Προς το περιεχόμενο

to insomnia teleutaia "kollaei" "nekronei" i einai i syndesi mou ???

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re paidia ipomoni kai ego trelenomai otan den mporo na postaro alla ti na kanoume.sto programma einai ola.kai epidi einai k dorean to forum oute eukoli ine i allagi se alllo server ktl ektos an exeis kanei spiti kana 10 mbit grammi na baloume ekei ton server.

Δεν διαμαρτυρόμαστε με την έννοια ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το insomnia να είναι always up. Απλά αναφέρουμε τα προβλήματα που αντιμετοπίζουμε (αν και οι mods έχουν οι ίδοι αντίληψη γι αυτά). Επίσης οι πιο "τακτικοί" είναι λογικό να ανησυχούν ιδιαίτερα για το κίνδυνο να χάσουν μια καθημερινή τους συνήθεια. Άλλωστε νομίζω ότι εκτος των HAL και τους mods όλοι έχουν το δικαίωμα να θέλουν να βλέπουν "το site τους" να προοδεύει και να αναβαθμίζεται.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικά όλοι επιθυμούμε να λυθούν τα προβλήματα και μπορώ να σας καθησυχάσω λέγοντάς σας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε μια καθημερινή μας συνήθεια.

Οι εργασίες επιδιόρθωσης των προβλημάτων συνεχίζονται. :)

Δημοσ.
.... Επίσης οι πιο "τακτικοί" είναι λογικό να ανησυχούν ιδιαίτερα για το κίνδυνο να χάσουν μια καθημερινή τους συνήθεια...

Πάντων μέτρον άνθρωπος!

Δημοσ.
δεν έχει σχέση με το τι κάνεις εσύ Stilewag, ο server του Insomnia φταίει.

nai. Apla exw tin entiposi pws emena mou kolaei kai otan o server den exei provlima ;)

Δημοσ.

μου φαίνεται οτι πάει καλύτερα τώρα.

κάλα κάντε κωλοτούμπες, εγώ τα λεφτά που πήρα πίσω δεν τα ξαναδίνω.

Δημοσ.

Ώστε εσύ το έκανες παλιοπροβοκάτορα :-P. Χάκεψες το ινσομνια και του έβαλες ΜΠΙ - ΕΣ - ΝΤΙ για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Ου ου ου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ώστε εσύ το έκανες παλιοπροβοκάτορα :-P. Χάκεψες το ινσομνια και του έβαλες ΜΠΙ - ΕΣ - ΝΤΙ για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Ου ου ου.

Μην λες τέτοια πράγματα, έχω ακούσει από σοβαρή πηγή ότι το ΜΠΙ - ΕΣ - ΝΤΙ καίει δισκέττες!

Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι η Insomnia έχει ΜΠΙ - ΕΣ - ΝΤΙ !

Δημοσ.

Ασχετο .

Καθε φορα που βλεπω την υπογραφη του παρεδωσε ειναι ολο και μεγαλυτερη .

Σε μενα φαινεται ετσι μονο ?

Δημοσ.
Ασχετο .

Καθε φορα που βλεπω την υπογραφη του παρεδωσε ειναι ολο και μεγαλυτερη .

Σε μενα φαινεται ετσι μονο ?

lol ναι, τώρα την έκανε bold...

σε λίγο έρχεται το underline, και έπειτα το size :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Άλλαξα γραμματοσειρά βρε παιδιά. Από Arial Narrow το έκανα Franklin Gothic Medium.

:-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...