Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Episode III - Revenge Of The Sith (Official Topic)

Str

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα εχω λυθει στα γελια!

και τα 2 ειναι αψογα!

μονο epote,τι θελει να πει ο ποιητης με αυτο:

"NATALIE has her twins, the order of which creates a

completely unnecessary continuity error for no reason other

than the fact that DIRECTOR GEORGE LUCAS must really enjoy

watching his obsessive fans rationalize obvious flaws. She

DIES."

για πιο error μιλαει??????

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

sto oti sto episode VI otan o Luke rwtaei thn Leia an 8ymatai thn mhtera ths ekeinh tou apantaei katafatika :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Oh, my god! This guy is THE BIGGEST DOUCHE IN THE UNIVERSE! Really! Δεν μπορώ να τον πιστέψω. Ο τύπος είναι για μπουνιές. Πραγματικά, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς που συνάντησα όσο καιρό περιπλανιέμαι σ'αυτό το πλανήτη. Pathetic... Just pathetic. Και δεν εννοώ λόγω της άποψης του για το StarWars. Δείτε το υπόλοιπο site και θα καταλάβετε γιατί ο Einstein κάποτε είπε: Η διαφορά μεταξύ της ιδιοφυίας και της ηλιθιότητας, είναι ότι η ιδιοφυία έχει και τα όρια της.

• Super Moderators
Δημοσ.

opws epishs eipe oti 2 pragmata einai apeira, to sumpan kai h hli8iothta...an kai den eimaste sigouroi gia to prwto...

pantws kai sto Lotr kapoioi ekanan antistoixa pragmata...

Δημοσ.
Oh, my god! This guy is THE BIGGEST DOUCHE IN THE UNIVERSE! Really! Δεν μπορώ να τον πιστέψω. Ο τύπος είναι για μπουνιές. Πραγματικά, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς που συνάντησα όσο καιρό περιπλανιέμαι σ'αυτό το πλανήτη. Pathetic... Just pathetic. Και δεν εννοώ λόγω της άποψης του για το StarWars. Δείτε το υπόλοιπο site και θα καταλάβετε γιατί ο Einstein κάποτε είπε: Η διαφορά μεταξύ της ιδιοφυίας και της ηλιθιότητας, είναι ότι η ιδιοφυία έχει και τα όρια της.

ο madoxx ειναι χαλαρα αψογος, γιατι ειναι μαλακας επειδη λεει Out loud αυτα που ολοι σκεφτονται?

Επισκέπτης
Δημοσ.
opws epishs eipe oti 2 pragmata einai apeira, to sumpan kai h hli8iothta...an kai den eimaste sigouroi gia to prwto...

Α, ναι! Αυτό είπε! Sorry, μπερδεύτηκα (όπως μάλλον μάντεψαν όλοι). Σας είπα, δεν θεωρώ ότι ο λόγος που είναι douche, είναι η άποψη του για την ταινία, αλλά πόσο αξιολύπητος μπορεί να είσαι για να έχεις ανεβάσει site, όπου λες πώς ότι γράφω εδώ έχω δίκιο, όποιος λέει άλλη άποψη του λες πόσο μ@λ@κας είναι χωρίς να κάνεις διάλογο, απλά απαντάς. Δηλαδή είναι σαν να έχεις φτιάξει έναν ναό στο πόσο γαμ@τος είσαι. Είναι αξιοθρήνητο!! Δηλαδή come on... Πόσο κομπλεξικός πρέπει να είσαι. Για να μην πω και για την ανωριμότητα του θέματος. Δηλαδή αυτά τα λένε τα παιδάκια. "Έγω έχω δίκιο, και οι άλλοι να σκάσουν. Άντε τώρα... Τα λέτε επειδή με ζηλεύετε και δεν έχετε ζωή".

Τέλος πάντων, δε δέχομαι από ανθρώπους μη δημιουργικούς να κάνουν κριτική από τον καναπέ τους. Για να κάνω quote μια ατάκα του Kevin Smith από την ταινία του "Jay and Silent Bob Strike Back" δια στόματος Ben Affleck :

This is a site populated by militant movie buffs - sad, pathetic little bastards living in their parents' basement, downloading scripts and what they think is inside information about movies and actors they claim to despise yet can't stop discussing.

Αν είσαι τόσο γαμάτος ρε φίλε, και έχεις και ζωή (μια που συμβουλεύεις τόσους άλλος να get a life), γιατί ασχολείσαι με τύπους που λες ότι σιχαίνεσαι; Ε; Αϊ και σιχτιρ...

