Innersense Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 egw ekleisa gia tis 24:00 giati h8ela thn THX ai8ousa kai eimastan magaloutsikh parea (milame apo deutera exei ginei h kratish) ontws einai polles wres mexri tis 24:00... pou 8a paei... 8a perasoun...
mert Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Εμενα μου εχει πεσει εξεταστικη και δεν το εχουν φερει Κορινθο οποτε θα παω Αθηνα μαλλον σημερα.θελω να το δωωωωωωωωωωω!!
The Crow Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Παιδιά 7 ώρες για την Ιερή Προβολή!!!!Yeahh!!!!Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.5,4,3,2,1 Φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!:razz:
predator Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 γμτ ,δεν το φερανε σημερα στο ηρακλειο. συνηθως παρασκευη βγαινουν οι καινουργιες ταινιες! τι θα κανουμε εμεις που δεν εχουμε village κ ster? ξερει κανεις ΑΝ και ΠΟΤΕ θα ερθει εδω?
kostas_crete Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 re john oute sta xania to exoun ferei.Ti malakies einai aftes?????? Exoun sta prosexws kati paparies me Jennifer lopez kai alla hli8ia kai thn tainiara pou8ena.Re ZWA REEEEEEEEEE!!!!!
ExCiZieR Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Imoun stin prwti provoli sto village center sto marousi stis 12.15 Exw na pw mono oti oi lekseis einai liges na perigrapsoun tin anatrixila kai tin sigkinisi pou ezisa prin ligo. Imastan ekei oloi enas ki enas, anthwpoi pou eixan paratisei gkomenes douleies sxoleia mono kai mono gia na tin doun prwtoi. To mono pou mporw na pw einai oti sto telos... dakrisa. Auta en oligis... Speusate na katalavete ti ennow... the saga is complete. the end.
dim_b Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Lord Vader, rise.... και η τρίχα σηκώνεται κάγκελο!!!! Τι άλλο να πω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 den exw paei cinema akoma alla to katevasa kai to eida...oxi kai asxhmo :p :p
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 ϊσως το καλύτερο Star Wars όλων των εποχών... ίσως καλύτερο και από το V... εμένα πάντως με κέρδισε από την αρχή και με κατακέρδισε στο τέλος...(ακόμη και αν ήξερα τι γινόταν) ίσως επειδή απλά είπε ο Lucas να δώσει και μαθήματα σκηνοθεσίας...
epote Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Lord Vader, rise.... και η τρίχα σηκώνεται κάγκελο!!!!Τι άλλο να πω; την αληθεια...? it had its moments.... *** SPOILERS *** SPOILERS *** SPOILERS *** αν γινουν ορισμενες βασικες παραδοχες σχετικα με την σκηνοθετικη και συγγραφικη ικανοτητα του Lukas η ταινια ειναι καλη. Αν καθαρα λογο συναισθηματικου δεσιματος με τους χαρακτηρες μπορεις και αγνοεις ορισμενες εξωφθαλμες καταστασεις, ειναι πραγματικα πολυ καλη. Αν οχι γνωμη μου ειναι οτι οι καλες στιγμες δεν αρκουν για να αναπληρωσουν τα κενα στην εξελιξη των χαρακτηρων 1)η μεταβαση του ανακιν στην σκοτεινη πλευρα ειναι....αποτομη, λογο ελειψης καταληλης λεξης. 2)η ηθοποιηα και οι διαλογοι ειδικα μεταξυ ανακιν-παντμι ειναι ακομα *τραγικοι* 3)τα εφφε και τα ψηφιακα σκηνικα ακομα δεν μου καθονται καλα, κανουν τους ηθοποιους να μοιαζουν ασυνδετοι με το περιβαλον 4)η παντμι απο δυναμικη προσωπικοτητα με ισχυρη παρουσια καταντα "γυναικουλα" της σειρας ωραια και τωρα που ειπα τα αρνητικα. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ. η σκηνη στην οποια για τελευταια φορα ο obi wan και ο anakin μιλουν σαν φιλοι και αποχεραιτιζονται...