Προς το περιεχόμενο

Ποια η διαφορά αναλογικού και ψηφιακού δέκτη;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα έναν φθηνό αναλογικό δέκτη, σκέφτομαι<BR>να τον αγοράσω και θέλω να ρωτήσω ποια είναι <BR>η διαφορά αναλογικού και ψηφιακού δέκτη;<P>Βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια με αναλογικό <BR>τρόπο ή βλέπεις μόνο τα αναλογικά κανάλια<BR>(νομίζω είναι ελάχιστα τώρα πλέον). confused.gif" border="0

Δημοσ.

Με αναλογικό δορυφορικό δέκτη βλέπεις ΜΟΝΟ τα αναλογικά κανάλια. Με ψηφιακό δορυφορικό δέκτη βλέπεις ΜΟΝΟ τα ψηφιακά κανάλια. Υπάρχουν βέβαια και μερικοί (λίγοι) δέκτες οι οποίοι είναι και αναλογικοί και ψηφιακοί. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πάρει ψηφιακό γιατί σιγά σιγά όλοι το γυρίζουν σε ψηφιακές εκπομπές...

Δημοσ.

loipon file mou na protimiseis ton psifiako dekti ke min tsigounevese ta lefta giati meta tha ton metanoioseis!den iparxei simera kanali pou ekpebei analogika ke den ekpebei ke psifiaka.episeis na protimiseis dekti me 3 ipodoxes gia cam giati oi exelixeis sto xoro trexoun!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.<P>Δεν με ενδιαφέρουν NOVA και ALPHA <BR>(με ενδιαφέρουν μόνον τα ξένα ελέυθερα <BR>κανάλια), γι'αυτό και σκέφτηκα ότι θα<BR>ήταν καλή περίπτωση και ο αναλογικός.<P>Ενάς απλός ψηφιακός δέκτης, που να καλύπτει <BR>τις ανάγκες μου (μόνον ελεύθερα κανάλια), <BR>μήπως γνωρίζετε πόσο κοστίζει; cool.gif" border="0<p>[ 12-08-2001: Message edited by: karcin ]

Δημοσ.

tha sou elega na pareis enan dekth me kapoies prodiagafes pou na mhn se kanoun na metanioseis sto mellon.<P>gia ta eleythera tha prepei na exeis ena module Irdeto sto dekth. anexarthta apo kartes ktl...<BR>gia seca anevenei poly to kostos kai den exei polla free kanalia<BR>omos tha xreiasteis kai piato kai ola ta synafei.<BR>gia dyo doryforous (Hotbird kai Astra) nomizo oti pas poly psila se timh.<P>kalo bebaia einai na rothseis kai opos eipan pare enan enisxhth me toulaxiston 2 theseis gia kartes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...