Προς το περιεχόμενο

Αρχειο-Κομματια-Συνδεση :)

freskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα μεγαλο αρχειο, χωρισμενο σε κομματια (πιθανως bin).

Αλλα δεν ειναι καποιο απο αυτα το κυριο που το φορτωνεις (στο daemon πχ) κ' τα βλεπει σαν 1.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει αυτη τη δουλεια? (να παραγει αυτο το αρχειο εστω)

Η εικονα εξηγει την κατασταση.

Δημοσ.

Τα εβαλα ολα μεσα, σε ενα rar, το φορτωσα στο daemon και περνω msg (εικ.1)

To crc check που τους εκανα(εικ.2) παρολαυτα, δειχνει οτι τα αρχειο ειναι καλα.

Μπερδευτικα...Τι παιζει αραγε?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σου λύθηκε το πρόβλημα όμως έχε υπόψην σου οτι μερικές φορές έστω και ένα προβληματικό rar χαλά όλη την υπόθεση.Αν το crc σου τα βγάζει όλα οκ δοκίμασε μπαίνοντας απο το πρώτο να κάνεις exctract ένα ένα τα αρχεία για να δείς αν κάποιο απο αυτά είναι προβληματικό....Α! τσέκαρε λίγο και την έκδοση του WinRar που χρησιμοποιείς μήπως είναι πολύ παλια.....Κατέβασε την πιο πρόσφατη και ξαναδοκίμασε...τί εχεις να χάσεις?Περιμένουμε νεώτερα.

Δημοσ.

Bale na kanei extract to prwto kai ola ta upoloipa 8a ginoun automata bgazontas sto telos ena arxeio. tsekare an paizei swsta to arxeio pou 8es, kai an nai tote delete ta alla. Apo th stigmh pou den sou ebgale kapoio error sto checking tote eisai ok.

Δημοσ.

:grin:

Ανοιξα το 1ο με το WinRar3.42 και ειχε μεσα 1 bin κ' 1 cue.

Τα εκανα extract, μετα load στο daemon κ' ειναι το cd που περιμενα!

Λαθος η προηγουμενη διαδικασια.

Ε Υ Χ Α Ρ Η Σ Τ Ω παιδες!

Δημοσ.

se emena anoigoun kai me to wordpad kai me to notepad.nomizo einai perith h egatastash epipleon software gia na ta deis an kai apo oti eida to prog pou les

einai arketa mikro.

btw afou brikes akrh..:)

Δημοσ.

Mε το notepad κ' το word,

εχω δει να μην ανοιγουν σωστα μερικα nfo,

αυτα που εχουν τις εικονες με τους χαρακτηρες μπερδευονται πολλυ.

Το προγραμμα τις ανοιγει σωστα.

...Προτιμησεις :-)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...