Eminem Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Ξέρει κανείς πως μπορώ να γράψω μια εφαρμογή για κινητό; Τη γλώσσα που θέλω να το γράψω προτιμό να είναι visual basic Θα ήθελα να μου προτείνεται μερικά βιβλία πάνω στο θέμα. Ξέρωντας ότι τέτοιες συζητήσεις δεν επειτρέποντε εδω θα παρακαλούσα να μου στέλετε τις απαντήσεις σας για τα βιβλία στο [email protected]
Directx Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Εάν ενδιαφέρεσαι για το Symbian λειτουργικό μπορείς να δεις εδώ http://www.symbian.com/developer/tools.html όπου υπάρχει κατάλογος με διάφορα προγραμματιστικά εργαλεία. Για την Visual Basic συγκεκριμένα υπάρχει το AppForge το οποίο επιτρέπει την ανάπτυξη λογισμικού τόσο για Symbian όσο και MS-Smartphones με την διαφορά όμως πως πρέπει στην συσκευή να έχει εγκατασταθεί από τον χρήστη η ανάλογη «βιβλιοθήκη» (ας πούμε) υποστήριξης AppForge λογισμικού.. Στα MS-Smartphone όταν είχα ψάξει παλαιότερα το θέμα, παίζει η Embedded-C, στα απλά όμως MS-PDA (Windows CE) υποστηρίζεται και η Visual Basic, άραγε στα τελευταία Smartphones έχει περάσει VB υποστήριξη η Microsoft πέραν της C; ..αυτό δεν το γνωρίζω..
Eminem Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δηλαδή, αν στείλω με e-mail ενα αρχείο .exe σε ένα symbian κινητό, δε θα δουλέψει;
Directx Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Όχι, αφού ακολουθεί διαφορετική δομή στα “εκτελέσιμα” του (.SIS)
bandito Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Ξέρει κανείς πως μπορώ να γράψω μια εφαρμογή για κινητό; Τη γλώσσα που θέλω να το γράψω προτιμό να είναι visual basicΘα ήθελα να μου προτείνεται μερικά βιβλία πάνω στο θέμα. Ξέρωντας ότι τέτοιες συζητήσεις δεν επειτρέποντε εδω θα παρακαλούσα να μου στέλετε τις απαντήσεις σας για τα βιβλία στο [email protected] Embedded C και Embedded Visual Basic ειναι free για mobile phones και pda που τρέχουν κάποια έκδοση του λειτουργικού της M$. Για symbian κινητά , υπαρχουν πολλές λύσεις, αλλά δεν ξέρω για VB (το appforge δεν ειναι free).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.