tsitris Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά, καινούριο laptop (Acer 2303WLMi) και μετά από δυο βδομάδες τελειωσε η μπαταρία που κρατάει τις ρυθμισεις του bios (αν έχει) και κάθε φορα που το ανοίγω πρέπει να φτιάξω το bios.τι να κάνω??
Sam235 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Καλημέρα. Μπορεί να μην έχει τελειώσει η μπαταρία και να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Πάντως ότι και να συμβαίνει, δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό. Και αφού είναι σε εγγύηση, μπορείς να το πας για service (για το οποίο ΔΕΝ πρόκειται να πληρώσεις τίποτα) και με μια μικρή "φασαρία" μπορεί να σου δώσουν και καινούριο...... Sam.
tsitris Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 μάλλον θα πρέπει να μάθω αν μπορώ να την αλλάξω μονος μου,γιατι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το service τις acer
Sam235 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Να προσέξεις μόνο ότι κάνεις για να μην φανεί ότι έβαλες "χέρι" γιατί αν δεν κάνω λάθος, αν το καταλάβουν στην περίπτωση που το πας για service, μπορούν να σου πουν ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Sam.
tsitris Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Thnx Sam!!!.Αλλα άμα είναι σε εμφανές σημείο θα την αλλάξω μονος μου,οποιος ξέρει από acer ας βοηθήσει.
Sam235 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μήπως μέσα στο manual αναφέρει κάτι ή έχει κάποιο σχεδιάγραμμα? Ρίξε μια ματιά... Αν όχι ρώτησε και τον Θείο Googlie.... Sam.
NKod Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 ma giati na baleis xeri efoson einai mesa se eggiisi...pigene to ekei kai baltous kai kamia fwni..Ama sou poune istories gia agrious toy stil:"Tha to exete pisw se 3 ebdomades" arxise kai sei istories oti to pires gia th douleia sou klp klp kai den mporeis na perimeneis toso kairo...etsi wste h antikatastasi na einai amesi...
SpectralQ Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Παντως σ'ένα φιλο το κράτησαν 3+ βδομάδες για να αντικαταστήσουν ενα απλό εξάρτημα. Βέβαια αν ήμουν εγώ θα είχα κάνει μεγάλη φασαρία. Δε χάνεις τίποτα να το πας και να ρωτήσεις. Μπορεί να φανείς πιο τυχερός...
tsitris Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 re paidia to katalaveno,alla pos na to pao sto service afou den exo xrono,oli mera doulia k mathimata (ontos to laptopidi to pira gia tin douleia) tous esteila mail xtes to proi alla @X/ .idou kai to akrives provlima... Καλημέρα .Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επίλυση ενός προβλήματος που έχω με ένα laptop. Η αγορά του έγινε δέκα μέρες περίπου πριν, και είναι το Acer TravelMate 2300 (2303WLMi). Το πρόβλημα είναι ότι αφού ανοίγω το laptop βγάζει το εξής μήνυμα Mouse initialized ERROR 0271:Check date and time settings WARNING 0251: System CMOS checksum bas- default configuration used Έπειτα αφού μπει στα windows λειτουργούν όλα μια χαρά,με μόνο πρόβλημα να χάνει τις ρυθμίσεις του bios Παρακαλώ για την αμμεση απάντηση σας Ευχαριστώ tha perimeno pantos na apantisoun
spiros_s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 ERROR 0271:Check date and time settings WARNING 0251: System CMOS checksum bas- default configuration used Geia sou file, to laptop mou bgazei akribos ta idia minimata. Mipos mporeis na mou peis ti eftaige telika sto diko sou? Ipo8etw oti einai i mpataria, einai aplo na tin allaksw monos mou? Thanx Spiros
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Φιλε καλημερα,αποντησε μου σε παρακαλω στο εξής ,το μηνυμα αυτο σου το βγάζει καθε φορα που το ανοιγεις?(τροφοδοσια απο μπαταρια) η εχεις αφαιρεσει την μπαταρια και το ξεκινας με τον φορτιστή?
spiros_s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Φιλε καλημερα' date='αποντησε μου σε παρακαλω στο εξής ,το μηνυμα αυτο σου το βγάζει καθε φορα που το ανοιγεις?(τροφοδοσια απο μπαταρια)η εχεις αφαιρεσει την μπαταρια και το ξεκινας με τον φορτιστή?[/quote'] To minima mou to bgazei ka8e fora pou anoigw to laptop kai to exw bgalei kapoia stigmi apo to fortisti (an px ton exw metaferei, akoma kai an ekeini ti stigmi einai sto fortisti) kai episis polles fores otan to kanw restart (akoma kai otan einai sto fortisti). Kamia idea? Thanx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.