Προς το περιεχόμενο

Civilization IV

lefterhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To paixnidi mou arese para poli velyiomeno se olous tous tomeis!! mexri kai thriskeies valane! Oso gia ta provlimata an xrisimopieite game copies prepei na ftaiei kai to SD4 mporei kai sou g...ei to gameplay.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Oso gia ta provlimata an xrisimopieite game copies prepei na ftaiei kai to SD4 mporei kai sou g...ei to gameplay.

Μπά. Απλώς έχουν προβλήματα με τις ΑΤΙ κάρτες γραφικών.

Εγώ που το παίζω σε Geforce δεν είχα κανένα πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγηκε το patch 1.09. (28Mb)

Δεν υπαρχει επισημο link για να το κατεβασεις παρα μονο απο την επιλογη "update" μεσα απο το παιχνιδι.

Παντως βρηκα ενα ανεπισημο link στο PlanetCivilization

Aπο ο,τι διαβασα σε ορισμενα fora το memory leak διορθωθηκε, αλλα το lag που παρατηρειται σε large/huge maps δεν διορθωθηκε εντελως (δεν ειναι τοσο ενοχλητικο πια και δεν σε "πεταει" εξω μετα απο λιγο...

Παντως, φαινεται οτι το αυτοματο update εχει προβλημα και καταστρεφει πολλες φορες το installation, ενω μαλλον δεν δουλευει σωστα με παλια saves.

Εγω παντως θα κανω reistall το παιχνιδι και μετα θα βαλω το Patch... :wink:

Edit: βρηκα και αλλα Links:

http://gamedata.box.sk/leech.php?id=patch&f=civ4_v109PATCHREL.exe

http://www.3ddownloads.com/Strategy/Civilization%204/Patches/v109PATCHREL.exe

http://files.filefront.com/v109PATCHRELexe/;4387303;;/fileinfo.html

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1600&id=6047

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το έχει περάσει κανείς το patch? Βρήκα ένα 23,7ΜΒ, ενώ απο το επίσημο site λέει κάπου 30ΜΒ.. Κι εδώ διαβάζω για 28ΜΒ. Τι παίζεται τελικά? Και σε όλα λέει για 1.09..

Βελτιώνει καθόλου την κατάσταση με τις απαιτήσεις? Γιατί εγώ που το έβαλα, ακόμα και στο εισαγωγικό βίντεο κολλάει ο ήχος (δεν άντεξα να το δω ολόκληρο), ενώ στο παιχνίδι, με τα details στο low και πάει σαν χελώνα..

Δημοσ.

kala ta 3D grafika alla tin camera giati tin kanane na kanei tetio zoom?

kai oi monades giati apotelounde apo polla atoma? gia pion logo ola auta pera apo to na sou jeskizoune to mixanima?

gia pion logo na valei kapios grafika gia real time strategy se ena turn based strategy?...

den einai xalia, exei arketes kainotomies... alla giati auto to kako me ta 3D grafika kai ta strategy games?

IMARTON DLD!!!

idies apetiseis me to most wanted??? an einai dinaton...

Δημοσ.

