wised Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Εχω αυτή την μητρηκή και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: έχω 2 512 μνήμες στα 533 και τις βάζω τη μια στο 1 slot του πρώτου καναλιού και την άλλη στο 1 slot του δεύτερου καναλιού - το σύστημα προχωρά αλλά έχω μόνο 512 αναγνωρίσιμη. βάζω και τις 2 στο πρώτο κανάλι και το σύστημα κανει μπιπ και δε πάει πουθενά. τις βάζω και τις 2 στο δεύτερο κανάλι και το σύστημα προχωρά και τις βλέπει κανονικά. βάζω τη πρώτη στο 2 slot του πρώτου καναλιού και τη δεύτερη στο 2 slot του δεύτερου καναλιού και πάλι ξεκινά με αναγνωρίσιμη μόνο 512 μνήμη. θα μου πείτε αφού ξεκινάει στην τρίτη περίπτωση τι πρόβλημα υπ'αρχει; το θέμα είναι ότι θέλω να βάλω ακόμα μια 512 και το πρώτο κανάλι δεν την αναγνωρίζει... έχετε κάτι να προτείνετε;
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 oi mnimes einai idia marka.mipos iparxei asimbatotita metaxi tous kai gia auto otan pas na kaneis diafora den stin anagnorizei.kalou kakou des kai to manual ti sindiasmous mporeis na kaneis giati exei xanaipothei kati paromoio.den mporeis na kaneis oti sindiasmo thes.poles fores px sou leei oti den mporoun na mpoun 3 x 512 sta 400 eno px 3 x 512 sta 333 mpenoun.des sto manual ti ginetai akribos kai prospathise oi mnines na einai idia marka megethos tipos ktl
Highlander Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Εχω αυτή την μητρηκή και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: έχω 2 512 μνήμες στα 533 και τις βάζω τη μια στο 1 slot του πρώτου καναλιού και την άλλη στο 1 slot του δεύτερου καναλιού - το σύστημα προχωρά αλλά έχω μόνο 512 αναγνωρίσιμη. βάζω και τις 2 στο πρώτο κανάλι και το σύστημα κανει μπιπ και δε πάει πουθενά. τις βάζω και τις 2 στο δεύτερο κανάλι και το σύστημα προχωρά και τις βλέπει κανονικά. βάζω τη πρώτη στο 2 slot του πρώτου καναλιού και τη δεύτερη στο 2 slot του δεύτερου καναλιού και πάλι ξεκινά με αναγνωρίσιμη μόνο 512 μνήμη. θα μου πείτε αφού ξεκινάει στην τρίτη περίπτωση τι πρόβλημα υπ'αρχει; το θέμα είναι ότι θέλω να βάλω ακόμα μια 512 και το πρώτο κανάλι δεν την αναγνωρίζει... έχετε κάτι να προτείνετε; Δεν μας είπες, τι PC είναι, δλδ, τι μητρική, τι επεξεργαστής, τι μνήμες, μάρκα και μοντέλο. Ευχαριστούμε.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ama ine diaforetikes iparxei problima opos na dei kai to manual.poles fores kai sto site leei poies mnimes exoun dokimastei kai den iparxei problima opos kai se poia slots mporeis na koumposeis.exo dei px na leei oti i tade kingston pezei sto 3 slot eno px sto proto iparxei problima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.