Προς το περιεχόμενο

"il postino"

laskos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται..πρώτη μου συμμετοχή στο "σινεμά" και με καλωσορίζω!!!

Παιδιά ψάχνω να βρω αν έχει βγει σε DVD αυτή η ταινία (με ελληνικούς υπότιτλους εννοείται)....Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα? Όσο κι αν εψαξα μέχρι τώρα δεν τη βρήκα, αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι δεν έχει βγει...Ευχαριστώ

Δημοσ.

To theoro apisteyto na min exei vgei se DVD an milame vevaia panta gia tin tainia tou 94 tou Radford me tin (a re Sicilia ti mas kaneis) Maria Grazia Cucinotta!

Exei paixtei toulaxiston 4-5 fores apo to Mega! To pithanoteto an de ti vriskeis einai isos epeidi tha ti theoroun palia? Poios xerei...

Δημοσ.
Exei kykloforisei se DVD prin 4-5 xronia!!Thelei ligo psaksimo sta video clubs giati einai palia.

Αυτό που λες ισχύει 100%;;Βασικά σε ρωτάω για να το ψάξω αν είναι παραπάνω....

Γενικά παιδιά γνωρίζει κανείς τα site των ελληνικών εταιριεών διανομής , για να ξέρουμε απο πρώτο χέρι τι κυκλοφορεί και τι όχι στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Thanks aviator737....Τώρα θα αρχίσω το ψάξιμο στη πόλη μου να δω αν υπάρχεια κανένα λίγο "ψαγμένο" DVDάδικο....Έχω κουραστεί να βλέπω τις αμερικάνικες ταινίες της σειράς να κυκλοφορούν σε 10άδες αντίτυπα και άλλες , ας πούμε λίγο πιο σοβαρές ταινίες , να τις ψάχνεις και να μη τις βρίσκεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...