getty Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Ψάχνω για ένα packet sniffer για Windows (XP) (θέλω να κάνει capture ότι πακέτο πάει και έρχεται στο internet) για windows, που να έχει τα βασικά (ώρα, source/destination ip, port protocol) καθώς και δυνατότητες filtering. Όσο πιο ελαφρύ τόσο καλύτερο. Όποιος έχει δουλέψει κάτι τέτοιο ας γράψει καμία πρόταση, Για την ώρα έχω δοκιμάσει το ethereal και ενα commview, αν υπάρχει κανένα sniffer αναφοράς θα με ενδιέφερε αρκετά.
platongr Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δοκίμασε το Iris από την eEye. Δουλεύει άψογα, είναι γρήγορο και δοκιμασμένο. Δεν είναι όμως και τόσο ελαφρύ όσο θα ήθελες.... Βέβαια τελευταία φορά το είχα δουλέψει πάνω σε ένα laptop P2@333 Πιστεύω πάντως να σε καλύψει
traianos Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Συμφωνφω με τον platongr κι εγω αυτο θα σου προτεινα απο την εμπειρια μου.Μου φαιντεται απο τα καλυτερα.
getty Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα το κατεβάζω και θα το δώ.
getty Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μάλλον ξέχασα να αναφέρω κάτι σημαντικό, το μηχάνημα στο οποίο θα βάλω το sniffer είναι συνδεμένο ασύρματα (802.11b) με dsl router. Το Iris δεν κάνει capturing δυστυχώς... έχετε τιποτε άλλο υπ όψιν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.