skywriter Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 μια ερώτηση..αμα έχει κανείς χρόνο,ας τη διαβάσει.i'd be grateful. έχω ένα πρόγραμμα γράψει ως stand alone εφαρμογή. Απαρτίζεται από μερικές κλάσεις, χρησιμοποιεί swing (JFrame,JPanel κλπ) και η main του απλά δημιουργεί καποια αντικείμενα, με την τελευταία εντολή να είναι frame.show() . .τα γραφικά αλλάζουν από πολλές κλασεις αναλογα με κάποια actions. τώρα θέλω να το μετατρέψω σε applet αλλά δεν μπορώ..φτιάχνω μια νέα κλάση που κάνει extends JApplet και βάζω στο init() (και στην paint() dokimasa) αυτό που έκανε η main..στην οθόνη δε βλέπω τίποτα.. υπάρχει κάποιος σύντομος τρόπος ωστε να μετατρέψω την εφαρμογή μου σε applet, καμία συμβουλή ή πρέπει να αλλαξει σχεδιαστικά όλη η φιλοσοφία της? επαναλαμβάνω ότι η main απλά δημιουργεί κάποια αντικείμενα,κάνει show το frame, και έπειτα ανάλογα με κάποια events, τα περιεχόμενα του frame τροποποιούνται και επανεμφανίζονται
joss Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Νομίζω είχα και εγώ πρόβλημα με το show() δοκίμασε applet.setVisible(true)
Dikemou Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 > public class MyClass extends JApplet implements ...{ ... public void init(){ JPanel basePanel = new JPanel(); setContentPane(basePanel); this.setSize(610,300); ... // Prosthese oti allo xreiazesai tora sto basePanel } ... } gia dokimase to kapos etsi kai pes mas
skywriter Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 το πρόγραμμά μου ήταν ως εξής: class Bunch extends JPanel implements ActionListener { το πάτημα κουμπιών αλλάζει το JPanel,το οποιο επανεμφανίζεται ... } class Categories extends JPanel implements ActionListener {..} class Border extends JFrame implements ActionListener { ......................... public static void main(String[] arguments) { Border frame =new Border(); Bunch mpanel = new Bunch(); Categories cpanel = new Categories(); frame.putnewpanelC(mpanel); frame.putnewpanelE(cpanel); frame.putnewpanelN(cpanel.Jlexi); frame.putnewpanelW(cpanel.GeneratedLexis.IconPanel); frame.show(); } } η Border είχε τη main, είναι ένα frame που ενσωματώνει τα panels από τις άλλες κλάσεις.. επειδή η Border δεν μπορεί να κάνει extend Applet (κάνει ήδη JFrame) έφτιαχα μαι νέα κλάση extends JApplet με μοναδική μέθοδο την init() , με περιεχόμενα αυτά της main()...ειναι οπως γραφεις, Dikemou. το αποτελεσμα είναι ότι ο browser βγαζεi Αppletnotinited, καθώς κ υπάρχει προβλημα με το show (deprecated λεει ο compiler)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.