Προς το περιεχόμενο

Η 'Επιφάνεια Εργασίας' στην τηλεόραση!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής και η τηλεόραση είναι σε διαφορετικά δωμάτια μέσα στο σπίτι μου! Πως μπορώ να έχω στην τηλεόραση μου την 'επιφάνεια εργασίας' του υπολογιστή;

Δημοσ.

Nα έχεις κάρτα γραφικών με tv-out και καλώδιο να το συνδέσεις με την tv και μετά δεξί κλικ ιδιότητες,ρυθμίσεις,για προχωρημένους,οθόνες και ενεργοποιείς να δείχνει και στην tv...

Άν έχεις απορίες εδώ είμαστε...

Δημοσ.

H λύση που πρότεινε ο dreaming123 είναι εφικτή στην περίπτωση που η απόσταση δεν είναι μεγαλύτερη από 10 περίπου μέτρα ( +-κάτι)...

Ο λόγος είναι ότι θα έχεις απώλειες στο σήμα που θα στέλνεις σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Επίσης με αυτόν τον τρόπο δεν μεταφέρεις τον ήχο, χρειάζεται άλλο καλωδιο από την κάρτα ήχου χωρίς να έχουμε το πρόβλημα της απόστασης εδώ βέβαια τόσο έντονο.

Μια καλή λύση είναι κάτι φθηνές σχετικά, ασύρματες συσκευές που μπορείς να συνδέσεις στο pc και στην τηλεόραση.

Οι συσκευές αυτές μεταφέρουν ασύρματα και εικόνα και ήχο σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού χωρίς πρόβλημα.

Στην ουσία αυτή που μπαίνει στο pc είναι ο πομπός που δέχεται εικόνα/ήχο και η άλλη είναι ο δέκτης που τα προβάλει στην τηλεόραση.

Είναι σχετικά φθηνές και μπορείς να τις βρεις σε καταστήματα με ηλεκρικά, στα Carrefour, Praktiker κλπ.

Πιστεύω ότι θα σε καλύψουν σε αυτό που θέλεις να κάνεις... (αλήθεια τί θέλεις να κάνεις;;; :) )

Δημοσ.

Τι εμβέλεια έχουν αυτές οι κάρτες???

Υπάρχει περίπτωση να βλέπει και ο γείτονας αν έχει κάτι αντίστοιχο ?

Δημοσ.

Το καλώδιο της TV-Out έχει το πρόβλημα ότι δεν μεταφέρει τον ήχο από τον υπολογιστή. Εγώ έχω ένα καλώδιο το οποίο από τη μια μεριά μπαίνει στην υποδοχή Scart της τηλεόρασης και από την άλλη μεριά έχει διπλή είσοδο: Μία για εικόνα από την TV-Out της κάρτας γραφικών και μία για ήχο από την έξοδο της κάρτας ήχου. Επιπλέον είναι αρκετά μακρύ καλώδιο (περίπου 3m) χωρίς να παραμορφώνει το σήμα. Δεν ξέρω αν θα σε βόλεβε κάτι τέτοιο να ψάξεις να αγοράσεις...

Δημοσ.

Έχω 20 μέτρα καλώδιο S-Video από την κάρτα γραφικών μου στην τηλεόραση χωρίς κανένα πρόβλημα ποιότητας (32'' flat η TV, θα το έβλεπα!). Το καλώδιο βέβαια είναι καλό. Επίσης καλώδιο ήχου από την κάρτα ήχου στην TV.

Προτίμησα αυτή τη λύση από τις παραπάνω αναφερόμενες συσκευές, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν παρεμβολές στο ασύρματο δίκτυό μου. Αν έχεις ασύρματο δίκτυο στο σπίτι (ή τηλέφωνο!) σκέψου και αυτό.

Παρόλο που δουλεύουν σε διαφορετικές συχνότητες, προβλήματα παρουσιάζονται.

Δημοσ.
Τι εμβέλεια έχουν αυτές οι κάρτες???

Υπάρχει περίπτωση να βλέπει και ο γείτονας αν έχει κάτι αντίστοιχο ?

Σωστό..

Κάποια απάντηση γι αυτό;

Δημοσ.

Giati De Rixneis Mia Matia Na Deis Ti Se Boleyei

Ego Exo -tonna -asyrmato Pompodekth Exei 3 Kanalia Den Parembalei Giati Doyleyei Se Allh Syxnothta Apo Aytes Ton Thlefonon

Oso Poio Kalo Asyrmato Pareis Toso To Kalytero Kai Taytoxrona Mporeis Na Kontrolareis Apo Tis Yperythres Kai Alles 4 Syskeyes(stereo Doryf Dekti Akoma Kai To Pc Soy An Exei Asyrmato Lhktrologio Pontiki)

Δημοσ.
... (αλήθεια τί θέλεις να κάνεις;;; :) )

Θα κάνουμε στο σπίτι ένα σύστημα dolby surround μέσω υπολογιστή! Τα καλώδια για τα ηχεία τα έχουμε φτιάξει και μένει μόνο η τοποθέτηση στις διάφορες γωνίες του καθιστικού που είναι και η τηλεόραση (είναι παλιό μοντέλο). Έτσι όταν θα θέλω να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για το dvd, να μην τρέχω στο δίπλα δωμάτιο που είναι ο υπολογιστής! Θα βλέπω την επιφάνεια εργασίας στην τηλεόραση και με το ασύρματο ποντίκι να τις κάνω! Το ίδιο κι όταν θα θελήσω να ακούσω μουσική!

Δημοσ.

To asyrmato pontiki douleuei apo ekei pou tha eisai mexri ton ypologisti? to exeis dokimasei?

Giati to diko mou pou einai wireless tis microsoft den pianei pano apo 3-4 metra.

Ektos ki an einai bluetooth. Ekei den ksero ti emveleia exoun

Δημοσ.

Και βέβαια είναι δοκιμασμένο και δεν έχω πρόβλημα απόστασης. Τώρα τι να σου πω ...από bluetooth είμαι άσχετη! Το σπίτι μου άλλωστε δεν είναι τεράστιο!

Δημοσ.
Και βέβαια είναι δοκιμασμένο και δεν έχω πρόβλημα απόστασης. Τώρα τι να σου πω ...από bluetooth είμαι άσχετη! Το σπίτι μου άλλωστε δεν είναι τεράστιο!

Ποιό ποντίκι έχεις και πώς το δοκίμασες από το ένα δωμάτιο στο άλλο;;;;

(χλωμό μου φαίνεται πάντως να πιάνει ακόμα και αν είναι bluethooth...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...