Δημοσ.
Αν είσαι τόσο γαμάτος ρε φίλε, και έχεις και ζωή (μια που συμβουλεύεις τόσους άλλος να get a life), γιατί ασχολείσαι με τύπους που λες ότι σιχαίνεσαι; Ε; Αϊ και σιχτιρ...

AYTO einai anasfalia. Come on mate, to site exei *plaka* giayto einai ftiagmeno, gia na einai *asteio*

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, όχι και ανασφάλεια. Απλώς μου τη δίνουν μερικοί μερικοί. Βασικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, αλλά τέλος πάντων, το κουράσαμε το θέμα. Πάντως το σενάριο είχε πολύ περισσότερο γέλιο από αυτά που έγραφε ο douche!

Δημοσ.

Πάντως κανεις δεν υποχρεώνει κανένα να μπεί στο site αν δεν του αρέσει άλλωστε η διασημότητα κάλή ή κακά ειναί πάντα .....

Για την ταινια τώρα είναι καλη φανταστική και άθλεια μαζί.

Καλή γιατί ειναι star war και δεν δέχομαι αρνήσεις .

Φανταστική γιατι ξαναβλέπουμε αν και λίγο τον πραγματικό darth veider και όχι μόνο τον φλώρο ανακιν.

Αθλεια γιατι απλώς ο λουκας ήθελε να βγάλει πολύ εύκολα χρήματα και δεν έδωσε τίποτα το πρωτοφανές σε αυτήν την ταινία.

Τα εφε υπηρχαν απο τις δυο πρωτες,οι ηθοποιοί αστα καλύτερα,το σεναριο χειροτερο καΙι απο τα παιχνίδια starwar που για εμένα αυτα με έχουν κάνει φαν των ταινιών.

Λιγοι jedai-sith γαμώτο λεφτα για ηθοποιούς δεν είχε .Ωραια τα droids αλλά ακόμη και οι κακοι θα τα είχαν αλλάξει μιας και ήταν άχρειστα και μη μου λέτε για χρόνο ας έκαναν και αυτοί clonoarmy.

Ανύπαρκτη χρήση δυνάμεον πέρα gioda,αυτοκράτορα πως είναι δυνατόν όταν στα rpg kotor γίνεται χαμός απο δυνάμεις και στο 2 οι sith αναστένουν όποιον θέλουν.

Μου θύμισε κάτι απο matrix η δεύτερη τριλογία χωτίς να φτάνει καμία απο τις ταινιες starwar το matrix 1 αλλα και εκει η τρίτη ταινία βγήκε και καλά για να ολοκληρώσει την τριλογια και ήταν απλή αρπακτή και τουλαχιστον στα matrix 2,3 γυρίστικαν και τα είδαμε μαζί εδω στο starwar 3 τι περισότερο είχε απο το 2 ίδιους ηθοποιούς ίδια εφε αντε 1-2 καινουρια droids τι έκαναν 3 χρόνια το σενάριο έγραφαν ......

Τι να πώ αφου οι αυτοι δε σέβονται τις ταινιες που βγάζουν ευτηχώς που τα starwar gameς τα σενάρια δεν τα γράφει ο λουκας γιατι αλιώς....

Α και θα βγουν και starwar 7,8,9,10,11,12..... αφου η loukasart τρελή ειναι να χάσει τόσα λεφτά και όχι μόνο απο τις ταινίες αλλα και απο παιχνίδια και κτλ.εδω μέχρι και στο μονακό στην f1 διαφημισαν την ταινια απο μαρκετιν σκίζουν όλοι ταινίες να φτιάχνουν δεν ξέρουν μου φαίνεται οτι το καινούριο Xari poter αν και με θλίβει θα είναι γι αμεγαλύτερο κοινο σε σχέση μετα starwar ακους εκεί ταινίες για 10.

Με τα το μάθημα του lord of the rings πως αντεξαν να βγάλουν τέτοια ταινία φαντασίας τι έκαναν 3 χρόνια ................

• Super Moderators
Δημοσ.

an kai uparxei story arketo wste xalara na exoume mexri 12o episode den nomizw na ta vgalei o Lucas prwton giati to exei anakoinwsei kai deuteron poso na zhsei pleon afou 8elei 3 xronia gia ka8e tainia...

epipleon grafontai Vader, Jedi kai Yoda oxi Veider Jedai Gioda... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...