gascoin Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Στην πρώτη αποστολή των κορεατών έρχεται ένας γέρος από ένα διπλανό χωριό και μου προσφέρει τη βοήθεια τους με αντάλλαγμα φαγητό. Δεν μπορώ όμως να βρω τον τρόπο να τους δώσω φαγητό με αποτέλσμα να χάνω. Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω; Μήπως υπάρχει κάποιο walkthrough για το παιχνίδι;
DjChrisT Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Θα πας εκει που λεει για διπλωματια και θα προσφερεις στο λαο του, αν θυμαμαι καλα 400 food μεχρι καποιον μηνα....Οκτωβρη πιθανοτατα..... Στις αποστολες της καμπανιας μπορεις να δεις πως κερδιζεις, πως χανεις και ποιες ειναι οι αποστολες σου στην συγκεκριμενη καμπανια....
gascoin Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Το έχω δοκιμάσει ήδη... Χωρίς αποτέλεσμα. Μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η επιλογή αυτή είναι κλειδωμένη ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
DjChrisT Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Barracks, εχεις φτιαξει...? Θα το τσεκαρω οταν παω σπιτι....αλλα ισως να παιζει ρολο και η σειρα που τα κανεις....
gascoin Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Έχω φτιάξει. Δεν θυμάμαι όμως με ποια σειρά. Μόλις πάω σπίτι και εγώ θα πειραματιστώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.