Προς το περιεχόμενο

Ti ftaiei

Reissistm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Enw prin 1 mina empaina me 48+ me pstn panafonet, twra pia den mporw na mpw panw apo 37.prin 1 mina ebala statheri vivodi alla pira til ekei k eipan oti den ftaiei afti.oi kliseis 89625 mu fainetai dromologuntai mesw ote.mipws o ote erikse to bandwidth giati ebala vivodi.kserei aneis ti mporei na ftaiei?pairnw 134 alla mu lene perimenete na sas syndesume me to tmima internet kai meta apo 20 lepta anamonis bariemai k to kleinw.

kamia idea ti mporw na kanw?

Δημοσ.

Κατα την γνώμη μου, υπάρχουν πολλά clients στο DSLAM που είσαι συνδεδεμένος. O OTE και ο παροχέας στις ADSL συνδέσεις ΔΕΝ εγγυούνται την ταχύτητα.

Δημοσ.

Αν ο ΟΤΕ άρχισε να κόβει bandwidth και στις dial-up pstn είμαστε για πολλά χέρια ξύλο. Το τηλέφωνό σου μήπως έχει θόρυβο; όταν μιλάς ακούς ίσως θόρυβο στη γραμμή; Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι δε μπορείς να μιλήσεις με κάποιον μετά από 20 λεπτά αναμονής. Δοκίμασε άλλες ώρες, τουλάχιστον να γνωστοποιήσεις το πρόβλημα στον πΟΤΕ

Δημοσ.

File kai ego empaina me taxitia pano apo 40 me panafonet kai edo kai 3 vdomades me to zori ftano se taxitita 37.

Kati prepei na paizei me tin panafonet

Emena egine kai to allo koulo.Evala win xp sp2 kai meta eide ptosi stin taxitita(ektos kai an den to eixa parei xampairi prin kano format) kai nomiza oti kati epaize me to modem

Δημοσ.

Παιδια υπάρχουν κάτι προγραμματακια τα οποια ανεβάζουν την ταχυτητα...

Θα ψάξω και θα σας πω...

Δημοσ.

Μία ουτοπία είναι όλα :P Σιγά μην καθήσει ο ΟΤΕς να ασχοληθεί με pstn γραμμές... (χωρίς παρεξήγηση τώρα..)

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα BandWidth...

Ο ΟΤΕς δεν εγγυάται την "ποιότητα" στις απλές γραμμές παρά μόνο στις ISDN. Αν έχεις απλή γραμμή ένας τρόπος να έχεις σταθερά 52Κ σύνδεση είναι να αναβαθμίσεις την γραμμή σου σε ISDN. Με το ανάλογο χρηματικό κόστος φυσικά....

Για να εξηγούμαι δεν σου λέω να αναβαθμίσεις την σύνδεση σου σε ISDN παρά μόνο την γραμμή σου. Σε γραμμή ISDN μπορείς να μπαίνεις και με PSTN σύνδεση.

Όσο είχα απλή γραμμή είχα κατά καιρούς και εγώ προβλήματα ταχύτητας. Από όταν έβαλα ISDN μπαίνω internet σταθερά με 52K. Δύο φορές που είχα πρόβλημα κάλεσα συνεργείο και σε μια ημέρα μου έφτιαξαν την γραμμή ατελώς φυσικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Το μόντεμ σου ως τι αναγνωρίζεται; Σε ρωτάω γιατί αν κάνεις σταθερά Windows Update, η MS έχει εδώ και καιρό έναν driver για εσωτερικά μόντεμ και με το update "αναβαθμίζει" και τον driver του μόντεμ. Αυτός ο driver έχει ονομασία CTX modem driver και από τότε που είχε εγκατασταθεί στο pc μου, έμπαινα με 33,6 σταθερά. Μέχρι που το πήρα χαμπάρι και έβαλα DSL :-p Aν το μόντεμ σου αναγνωρίζεται ως CTX, κάνε roll back driver ή απεγκατέστησε τό και πέρνα τους drivers από το cd που έχεις για το μόντεμ σου.

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...