freskas Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Εχω ενα μεγαλο αρχειο, χωρισμενο σε κομματια (πιθανως bin). Αλλα δεν ειναι καποιο απο αυτα το κυριο που το φορτωνεις (στο daemon πχ) κ' τα βλεπει σαν 1. Υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει αυτη τη δουλεια? (να παραγει αυτο το αρχειο εστω) Η εικονα εξηγει την κατασταση.
dk Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 αν δεν εχει ζημια καποιο απο τα αρχεια με το winrar θα εισαι οκ
freskas Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Τα εβαλα ολα μεσα, σε ενα rar, το φορτωσα στο daemon και περνω msg (εικ.1) To crc check που τους εκανα(εικ.2) παρολαυτα, δειχνει οτι τα αρχειο ειναι καλα. Μπερδευτικα...Τι παιζει αραγε?
manowar13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 anoikse to .001 me to winrar kai ekei mesa tha sou emfanisei ti exei mesa drag and drop kapou eksw h extract kai etoimos
leonpadi Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δεν ξέρω αν σου λύθηκε το πρόβλημα όμως έχε υπόψην σου οτι μερικές φορές έστω και ένα προβληματικό rar χαλά όλη την υπόθεση.Αν το crc σου τα βγάζει όλα οκ δοκίμασε μπαίνοντας απο το πρώτο να κάνεις exctract ένα ένα τα αρχεία για να δείς αν κάποιο απο αυτά είναι προβληματικό....Α! τσέκαρε λίγο και την έκδοση του WinRar που χρησιμοποιείς μήπως είναι πολύ παλια.....Κατέβασε την πιο πρόσφατη και ξαναδοκίμασε...τί εχεις να χάσεις?Περιμένουμε νεώτερα.
mohic4n Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Bale na kanei extract to prwto kai ola ta upoloipa 8a ginoun automata bgazontas sto telos ena arxeio. tsekare an paizei swsta to arxeio pou 8es, kai an nai tote delete ta alla. Apo th stigmh pou den sou ebgale kapoio error sto checking tote eisai ok.
freskas Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 :grin: Ανοιξα το 1ο με το WinRar3.42 και ειχε μεσα 1 bin κ' 1 cue. Τα εκανα extract, μετα load στο daemon κ' ειναι το cd που περιμενα! Λαθος η προηγουμενη διαδικασια. Ε Υ Χ Α Ρ Η Σ Τ Ω παιδες!
lahaine Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 epishs anoikse kai to proteleutaio arxeio me katalhksh nfo ,me to word na deis ti paizei.sinithos exei odhgies kai info gia ta bin kai cue
freskas Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Το τσεκαρα κ' αυτο, εχει info για ιnstall λεει 'burn or mount' οχι ομως με το Word αλλα με αυτο -> DamnNFOviewer !
lahaine Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 se emena anoigoun kai me to wordpad kai me to notepad.nomizo einai perith h egatastash epipleon software gia na ta deis an kai apo oti eida to prog pou les einai arketa mikro. btw afou brikes akrh..
freskas Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Mε το notepad κ' το word, εχω δει να μην ανοιγουν σωστα μερικα nfo, αυτα που εχουν τις εικονες με τους χαρακτηρες μπερδευονται πολλυ. Το προγραμμα τις ανοιγει σωστα. ...Προτιμησεις ...
freskas Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Ωπ! Αυτο δεν το ειχα στα υποψην μου. Δικεμου! :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.