Προς το περιεχόμενο

Μπορεί να γίνει αλλαγή εικόνας οταν κανουν load τα xp?

rigas1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχεδόν τα πάντα γίνονται!

Για ποια εικόνα μιλάς;

Για την πρώτη εικόνα με το λογότυπο των Windows;

Για την εικόνα που εμφανίζει στην κλασική εμφάνιση σύνδεσης;

Για τα χρώματα στην εμφάνιση σύνδεσης των ΧΡ με παραταγμένους τους χρήστες;

Σε ποιο από όλα;

Δημοσ.

Για αυτη τη δουλεια το stylexp οπως ειπε ο blackeye ειναι το καλυτερο.Αν εχεις windows server δεν θα σου πετυχει.Εγω παντως που εχω τα server 2003 δεν μου επιτρεπεi ουτε να αλλαξω to login oyte to boot screen

Δημοσ.

τα απλά xp pro εχω.Η εικόνα που θέλω να αλλάξω Πανο ειναι η μαύρη που λεει windows xp proffesional και χαμηλά δείχνει το load , ξερετε τη μπαρούλα που τρέχει.Και μετά aπο αυτή εμφανίζεται το desktop των windows.Τωρα θα κατεβασω τα προγραμματακια που μου λέτε,ελπιζω να μην ειναι μπέρδεμα ..

Δημοσ.

αν ειδα σωστά το αρχείο του stylexp είναι 15 mb λίγο μεγάλο για την απλή συνδεση μου.Μήπως μπορεί να γίνει η αλλαγή μέσω registry?

Δημοσ.

den xserw an mporeis na allaxseis tin eikona meso registry alla oti kai na kaneis kai me opio programa frontise na kaneis ena restore point pio prin giati eixa kanei afto pou les alla mou eixe dimiourgisei provlima gia afto pare ta metra sou!

Δημοσ.

Αυτή είναι η πιο μπελαλίδικη από αυτές που σου ανέφερα πριν.

Εδώ θα βρεις ένα καλό βοήθημα.

Αν βαριέσαι να κάνεις όλη αυτή τη δουλειά μπορείς να κοιτάξεις και εδώ που έχει μια συλλογή με έτοιμα πράγματάκια!:)

Δημοσ.

ok θα κοιταξω και το Wincustomize και αυτα που είπες πανο .Στη registry θα εβαζα χερι μονο αν ήξερα ακριβώς τί θα κάνω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...