evansdimo Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Παιδια γεια σας. Αληθεια ποιοι ειναι οι καλυτεροι emulators για τα παρακατω μηχανηματα: Sony Playstation Playstation 2 Sega Saturn Sega Master system/Megadrive NES/Super NES Nintendo 64 Nintendo Gamecube Commodore 64 Amiga 500 Atari ST Amstrad 6128 (Υπαρχει??????) Τους εχει δοκιμασει κανενας? Ειναι συμβατοι με commercial games? Τι μηχανακι πρεπει να εχω για να δουλεψουν ολοι σωστα? Φτανει το μηχανημα της υπογραφης μου? Ευχαριστω για οποιες απαντησεις
Rising1980 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Θα γράψω αυτούς που έχω δοκιμάσει: Sony Playstation: Epsxe Sega Master System/Megadrive: KGen Nes: Nesticle Super Nes: Zsnes, Snes9X Amiga: WinUAE (Universal Amiga Emulator) Δεν έχω ασχοληθεί με την εξομοίωση των υπόλοιπων μηχανημάτων. Α και ΔΕΝ υπάρχουν emulators για Playstation 2 και Gamecube που να είναι λειτουργικοί.
evansdimo Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Για Amstrad 6128 δεν υπαρχει εξομοιωτης? Αυτο τον υπολογιστη ειχα πολυ παλια και με πιανει νοσταλγια μονο με το ακουσμα του.
SeXBOX Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 o caprice32 einai gia amstrad 6128 an den kanw lathos... des edw http://www.amstrad.dk/Emulators.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.