akispara Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Θα ηθελα να φτιαξω ενα dvd και να το κλειδωσω με καποιο τροπο ετσι ωστε να μη μπορει να το δει οποιοσδηποτε το βρει. Οποιος γνωριζει κατι ή εχει καποια ιδεα ειναι ευπροσδεκτος /η . Ευχαριστω για το χρονο σας
leukonas Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Kane ta arxeia sou os krifa arxeia kai peta kana dio tria arxeia asxeta os fanera.Kai na thimase oti kleidonei ksekleidonei.Pare paradeigma ta pexnidia,tis tenies,ta mousika cd.Tosa xronia prospathoune oi anthropoi kai tora kati psilokataferan,me to starforce.
Mad_man Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Eάν έχεις ένα DvD με 4Giga Data και έχεις 1Giga με φανερά αρχεία το μονό εύκολο είναι να καταλάβεις ότι τα υπόλοιπα είναι κρυφά, ψάξε εδώ http://cdmediaworld.com κάτι θα βρεις (για ένα απλό χρηστή θα είναι δύσκολο για κάποιον που ξέρει παιχνιδάκι)
akispara Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 συγγνωμη παιδια , εγω δεν το εξηγησα σωστα . Αυτο που θελω να κλειδωσω ειναι ενα dvd video που θα φτιαξω απο διαφορα videos που εχω τραβηξει εγω σε mpeg .
marios1957 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 http://www.mediachance.com/dvdlab/tutorial/keypad.html Στο insomnia το είδα,κάποιος ζητούσε κάτι ανάλογο και του είπαν τα παιδιά....
tsaglis Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Ακούγονται διάφορά για hard κλείδωμα (κυκλική γρατζουνιά σε επιφάνεια που δεν έχει δεδομένα, και το PC δυσκολεύεται να το διαβάσει ενώ τα DVD παίζουν. Με δική σου όμως ευθύνη..... ;-)
Πέτρος Σ. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 http://www.mediachance.com/dvdlab/tutorial/keypad.html Στο insomnia το είδα' date='κάποιος ζητούσε κάτι ανάλογο και του είπαν τα παιδιά....[/quote'] Αυτό το πρόγραμμα θέλει να είναι εγκατεστημένο στο κάθε PC ή δεν έχει σχέση αυτό; Ας πούμε σ' εμένα που θα έχω το πρόγραμμα θα ζητάει τον κωδικό, σε άλλο PC όμως θα ζητάει κωδικό ή θα μπαίνει μέσα στα αρχεία;
Πέτρος Σ. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Τι γίνεται ρε παιδιά; Δεν ξέρει κανένας; Έχω δεί το TrueCrypt αλλά κλειδώνει μόνο τους δίσκους HDD και Floppy. Κάτι για να κλειδώσω τα DVD μου και αν δεν βάλει κάποιος τον κωδικό να μην τον αφήνει να μπεί μέσα στο DVD δεν υπάρχει; Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δεν θέλω να είναι μόνο για το PC μου και όταν το βάλω σε άλλο να το διαβάσει κανονικά, θέλω να υπάρχει ο κωωδικός ενσωματομένος στο DVD.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Το Steganos Safe δημιουργεί self-contained encrypted discs, αν δεν κάνω λάθος. Ρίξε μια ματιά: http://www.steganos.com/?product=safe8&layout=web2005&language=en
Πέτρος Σ. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 "Create encrypted hard drives" Hard Drive είναι ο HDD αν δεν κάνω λάθος.
Dikemou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Encrypt your data on a USB stick, mobile phone or digital camera. Save your passwords for the Safe on them as well. Simply connect your device, and the corresponding secure drives open automatically. Of course, you can also enter your password manually. Steganos Portable Safe™ turns a memory stick into a mobile safe: Its contents can easily be decrypted on any PC with no additional software. Add new data - as soon as the memory stick is removed, all information is encrypted. Or burn encrypted archives on CD, DVD or DVD DL. DVD einai to DVD an den kano lathos.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Από το site του Steganos Security: Improved Portable Safe Simply take encrypted data with you: On CD and DVD or even rewriteable on USB sticks. Usable anywhere without additional software – all you need is a password.
trospe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Το winrar προσφέρει 128bit κρυπτογράφηση. Advanced Encryption Standard αν θυμάμαι καλά. Αν στο password του αρχείου βάλεις τον χαρακτήρα alt+255 (τους αριθμούς με πατημένο το alt και πατώντας το numpad) το αρχείο δεν σπάει σχεδόν με τίποτα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος πρόγραμμα "σπαστήρας" που να βρίσκει αυτόν τον χαρακτήρα Ο 256ος χαρακτήρας του ascii ;-) Μόνο για windows Aσε που την *RETAIL* έκδοση του winrar την βρίσκεις πιο εύκολα από όλα τα προαναφερθέντα ;-)
Πέτρος Σ. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 DVD einai to DVD an den kano lathos. Ναι κάνεις λάθος. Το DVD είναι η αντζούγια. Είδα μόνο τον τίτλο πάνω πάνω και δεν νομίζω να είναι αυτός λόγος για να κοροϊδεύεις, θα μπορούσες να πείς αυτό που ήθελες με καλύτερο τρόπο. trospe, Ευχαριστώ φίλε μου αλλά αφού μιλάμε για το WinRAR θα πρέπει να συμπιέσω τα αρχεία έτσι; Δενθέλω να τα κάνω συμπίεση απλά θέλω να βάλω έναν κωδικό στο DVD ώστε να μην μπορεί να ανοίξει κανένας άλλος τις εργασίες μου εκτός απο εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.