O Sid μάλλον έβαλε όλη του τη μαεστρία στο pirates πέρσι προκειμένου να τρέχει και σε χάλια μηχανήματα και κουράστηκε αρκετά γι'αυτο και φέτος μας προσέφερε ένα tbs με απαιτήσεις αντίστοιχες του καλύτερου fps. Θαύμα!!!!! Το παιχνίδι μπορεί να σπερνει αλλά αν κουράζει ένα μηχανημα σαν αυτό της υπογραφής μου.....έλεος τι να πει κανείς. Στην αρχή όλα ωραία και καλά αλλά σε τεράστιους χάρτες όταν αρχίζει να γίνεται reveal ο χάρτης, αν είμαι σε zoom out φάση αντίο ζωή. Τα δε videos π.χ. όταν χτίζεις κάποιο wonder πάνε σημειωτόν. Ok λέω το παράχεσα με 1280x1024 και όλα στο high. Το χαμηλώνω μια κάπως καλύτερα αλλά και πάλι δεν είναι ομαλά. Μάλλον για 800x600 πάει και λοιπά στο medium. Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο. Το παιχνίδι το έβαλα με την μια με το patch στην 1.09 οπότε όσοι είχατε προβλήματα πριν μην μπείτε στον κόπο να το κατεβάσετε. Κατά τα άλλα το civilization στις μορφές που επιλέγεις ανα έθνος κάνει ένα ακόμα θαύμα. Νομίζω ότι το feature του ήχου, το ότι όσο κάνεις zoom out τόσο πιο λίγα ακούς έγινε για τον λόγο να είμαστε όλοι σε zoom in φάση για να μην τραβάει κολήματα το παιχνίδι. Ωραία μόντα αλλά μου δίνει την αίσθηση ότι έγινε γι'αυτόν ακριβώς το σκοπό ;). Οι αμερικάνοι με 300 χρόνια ιστορίας έχουν 2 επιλογές και άλλοι λαοί που χιλιάδες χρόνων πίσω τους 1. Gratz.......... ευτυχώς που δεν έχει κανέναν Bush αναμεσα τους και ευτυχώς που τον Μέγα Αλέξανδρο τον έχει Έλληνα (που μας κατάντησαν να λέμε ευτυχώς και για τα αυτονόητα :( ). Μετά από κάποιο σημείο οι μη έμπειροι (σαν και μένα) ψιλοχάνονται γιατί τα tech trees είναι τεράστια με απίστευτες επιλογές. Το δε turtorial μην κάνετε τον κόπο να το παίξετε γιατί είναι ελλιπέστατο απορώ γιατί το βάλανε. Α και οι ομιλίες των Ελλήνων επιτέλους έχουν γίνει από Έλληνες και δεν ακούμε τις μπούρδες που έχουν γίνει κατα καιρούς σε ανάλογες προσπάθειες άλλων τίτλων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Paidia to paixnidi enw mou paizei para polu kala xwris kanena kolhma pouthena,otan oloklhrwnw ena wonder kai emfanizete to antistoixo videaki me ton hxo,kolaei o hxos kai ton akouw epanalamvanomena enw to video paizei kanonika xwris na diakoptete...xerei kaneis ti paizei?to exei kanei se kapoion auto?Ektos apo auto omws den exw antimetwpisei kanena allo provlhma alla einai polu spastiko auto.an xerei kapoios as voithisei.Tnx

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, το δοκίμασα κι εγώ.

Πραγματικά εξαιρετικό! Βελτιωμένο από κάθε άποψη. Απλός χειρισμός, ωραία γραφικά, γρήγορος υπολογισμός κινήσεων, αυτοματοποίηση εργασειών. Τα έχει όλα.

Ακόμα και να μήν έχεις παίξει κανένα Civ, μέσα σε μισή ώρα είμαι σίγουρος ότι ο καθένας θα το έχει μάθει.

Και αυτό που μου άρεσε πιό πολύ, ήταν όταν διάλεξα το Μέγα Αλέξανδρο και τους Έλληνες. Όταν άρχισε το παιχνίδι, διαπίστωσα ότι οι στρατιώτες μου, μου μιλούσαν στα ελληνικά!!!! Καταπληκτικό!

Επίσης καταπληκτική η μουσική της εισαγωγής (λίγο Lion King θύμιζε) και έχει και την Ελλαδάρα μας πίσω στο Background με κάθε λεπτομέρεια!

Το παιχνίδι είναι must για όλους!

εβγαλα το χρυσο φτυαρι για ενα αρθρο που διαβασα μολις τωρα

ο panther με το παραπανω μηνμυμα λεει οτι η μουσικη ειναι καταπληκτικη και οντως, πηρε το βραβειο καλυτερη μουσικης απο οτι καταλαβα η κατι τετοιο...

http://www.gamespot.com/pc/strategy/civilizationiv/news.html?sid=6306222&tag=topslot;readlink;4

και εδω το τραγουδακι που ολοι ακουμε οταν πρωτομπαινουμε στο civ

οσοι ακομη παιζουν αυτη την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ καλο καψιμο :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω. Χάρηκα πολύ! Δεν είχα ιδέα ότι πήρε Grammy αυτό το τραγούδι.

Για όσους δεν μπορούν να διαβάσουν το άρθρο, είναι η πρώτη φορά που ένα τραγούδι που είναι γραμμένο για Video Game έχει κερδίσει βραβείο Grammy. Ο συνθέτης έβγαλε το άλμπουμ το 2009, γι' αυτό και προτάθηκε τώρα. Η απονομή έγινε τον Φεβρουάριο που πέρασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...