{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Kala mexri na teliosete na milate se afto to topic na deite pou tha exei vgei kanourgio episode...lolool...
kirileman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Εντελώς φιλικά... Καλά ρε ThRreSh, κάνεις διορθώσεις στα ονόματα των ηρώων της ταινίας και όχι σε άλλα πιο "χοντρά"; Προς Θεού, ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά την έχουμε ξεφτιλίσει εντελώς τη γλώσσα μας στο διαδίκτυο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 sorry alla kanoun mpam tetoia "or8ografika" la8h se poia alla pio xontra?
arakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Εντελώς φιλικά... Εσένα τα ονόματα σε χάλασαν ok όπως την βρίσκει κανείς Ελπίζω να μην αναφερεστε σε εμενα γιατι δεν νομίζω να υπάρχει κανένα προβλημα αμα θέλετε <<ωρθωγραφειά>> αντε σε κανενα φιλόλογο, γλωσο.... και τουλάχιστον δεν γράφω σε greekglish ή όπως τα λένε Εντελώς φιλικά... Στο θέμα μας τώρα και ο λουκασ να μην τα βγάλει μπορει να πουλήσει τα δικαιώματα ή να τα βγάλουν οι κληρονόμοι του όπως στον άρχοντα .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 o Lucas mporei na kanei polla...apla mexri stigmhs exei anakoinwsei oti den prokeitai na vgei allo Episode kai etsi oi eikasies stamatoun... oso gia ta greeklish sas enoxloun se fora (kai genikotera sto net) kai oxi stis pinakides ths troxaias stous dromous?
arakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Σίγουρα μας ενοχλούν και στις πινακίδες αλλα όπως και εδω είναι δικαίωμα του καθενός να γράφει όπως θέλει και στην Ελλαδα ο καθένας κάνει ότι θέλει με την δικαιoλογία οτι τα κάνουν και άλλοι οκ thats the greek life. Οι εικασίες θα υπάρχουν μέχρι το επόμενο Starwar που μακάρι απλώς να είναι παραγωγός ο λουκας και τίποτα αλλό ......αμα θέλει να δουμε και καμιά ταινία της προκοπής
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 ee oxi apla o ka8enas...h ellhnikh kuvernhsh pantws ta or8ografika la8h sta onomata evgazan mati... pantws o Lucas otan eipe no more den ennoouse mono ws skhno8eths alla kai ws paragwgos...tespa opws eipes 8a dei3ei...an kai 8a 3eftylistei to 8ema me ta StarWars...posa epitelous 8a vgoun? Lampsh 8a to kanei? apo eispra3eis to Episode III paei kala, isws na kataferei na perasei kai to New Hope who knows...to Phantom Menace omws den to pianei...
arakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 οκ τι να κάνουμε κανεις δεν είναι τέλειος δεν είμαι και jedai ..... Σίγουρα θα κουράσει αλλά δεν ξέρω απο το να μην βγουν άλλα τρία καλύτερα δεν είναι να βγούν και ας τα βγάλει και ο λούκας αλλωστε αυτός είναι ο λόγος που είμαστε fan.Κανενα online rpg δεν βγάζει για αρχή λέω εγώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Star Wars Galaxies ?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Οι εικασίες θα υπάρχουν μέχρι το επόμενο Starwar που μακάρι απλώς να είναι παραγωγός ο λουκας και τίποτα αλλό ......αμα θέλει να δουμε και καμιά ταινία της προκοπής Εμένα δε θα με πειράξει και να βγει StarWars αφότου πεθάνει ο Lucas. Και μην σώσει να έχει να κάνει τίποτα με την ταινία. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τι θα πει StarWars και τι αγαπάει ο κόσμος σ'αυτό. For Christ sake, οι δύο ταινίες που θεωρούνται από την πλειοψηφία ως οι καλύτερες (όχι από μένα, αλλά όποιον ρωτάω, μου λέει μια από τις δύο) είναι η V και η VI, που είναι οι μόνες που δε σκηνοθέτησε ο Lucas.
Finn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Εγώ κορόιδευα την ταίνια παλιά.Αστρικές βλακείες έλεγα για πορωμένους. Την Τετάρτη έτυχε να βάλει το αντ1 το Επεισόδιο1.Λεω να το δω δε χάνω τπτ...απλά καταπληκτικό,2 μέρες μετά "νοικιάζω" την Επιθεση των Κλόνων..άψογο ε και προχθές είδα και την εκδίκηση των Σιθ και ολοκληρώθηκα σαν άτομο. Πολυ καλή τριλογία και μετάνιωσα που χλέυαζα την ταινία. Πρεπει να δω και τα υπολοιπα 3 ε?
predator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 φανταζεστε τι θα παθει το ατομο οταν δει το empire και το jedi?
^BOOMBOOM Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Tίποτα δε θα πάθει γιατι αντικειμενικά δεν είναι καλύτερα τα 3 παλιά, μάλλον χειρότερα είναι. Αν δεν έχεις μεγαλώσει μαζί τους ωστε να τα μυθοποιήσεις τότε τα βλέπεις αλλιώς. Πριν προλάβετε να μου πείτε πως είμαι ιερόσυλος κλπ μια λέξη: EWOKS!
predator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 1000 φορες ewoks απο οτι jar jar binks! ^BOOMBOOM τι πινεις και δεν μας δινεις?:razz: ακους εκει τα καινουργια καλυτερα!χαχα!πολυ καλο, γελασα με την ψυχη μου! το αλλο με τον τοτο το ξερεις?:razz:
epote Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Tίποτα δε θα πάθει γιατι αντικειμενικά δεν είναι καλύτερα τα 3 παλιά, μάλλον χειρότερα είναι. Αν δεν έχεις μεγαλώσει μαζί τους ωστε να τα μυθοποιήσεις τότε τα βλέπεις αλλιώς. Πριν προλάβετε να μου πείτε πως είμαι ιερόσυλος κλπ μια λέξη: EWOKS! ego ta simpatho to ewoks, alla katalavaino giati den tous aresoun. Alla ta palia einai kalitera, mono kai mono logo ths xhmeias ton ithopoion (ase ola ta alla)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.