Fidelio Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Έχω πάρα πολλά mails τα οποία θέλω να κάνω back up σε κάποιο φάκελο-cd ή κάτι τέτοιο έτσι ώστε να μπορώ να τα ξαναπεράσω στο πρόγραμμα στους τοπικούς φακέλους του outlook, σε περίπτωση φορμάτ ή για την μεταφορά στο outlook του laptop . Πως γίνεται αυτό; Μου φάνηκε περίεργο ή απλώς είμαι ανόητος αλλά δεν φαίνεται να έχει επιλογή για αντιγραφή σε κάποιο φάκελο εκτός του outlook . . . ????
polaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Αν μιλαμε για Outlook Express πηγαινε στο Inbox, δεξι κλικ πάνω του και δες που αποθηκεύεται... Μετά μπαίνεις εκεί, ρουφάς τα αρχεία και τα γράφεις σε ενα CDάκι.. Με την ίδια λογική όταν κάνεις φορμάτ η οτιδήποτε, πάς και κάνεις αντιγραφη τα αρχεία αυτα στον καινούριο φάκελο...(θυμήσου να επιλέξεις να μην είναι read only). Αν ειναι το Outlook, δεξί στο Personal Folders, μετα κλικ στο advanced, και βλέπεις που αποθηκεύει το αρχείο. Ομως για μεγαλύτερη ευκολία ωστε να πάρεις όλα σου τα στοιχεία (+ contacts, + notes + calendar etc) πας File, Import & Export, export to a file κλπ κλπ... Θα την βρείς την άκρη!!!
The Punisher Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 An exeis XP tote pigaineis sti exis topothesia:C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Application Data\Identities\{4C156332-A2D2-4F4B-A42F-B63AAEF111A5}\Microsoft\Outlook to kaneis copy kai meta to format pigaineis pali stin idia topothesia kai kaneis paste/replace to idio directory (mono meta to format mi xehaseis na trexeis mia fora to outlook gia na dimiourgithei to antistoixo directory prin to kaneis replace). Bebaia iparxoun kai programmata opos to outlook backup, alla ego protimo ton parapono tropo den exo sinantisei pote porvlima.
polaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Για τη μεταφορά στο Outlook του laptop (αλλα και γενικότερα) ΠΡΟΣΕΞΕ πολυ να κανεις rename τους φακέλους που θα είναι κοινοί!!! Δηλαδη τα αρχεια του Outlook Express κανε τα rename, γιατι το παλιο Inbox θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον... Απλα ονομασε το Inbox2 και μετα καντα move σε οποιον φάκελο θες. Για το Outlook κανε import απλά, και πές του να μην δημιουργήσει διπλο-εγγραφές σε περίπτωση που καποιο email ειναι και στα 2.....
reb00t Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Επιπλέον, αν έχεις Outlook 2003 και το mail σου σε pst ένα πολύ καλό utility το οποίο ανα τακτά χρονικά διαστήματα πέρνει backup των pst (πλήρως παραμετροποιήσιμο) υπάρχει εδώ: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01&displaylang=en
polaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 An exeis XP tote pigaineis sti exis topothesia:C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Application Data\Identities\{4C156332-A2D2-4F4B-A42F-B63AAEF111A5}\Microsoft\Outlook[/b'] to kaneis copy kai meta to format pigaineis pali stin idia topothesia kai kaneis paste/replace to idio directory (mono meta to format mi xehaseis na trexeis mia fora to outlook gia na dimiourgithei to antistoixo directory prin to kaneis replace). Bebaia iparxoun kai programmata opos to outlook backup, alla ego protimo ton parapono tropo den exo sinantisei pote porvlima. Με κανονική export μπορείς & να προσθέσεις απλά και άνετα άλλα email που έχεις, χωρίς να χρειάζεται να "θυσιάσεις" κάποια. Φυσικά αν ερχεσαι από φορματ και αυτος ο τρόπος είναι οκ.... Πάντως ότι και να κάνεις καλό ειναι τα αρχεία του Outlook & Outlook express να τα έχεις σε διαφορετικό partition..... Ωστε ακόμα και να αχρηστευθεί το partition των windows εσυ να είσαι κυριλέ....
