Gary Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 xerete an ginete na hackaro ton apokodikopoiti filment kai na blepo teleia me ixo (soupersport kai KTV den me endiaferoyn). poso tha kostisei ?? kapoios poy xerei na tsipernei playstetion xerei na ton crackarei ?? (kapoios moy to eipe sto chat ) <P>eyxaristo
ODT Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 Nai kala sou eipan,mporeis an to pas ekei ,egw pantws den exw dei patenta pou na paizei kai hxo.Omws ton exw petaksei edw kai poly kairo ton apokwdikopoihth kai den kserw twra pws einai ta kolpa
Alpapa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2001 Ego exo dokimasi afto pou spaei apodikopiiti anigi alla to exoune provlepsi kai petaei kapoion palmo pou anastrefei ta xromata kai etsi sinexeia ginete arnitiko thetiko. Tora me to thema tou ixou den to epsaxa giati poio poli me endiaferi to doriforiko paketo apo to epigio. Pantos ean thes Gary mia kai ise konta mporo na sto dikso. Tora gia afto pou les o apokodikopiitis den einai playstation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.