Εχοντας γνωση του οτι αυτη ειναι η τελευταια φορα ειναι εξαντλητικο. Το μονο που ηθελα ηταν να μπω στο εργο και να πω στο #%^@# τον obi wan *ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ*. Κανεις μα κανεις δεν νοιαζεται για τον ανακιν, το μονο που ακουει ειναι οι τζενταιστικες αηδιες, πεθαινει η γυναικα του και ο yoda του λεει να μαθει να αποσυνδεεται απο αυτους που αγαπαει! Τον χρησημοποιουν σαν παιδι αλλα εχουν τα συναισθηματα του γραμμενα στα @@ τους. Ποιος θα ειναι το πατρικο προτυπο για τον ανακιν, ποιος θα τον καθησηχασει, θα του πει μια καλη κουβεντα, μια ιστορια. Ποιος θα τον βοηθησει να ερθει σε αρμονια με τα συναισθηματα του, ο παλπατιν φυσικα. Τον καταλαβε, τον βοηθησε και με εναν αρωστημενο τροπο τον αγαπησε. Γιατι ο ανακιν αυτο ειναι...ενα παιδακι που ψαχνει λιγη αγαπη... ΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΛΛΛΛΛΛΛΛΛ θα βλεπω star wars μεχρι να ματωσουν τα ματια μου και να νεκρωσει ο εγγεφαλος μου #$^@#$^@#$%2 #%^@#$^@#$ P.S καποιος στην ολη διαδικασια διανομης στην ελλαδα ειχε την φαεινη ιδεα να αντικαταστησει το "a long time ago in a galaxy far far away" με το "πριν πολυ καιρο σε ενα μακρινο γαλαξια" και τα κλασικα drop down λογια των τιτλων "star wars episode III:The revenge of the sith κτλ κτλ" με τα αναλογα ελληνικα. προφανως του αρμωζει καρκινος στα ματια, λεπρα στο πρωκτο και δεν συμαζευεται.... ϊσως το καλύτερο Star Wars όλων των εποχών...ίσως καλύτερο και από το V... εμένα πάντως με κέρδισε από την αρχή και με κατακέρδισε στο τέλος...(ακόμη και αν ήξερα τι γινόταν) ίσως επειδή απλά είπε ο Lucas να δώσει και μαθήματα σκηνοθεσίας... οχι, διαφωνω, το empire strikes back ειναι πολυ πιο ολοκληρομενο κατα τη γνωμη μου, τιποτα δεν αγγιζει καν τα "ματωμενα" πορτοκαλι της μονομαχιας luke-vader(λεω το ονομα και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα) στην αιθουσα του παγου...
ifrit Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 re paidia valte kana spoiler :!: egw ayrio 8a parw eishthrio gia thn deytera (gamw tis e3etaseis mesa)...
epote Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 re paidia valte kana spoileregw ayrio 8a parw eishthrio gia thn deytera (gamw tis e3etaseis mesa)... diabases ton titlo tou topic?
digitalsoul Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 οχι, διαφωνω, το empire strikes back ειναι πολυ πιο ολοκληρομενο κατα τη γνωμη μου, τιποτα δεν αγγιζει καν τα "ματωμενα" πορτοκαλι της μονομαχιας luke-vader(λεω το ονομα και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα) στην αιθουσα του παγου... Gia emena sto episode v h alagh tou vader sthn telikh monomaxia apo darth vader xana se anakin kai h dolofonia tou aftokratora
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Η ταινία γαμάει & δέρνει!!! Μπορεί να μην είναι αριστούργημα αλλά γαμάει!!! Επίσης να συμφωνήσω με τον epote για τους τίτλους αρχής, να ψοφήσει το κάθαρμα που διέπραξε τέτοια ύβρη! Material Defender 1032
dim_b Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Αν θυμάμαι καλά, και στα 2 προηγούμενα επεισόδια οι τίτλοι ήταν στα Ελληνικά, και μάλλον γι'αυτό ευθύνεται το στούντιο και όχι η Ελληνική εταιρία διανομής. Τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσαν από την ODEON να ζητήσουν κόπια με τους τίτλους στα Αγγλικά, αλλά δε νομίζω να σκέφτηκαν ότι θα έπρεπε να το κάνουν. την αληθεια...?Μα την αλήθεια είπα Και αυτή είναι ότι η τελευταία ώρα (ίσως ήταν λιγότερο, αλλά δεν κοιτούσα το ρολόι ) έφτανε γιά να με κάνει να ξεχάσω τον Jar Jar Bings, τους αμέτρητους κλώνους, τα υπερβολικά πολλά CGI, τα μέτρια σενάρια και γενικά οτιδήποτε δεν μου άρεσε στις 2 προηγούμενες ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.