reb00t Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 polaki, με τη συμβουλή για τα pst αρχεία να βρίσκονται σε άλλο partition δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω, όπως επίσης να μην τα αφήνει κανείς να ξεπεράσουν το 1GB (ασε την MS να λέει για 2 κτλ). Προσωπικά για το mail ειδικά στο γραφείο υπάρχει 1 pst για κάθε χρόνο και ξεχωριστό για τα personal ...
polaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Στα 2 gb παντως μπλοκάρει..... και θέλεις το pstfix ή πως το λένε για να το διορθώσει ίσα ίσα μέχρι να γίνει εκκάθαρση!!..........
naftis Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Καλησπέρα, Θα μου επιτρέψετε να πώ και εγώ την αποψή μου. Όπως προαναφέρθηκε αν το OE ξεπεράσει έναν αριθμό email, (1-2 GB) θα "καταρεύσει". Απότι διάβαζα κάπου δεν αρκεί να τα κάνεις delete. Την έχω πατήσει και ξέρω... !!! Πηγαίνοντας στο OE options/maintenance/store folders (κλικ), μπορούμε να βρούμε τα folder που είναι αποθηκευμένα τα email. Εγώ έχω αλλάξει αυτά τα folder τα εχω βάλει στο my douments. Όποτε λοιπόν πλησιάζουν τα 2 GB, αυτή την φορά (2 μέρες πριν) ήταν 2.2 GB !!! κάνω ένα cut n paste μεταφέρω το inbox πχ σε άλλο folder. Αν χρειαστεί τα ξαναφέρνω. Όλα αυτά με κλειστό το OE. Όταν το ανοίγω δημιουργεί αυτόματα το αρχείο που πήρα πχ inbox 75kb. Χρήσιμο site : http://insideoe.tomsterdam.com Χαιρετισμούς Naftis
naftis Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Κάτι άλλο, κάθε μιά ή δύο εβδομάδες, ανάλογα με την κίνηση, πρέπει να γίνονται τα εξής: 1. file/work off line 2. file/folders/compac files. Αυτά
adi32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 epeidh eixa ftasei ta 2gb εκανα αρχειοθετηση των παλαιων και δημιουργησε ενα αλλο αρχειο 1GB peripoy αλλα παρεμεινε και το αρχικο αρχειο που ηταν 2 GB τι κανουμε τωρα? (outlook2000) edit: dokimasa meta th symmpiknwsh kai afoy ekane 5 wres meta eipe oti einai katestrameno to arxeio episis meta apo epanafora apo backup den paizoyn oi kanones poy eixa swsei
adi32 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα,Θα μου επιτρέψετε να πώ και εγώ την αποψή μου. Όπως προαναφέρθηκε αν το OE ξεπεράσει έναν αριθμό email, (1-2 GB) θα "καταρεύσει". Απότι διάβαζα κάπου δεν αρκεί να τα κάνεις delete. Την έχω πατήσει και ξέρω... !!! Πηγαίνοντας στο OE options/maintenance/store folders (κλικ), μπορούμε να βρούμε τα folder που είναι αποθηκευμένα τα email. Εγώ έχω αλλάξει αυτά τα folder τα εχω βάλει στο my douments. Όποτε λοιπόν πλησιάζουν τα 2 GB, αυτή την φορά (2 μέρες πριν) ήταν 2.2 GB !!! κάνω ένα cut n paste μεταφέρω το inbox πχ σε άλλο folder. Αν χρειαστεί τα ξαναφέρνω. Όλα αυτά με κλειστό το OE. Όταν το ανοίγω δημιουργεί αυτόματα το αρχείο που πήρα πχ inbox 75kb. Χρήσιμο site : http://insideoe.tomsterdam.com Χαιρετισμούς Naftis den to katalva kala ayto pws ginetai ? egw exw sto outlook ena arxeio 2gb kai mesa exw ypofakeloys pws mporw na to spasw se 2 arxeia? prospathisa na kanw arxeio9ethsh alla moy ta petakse ta palia emails anti na ta valei se allo fakelo px
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.