DrLo Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 re paidia ipomoni kai ego trelenomai otan den mporo na postaro alla ti na kanoume.sto programma einai ola.kai epidi einai k dorean to forum oute eukoli ine i allagi se alllo server ktl ektos an exeis kanei spiti kana 10 mbit grammi na baloume ekei ton server. Δεν διαμαρτυρόμαστε με την έννοια ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το insomnia να είναι always up. Απλά αναφέρουμε τα προβλήματα που αντιμετοπίζουμε (αν και οι mods έχουν οι ίδοι αντίληψη γι αυτά). Επίσης οι πιο "τακτικοί" είναι λογικό να ανησυχούν ιδιαίτερα για το κίνδυνο να χάσουν μια καθημερινή τους συνήθεια. Άλλωστε νομίζω ότι εκτος των HAL και τους mods όλοι έχουν το δικαίωμα να θέλουν να βλέπουν "το site τους" να προοδεύει και να αναβαθμίζεται.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Φυσικά όλοι επιθυμούμε να λυθούν τα προβλήματα και μπορώ να σας καθησυχάσω λέγοντάς σας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε μια καθημερινή μας συνήθεια. Οι εργασίες επιδιόρθωσης των προβλημάτων συνεχίζονται.
marios1957 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 .... Επίσης οι πιο "τακτικοί" είναι λογικό να ανησυχούν ιδιαίτερα για το κίνδυνο να χάσουν μια καθημερινή τους συνήθεια... Πάντων μέτρον άνθρωπος!
Stilewag Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 osoi exete dial-up (opws egw), vriskete pws to disconnect kai re-connect voithaei?
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 osoi exete dial-up (opws egw), vriskete pws to disconnect kai re-connect voithaei? δε θα το 'λεγα...
Stilewag Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 hmmm... na prosthesw oti otan kolaei vazw to http://www.google.com sto background kai pataw sinexeia refresh. Merikes fores petixenei. Fantastika oti mono egw exw afto to provlima kai oti mallon tha einai thema Windows
Christos75 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Παιδιά και εμένα μου κολλάνε πολλές φορές οι σελίδες του insomnia........
billpeppas Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 δεν έχει σχέση με το τι κάνεις εσύ Stilewag, ο server του Insomnia φταίει.
Stilewag Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 δεν έχει σχέση με το τι κάνεις εσύ Stilewag, ο server του Insomnia φταίει. nai. Apla exw tin entiposi pws emena mou kolaei kai otan o server den exei provlima
bandito Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 μου φαίνεται οτι πάει καλύτερα τώρα. κάλα κάντε κωλοτούμπες, εγώ τα λεφτά που πήρα πίσω δεν τα ξαναδίνω.
apoikos Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Ώστε εσύ το έκανες παλιοπροβοκάτορα :-P. Χάκεψες το ινσομνια και του έβαλες ΜΠΙ - ΕΣ - ΝΤΙ για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Ου ου ου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Ώστε εσύ το έκανες παλιοπροβοκάτορα :-P. Χάκεψες το ινσομνια και του έβαλες ΜΠΙ - ΕΣ - ΝΤΙ για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Ου ου ου. Μην λες τέτοια πράγματα, έχω ακούσει από σοβαρή πηγή ότι το ΜΠΙ - ΕΣ - ΝΤΙ καίει δισκέττες! Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι η Insomnia έχει ΜΠΙ - ΕΣ - ΝΤΙ !
paschalia Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Ασχετο . Καθε φορα που βλεπω την υπογραφη του παρεδωσε ειναι ολο και μεγαλυτερη . Σε μενα φαινεται ετσι μονο ?
billpeppas Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Ασχετο .Καθε φορα που βλεπω την υπογραφη του παρεδωσε ειναι ολο και μεγαλυτερη . Σε μενα φαινεται ετσι μονο ? lol ναι, τώρα την έκανε bold... σε λίγο έρχεται το underline, και έπειτα το size
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Άλλαξα γραμματοσειρά βρε παιδιά. Από Arial Narrow το έκανα Franklin Gothic Medium. :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.