Προς το περιεχόμενο

Καρτα AGP εως 100-120 ευρω

nimik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλη μια υπόθεση , drivers για το chipset της μητρικής έχεις βάλει;

Δοκίμασε να τους ξαναπεράσεις.

Στα γραφιστικά προγράμματα δεν θα δεις καμία διαφορά , εκτός αν μιλάμε για 3D modelling , αλλά και πάλι , αυτά δεν επιταχύνονται από τις κάρτες για "κοινούς" θνητούς.

Στο dvd playback , απλά ζούμε πλέον στο 2005 , ακόμα και το χειρότερο χρέπι έχει πολλαπλάσια δύναμη απ'όσο χρειάζεται για να παίξει ένα dvd.

Δημοσ.

Εχω τους νεους drivers 71.89 (κι ολα τα υπολοιπα απαραιτητα..)

Οπως και ναχει θελω να την αλλαξω για κατι καλυτερο και θα βαλω την 5200 σε ενα αλλο μηχανακι που εχω και φοραει την παλια MX400,με το ποσο που ηθελα να ξοδεψω εξ'αρχης (100-120 Ευρω) παιρνω κατι καλυτερο και πιο συγχρονο απ'την 5200? π.χ η 6600?

Δημοσ.
Στα γραφιστικά προγράμματα δεν θα δεις καμία διαφορά , εκτός αν μιλάμε για 3D modelling , αλλά και πάλι , αυτά δεν επιταχύνονται από τις κάρτες για "κοινούς" θνητούς.

Aν συμπεριλαμβάνεις στα "γραφιστικά προγράμματα" και το Photoshop, τότε η NVIDIA είναι η μοναδική εταιρία μέχρι στιγμής που έχει extensions για την εφαρμογή αυτή. Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για την NV3x γενιά, αλλά για την NV4x είμαι σίγουρος.

Στο dvd playback , απλά ζούμε πλέον στο 2005 , ακόμα και το χειρότερο χρέπι έχει πολλαπλάσια δύναμη απ'όσο χρειάζεται για να παίξει ένα dvd.

Αρκεί φυσικά να έχει ενεργοποιηθεί το hardware acceleration στο πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD. Ειδάλλως φορτώνεται πλέον του 40% ο κεντρικός επεξεργαστής. Αν τώρα υπάρχει και παράλληλα πρόγραμμα που έχει υψηλές απαιτήσεις από τον επεξεργαστή, μπορεί άνετα να εμφανιστεί ένας ενοχλητικός λόξιγγας. Οι περισσότεροι επεξεργαστές αλλά και τα τωρινά μας λειτουργικά δεν έχουν φτιαχτεί με εκτεταμένο multitasking κατά νου. Πιθανότητες αποκλείουμε φυσικά και μόνο αυτήν την στιγμή.

nimik,

Πόση κεντρική μνήμη έχει τελικά το σύστημά σου και τι επεξεργαστή;

Δημοσ.

Athlon 64 3000+ & 2x512 Kingston Value PC3200 (δες το 1ο post).

Tο hardware acceleration δεν το ειχα σκεφτει,θα το δω συντομα...

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...