panagiotispsomiadis Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Φιλε μου κανεις δεν μπορεί να σου πει αν είναι σωστή η κατανάλωση γιατι απο συσκευή σε συσκευή διαφέρει, ανάλογα με τα ΚW της συσκευής. Επίσης ελάχιστες συσκευές καταναλώνουν ενέργεια όταν είναι κλειστές απο τον διακόπτη τους, αλλιώς θα δούλευαν. Οι κατασκευαστές δεν είναι ηλίθιοι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι η περιγραφεί που έδωσε ο φίλος Japan. Βγάλε όλες τις συσκευές απο την μπρίζα, κατεύασε όλα τα αυτοματάκια του πίνακα. Έτσι το ρολόϊ δεν γυρνάει. Αν γυρνάει είναι πρόβλημα στο ρολόι.
panagiotispsomiadis Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Έπειτα ανέβαζε ένα ένα τα αυτοματάκια και δες σε ποιό αρχίζει να δουλεύει το ρολόϊ. Μπορείς να ελέγξεις απο ποιό δωμάτιο είναι το αυτοματάκι αν ανάψεις τα φώτα, και αν δεν ανάβουν πουθενά φώτα δοκίμασε τις μπρίζες βάζοντας το κινητό στην φόρτιση. Έτσι θα καταλάβεις σε ποιό δωμάτιο έχεις το πρόβλημα. Μετά αν δεν είσαι ηλεκτρολόγος καλύτερα να μην επέμβεις, ασε τους ειδικούς να αναλάβουν
Paulous kriti Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Παιδια περιμενω τον ηλεκτρολογο μου ακομα...Μεχρι την Κυριακη θα εχω την απαντηση του..
Paulous kriti Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Παιδια ηρθε ο ηλεκτρολογος μου κ μου ειπε να φωναξω το συνεργειο τις Δεη διοτι και με μια λαμπα γυρναει υπερβολικα το ρολοι..Οποτε θα τους καλεσω αν και δεν τους εχω μπεσα.Δεν νομιζω να μου πουν οτι εχει προβλημα...
cig4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Θα τους καλέσεις και θα έχεις εκει και τον ηλεκτρολόγο για να τους το αποδείξει,κάτι παίζει με την παροχή απο οτι κατάλαβα αν την μετρήσουν ε μια αμπεροτσιμπίδα έιμαι σίγουρος πως θα δόύνε τρελά νούμερα ¨ ΚΑι το αστείο ξέρεις πιο θα είναι να μην έχει σφιχτεί καλά η παροχή στο καβούκι ( μετρητής) έτσι την είχε πάθει και ένας πελάτης :Ρ
bigbrother Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μετρηση που εκανα σημερα μεχρι να ερθει ο ηλεκτρολογος...Τα παντα κλειστα για 3 ωρες.Μονο ψυγειο δουλευε και οι αλλες συσκευες ιταν απλοσ στις πριζες...Το ρολοι εδειχνε 39246,5 κμετα απο 3 ωρες 39276,5 ειναι normal καταναλωση; Πάντως από ότι λες έκαψες 30 KiloWatt-oria se 3 ores dhladh 10 Killowatt-oria ana ora. An skefteis oti to psygeio mporei na exei peripou 800 Watt katanalosh / ora, άλλα δε λειτουργεί συνέχεια (π.χ. cycle time 20%) , τότε είναι 800 * 0.2 = 160 Watt/ora = 0.16 Kw/h Σε περίπτωση που το ψυγείο λειτουργούσε συνέχεια θα ήταν 800 Watt / ora = 0.8 Kw/h Σε κάθε περίπτωση το να μετράει 10 Killowatt / h ο μετρητής με μόνο ένα ψυγείο είναι ΛΑΘΟΣ (εκτός βέβαια αν είσαι κρεωπόλης και έχεις μεγάλα ψυγεία). ΒΒ
paschalia Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Να ρωτησω κατι και εγω . Προχτες αγγιξα τυχαια το πλαι του κουτιου και ενιωσα να με βαραει το ρευμα . Υπεθεσα οτι μπορει να ηταν το πολυπριζο και το αφησα μεχρι να παω να παρω ενα καινουριο . Σημερα -ετσι για δοκιμη - πηγα το κουτι σε αλλο πολυπριζο και το ρευμα με χτυπησε και παλι ,και περισσοτερο σημερα γιατι δεν ακουμπουσε σε ξυλο (αν παιζει ρολο αυτο) . Ποια μπορει να ειναι η διαρροη απο το εσωτερικο του κουτιου ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Να ρωτησω κατι και εγω . Προχτες αγγιξα τυχαια το πλαι του κουτιου και ενιωσα να με βαραει το ρευμα . Υπεθεσα οτι μπορει να ηταν το πολυπριζο και το αφησα μεχρι να παω να παρω ενα καινουριο . Σημερα -ετσι για δοκιμη - πηγα το κουτι σε αλλο πολυπριζο και το ρευμα με χτυπησε και παλι ' date='και περισσοτερο σημερα γιατι δεν ακουμπουσε σε ξυλο (αν παιζει ρολο αυτο) . Ποια μπορει να ειναι η διαρροη απο το εσωτερικο του κουτιου ?[/quote'] Μπορεί κάλλιστα να ακουμπάει κάποιο γυμνό καλώδιο σε μεταλλική επιφάνεια του κουτιού, η οποία φυσικά μεταφέρεται στο όλο κουτί. Μπορεί κάποια συσκευή να μην κάνει καλή γείωση. Πάντως δεν είναι για παιχνίδι, καλύτερα να μην αγγίζεις με γυμνά χέρια το κουτί σου - χρησιμοποίησε πλαστικά γάντια αν πρέπει να το αγγίξεις (γάντια κουζίνας ή χειρουργικά που βρίσκεις σε κάθε φαρμακείο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.