koyan Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα: Ως πρύτανης του Πανεπιστημίου του Calgary το οποίο φιλοξενεί το διάσημο πλέον ΜΠΙ ΕΣ ΝΤΙ δηλώνω ότι στις απόπειρες του bandito να δανείσουμε τους εορτασμούς για το Bermuda Shorts Day στο Insomnia (με απώτερο σκοπό για την ημέρα των εορτασμών να μην μπορεί κανένα μέλος να ποστάρει αν πρώτα δεν ανεβάσει φωτό του με βερμούδα) το πανεπιστήμιό μας ΔΕΝ δέχτηκε. Επομένως δηλώνουμε υπευθήνως ότι το Insomnia ΔΕΝ έχει BSD. (bandito, εγώ τήρησα το μέρος της συμφωνίας και σε απάλαξα από τις ποταπές κατηγορίες. Τώρα η σειρά σου: Θέλω και εγώ τα λεφτά του bandito πίσω) BSD-Insomnia connection:
koyan Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Και βέβαια: για να το πάμε ακόμα μακρύτερα: 1000 αντιπροσωπεύει τα πόδια μου: ωραίος αριθμός, δυνατός αξύριστος, σαν τα πόδια μου, 666 την πρώτη οθόνη: TFT με το ινσομνια: Διαβολικό, αντί να δουλεύω κοιτάω τι γράφουν οι ρέμπελοι... 56kb την οθόνη του laptop: ανοιχτό το thunderbird, να διαβάζω email: 56 μας συνδέει με τις τραγικές μας pstn, ΔΟΥΛΕΨΕ KOYAN, ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΟ RELEASE ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!
spookeras Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 to insomnia teleutaia............ tha faei ena flood apo posts pou tha meinei sthn istoria xaxaxax
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Vasika 10mbit pos perneis???Exo autin tin aporia...Den mou les Bad Boy ti leei ekei se sena???Arxisan oi zestes kai vgikan ola ta nakia ekso???I nekra ta pragmata akomi??? gia aplo xristi exo tetoia grammi den pernei oute sta onira sou ektos an exeis trela lefta diladi ipologise kamia 2000-3000 euro to mina.opote asto gia ellada.sto exoteriko 10 mbit einai kati to eukolo.alla imaste sto elladistan.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Πάλι καλά που είμαι στη δουλειά και τα βλέπω λίγο πιο "γρήγορα" τα πράγματα... Spookera, τι λές ρε παιδί μου; Τς τς τς τς!
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 den exei na kanei rolo i grammi.kai mena poles fores den mpenei katholou mesa sto insomnia i argi eno mpeno me grammi kapoion dekadon mbit.
koyan Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 δηλώνω ότι στις απόπειρες του bandito να δανείσουμε τους εορτασμούς για το Bermuda Shorts Day στο Insomnia (με απώτερο σκοπό για την ημέρα των εορτασμών να μην μπορεί κανένα μέλος να ποστάρει αν πρώτα δεν ανεβάσει φωτό του με βερμούδα) το πανεπιστήμιό μας ΔΕΝ δέχτηκε. ... BSD-Insomnia connection: Και νά η γρουσουζιά... Τσακώθηκα εχτές σε άλλο post του Insomnia με κάτι τύπους (bandito ήταν παρών)... Και με χτήπησε κατάρα στο πόδι που έδειξα.... Εχτές έδειξα το πόδι μου στο Insomnia και σήμερα το έσπασα... Κατάρα' date=' κατάρα, σαυτό το ταξίδι, όχι όχι ναι....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 kapoios podolagnos ? (mpliax)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Perastika filaraki...pantos edo london den ksero gia 10mbit pantos ta 3mbit pou exo kanoun 40 lires...me 10 diladi pos that katevazeis?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 1.25mb/sec max...mia xaroula arkei vevaia na vriskeis kapoion na stelnei me toso
REDBOUL Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 ela paidia ta exoyme (gia na zileyete ligo xexe ) 10ares exei averta sthn italia...Kai oxi 10ares dsl..10ares optikes dld 10mbit upload /10mbit download!Me thn 6mbit dsl/512 exei ta idia lefta to mhna...40 eyra...Apla exei akoma optikes h perioxh moy snif
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.