενα sw...PLEASE OH GOD PLEASE
Typhoon Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 *** SPOILERS BEGIN *** 7episis, telika tin dinami na krataei opoion 8elei zontano tin ema8e ? Όχι γιατί αν θυμάσαι ο Palpatine του λέει αρχικά ότι ο αφέντης του (ο Darth Plaguis) είχε αυτή τη δύναμη, αλλά σε επόμενη σκηνή του λέει ότι θα ανακαλύψουν αυτή τη δύναμη μαζί. Συνεπώς αφήνει να εννοηθεί ότι ούτε αυτός την ήξερε. *** SPOILERS END *** ρε παιδια ομως να σας ρωτησω κατι...αν *ΔΕΝ* ηταν το star wars αυτο' date=' αλλα μια αλλη ταινια, καινουριο franchise, θα λεγαμε οτι ειναι καλο? Πραγματικα δεν το νομιζω, εμενα τουλαχιστον η πτωση του ανακιν με αφησε παγερα αδιαφορο...επρεπε να την αγνοησω για να απολαυσω την ταινια. Ρε γαμωτο, σκεφτητε, απλα σκεφτητε to pottential. Τι θα βλεπαμε αν ο ΠΑΠΑΡΑΣ ο λουκας εδινε τα star wars σε πραγματικα ικανους σκηνοθετες.....Αυτο με στεναχωρει περισοτερο απο ολα[/quote'] Προφανώς το πρώτο δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτή τη στιγμή. Όμως ο Lucas έχει μερικά μειονεκτήματα αλλά και αρκετά πλεονεκτήματα. Συνεπώς μπορεί να είχαμε μια καλύτερη ταινία στις συναισθηματικές τις σκηνές αλλά με χειρότερο pacing και χειρότερες σκηνές δράσης. Πιστεύω ότι το βασικό πρόβλημα Lucas είναι με τους διαλόγους. Έπρεπε να είχε πρσλάβει script doctors γι αυτή τη δουλειά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Παιδιά, λίγη προσοχή με τα spoilers. Αρκετά μέλη δεν έχουν δει ακόμα την ταινία και δεν θέλουν να τους χαλάσουμε όλο το σκηνικό. Κάποια άλλα μέλη (όπως ο υποφαινόμενος) δεν έχουν δει την ταινία πάνω από μία φορά και θέλουν να την ξαναδούν.. και να την ξαναδούν... και να την ξαναδούν... ... .. . :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.