Προς το περιεχόμενο

Mακρια απο τη registry!!!!!!!!!!!!!!!

kolobaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανε τωρα 3 βδομαδες που χρησιμοποιηω το jv16tools για να καθαριζω τη registry του υπολογιστη μου.Oταν το τρεχα αυτο δεν ηξερε τι καθαριζε μεχρι που ο υπολογιστης μου τα παιξε και αρχισε να τρωει κολληματα.Ti επανεγκαταστασεις εκανα τι back-up επανεφερα και αυτο τα ιδια.Αυτο εσβηνε χρησιμα αρχεια που τα περναγε για αχρηστα και εγω ουτε που περνα χαμπαρι τι γιννοταν.Αμα το αφηνα κι αλλο με τη φορα που χε παρει θα μου σβηνε και τα windows xaxaxa.Για αυτο συμβουλευω οσους χρησιμοποιηουν ενα τετοιο προγραμμα καλυτερα ειναι να ξερουν τι σβηνουν και τι κρατανε για να μην τραβηξουν οτι τραβηξα εγω

Δημοσ.

Όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας του μητρώου χρησιμοποιείς πρέπει να προσέχεις τις κάνεις.

Το μητρώο των Windows δεν είναι χώρος για πειραματισμούς εκτός και αν έχεις τον υπολογιστή σου για πειραματόζωο!;)

Φιλικά

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο το συγγεκριμένο πρόγραμμα και την παλιότερη version (v1.4.1248 ) και την τελευταία (v1.5.0 Build 278 ) και ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Το θεωρώ από τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή για καθαρισμό registry.

Δημοσ.

Εγω παντως μολις εβγαλα το προγραμαμα δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε ξανα το προβλημα.Ισως το λαθος που εκανα ηταν οτι το εβαζα να τη καθαριζει με πληρως αυτοματο τροπο αλλα αυτο εσβηνε και αρχεια που ηταν χρησιμα για τον υπολογιστη και γω δεν το ξερα.

Δημοσ.

Και λίγο search στο internet πριν καθαρίσουμε κάποιες entries στην registry δεν βλάπτει... έστω και από περιέργεια για να ξέρουμε τι καθαρίζουμε... Παρεπιπτόντως το ίδιο ισχύει και με τα anti - spyware προγράμματα...

Και όχι μακριά απο την registry: που και που, ειδικά σε παλιότερα συστήματα χρειάζεται και ένα καθαρισματάκι...αλλά με μέτρο...

Δημοσ.

Αρα ο τιτλος του topic δεν ειναι σωστος,επρεπε να ειναι:μακρια απο τη registry εαν δεν ξερετε.Οποτε προφανως δεν φταιει το προγραμμα.

Δημοσ.

GrMikeD και leykonas εγω τα πιο πολλα προγραμματα τα εχω κατεβασμενα απο το internet και ειναι σπασμενα η registry oταν καθαριζοταν εσβηνε καποια αρχεια που τα περναγε για αχρηστα ενω χαρη σε αυτα δουλευε το προγραμμα.Tο προγραμμα ομως ειναι αναξιοπιστο και eidika ενα μεγαλο προγραμμα σαν to jv16tools δεν θα επρεπε να κανει κατι τετοια λαθη.

Δημοσ.

vre paidia den exete alli douleia na kanete apo to na ka9arizete tin registry ???

ean kai otan i registry dimiourgei provlimata auta panta exoun na kanoun me lan9asmenes kataxoriseis se kleidi pou idi yparxei kai den prepei na svistei kai pote me kleidi pou prepei na afaire9ei !!!

ma9ete loipon na tin tropopoieite, na tin diavazete kai na ka9arizete eggrafes (se apolytos sygkekrimenes 9eseis) kai min kanete maziko ka9arismo kai malista automato ...

PS

min mou peite tora oti ka9arizete tin registry gia na eleu9erosete apo9ikeutiko xoro giati 9a valo ta gelia :)

Δημοσ.

Οχι καθαρίζουμε την Registry γιατί με τον καιρό διογκώνεται και το μηχανάκι αρχίζει να .....

Είμαι στον 1,5 χρόνο χωρίς φορμάτ και φυσικά το λαπτοπ λειτουργεί περίφημα.

Δεν είμαι της λογικής πονάει χέρι κόβει χέρι (φορμάτ)

Δημοσ.

arxizei na ... ti ?

na argoporei ? na patas word kai na anoigei excel ?

na min trexoun programmata ?

eisai sigouros oti auto proerxetai apo tin registry ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...