Προς το περιεχόμενο

to insomnia teleutaia "kollaei" "nekronei" i einai i syndesi mou ???

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to modem mou den katevazei tipota !!!

symvainei kai se esas ???? ...

ps

apotelesma autou einaita dipla kai tripla posts ...

:)

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ee den eimaste kai toso polloi twra px eimaste 135...an skefteis oti to record einai 364 atoma tautoxrona den einai kai tosa polla...px to forum tou naruto fan pou einai 500-600 atoma synexeia mesa phgainei teleia...einai ka8ara 8ema server...

Δημοσ.
... record einai 364 atoma tautoxrona ...

Μαϊμού-ρεκόρ είναι.Απλά στις αλλαγές δεν "κατεβαίνει" η σελίδα,γι αυτό και αυτός (τρακόσια τόσα...) ο πλασματικός αριθμός.Έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνω εγώ.

Καμια διακοσαριά,δυόμισυ το πολύ εκατοντάδες να είμαστε ταυτόχρονα on-line.

Και ναι,η insomnia τραβάει κάτι κολλήματα (ελπίζουμε προσωρινά...) τώρα τελευταία...

• Super Moderators
Δημοσ.

marie gia ta 200-250 tautoxrona pou les pali polla einai...mono se prime time exei tosous...pantws opws eipa kai prin ftaiei o server...

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να γινει επειγόντως...

Εμένα σήμερα όλο το πρωί δε μου δούλευε η Insomnia...

Κόντεψα να τρελαθώ...

γκρρρρρ

Δημοσ.

Παιδιά κάθε μέρα η κατάσταση χειροτερευει. Ώρες-ώρες η κατάσταση είναι ανυπόφορη εώς εκνευριστική. Κάντε κάτι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς το site και το forum αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα στον server που φιλοξενούνται.

Τόσο ο administrator όσο και συγκεκριμένα μέλη του Insomnia που έχουν τεχνικές γνώσεις κάνουν ό,τι μπορούν για να μειωθούν ή/και να εξαλειφθούν τα προβλήματα. Παρακαλούμε για την υπομονή σας και να είστε σίγουροι ότι γίνονται καθημερινές προσπάθειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Δημοσ.

Ase tora teleftea exi paragini to kako.pame na kanoume kapio post kai perimenoume ena tetarto na to kataxorisi.

Em to alo!!!mpenis me tin proti sto site patas meta na dis kati pou se endiaferi kai kani pali 1/4.

Kante kati manges giati den ipoferete i katastasi.

Δημοσ.
Παιδιά κάθε μέρα η κατάσταση χειροτερευει. Ώρες-ώρες η κατάσταση είναι ανυπόφορη εώς εκνευριστική. Κάντε κάτι.

Έχει δίκιο.

Άλλη μια μέρα να συνεχιστεί αυτο το βιολί, και θα ζητήσω όλα τα λεφτά μου πίσω.

Αρκουδέηδες!

Δημοσ.

Και σήμερα ήταν down. Μόλις κατάφερα να μπω. Τι να πω, υπομονή. Όσο για τα λεφτά, εγώ δεν έχω πρόβλημα, είχα μέσο και μπήκα δωρεάν! (Ωχ, μου ξέφυγε...)

Δημοσ.

re paidia ipomoni kai ego trelenomai otan den mporo na postaro alla ti na kanoume.sto programma einai ola.kai epidi einai k dorean to forum oute eukoli ine i allagi se alllo server ktl ektos an exeis kanei spiti kana 10 mbit grammi na baloume ekei ton server.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...