Προς το περιεχόμενο

Enoxlitikos thoryvos

ggelhsva

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Anakalypsa oti to anemhstiraki ths kartas grafikon mou skouzei! :mad:

mou exei spasei ta nevra! ti na kano? :confused:

p.s. ean ypothesoume oti exoun xalarosei oi vides, den exo TOSO mikro katsavidi gia na tis sfikso :cry:

p.s.2 se periptosh pou to apomonoso apo th paroxh reumatos k th leitourgo th karta xoris to fan poio einai to xeirotero pou mporei na ths symvei?? :cry:

Δημοσ.
se periptosh pou to apomonoso apo th paroxh reumatos k th leitourgo th karta xoris to fan poio einai to xeirotero pou mporei na ths symvei??

Εξαρτάται... Από τίποτα εως και να καεί. Για ποια κάρτα μιλάμε;

Δημοσ.

Ριξε μια ματιά σε προγούμενα θέματα και θα δεις οτι εχουν δοθεί λύσεις αντίστοιχες.

- Πες μας πια κάρτα έχεις για να δούμε αν χρειάζεται οπωσδήποτε τον ανεμιστήρα ή όχι. Έτσι ίσως θα μπορέσουμε να προτείνουμε λύση με ανεμιστήρα (Arctic Cooling - VGA Silencer) ή χωρίς (παθητική ψύξη)

Δημοσ.

ok. h karta mu einai ths asus k to montelo: Ati radeon 9600XT. euxaristo osous asxolithikan k apantisan :)

p.s. edo k 2-3 ores to exo aposyndesei to fan k de mou parousiazei provlimata. mazi me to cd egatastashs ths kartas eixe k ena logismiko pou legetai: smart doctor k mou deixnei diafora statistika ths kartas. auth th stigmh loipon h thermocrasia ths gpu koimenetai stous 47-48 vathmous C k ths ram einai statherh stous 51 vathmous. na shmoiothei oti oi parapano thermokrasies katagrafthikan sto perivalon ton windows me ellaxistes efarmoges running.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παδιά παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ,με Gigabyte 9600 Pro.Λέτε να απομονώσω ενετελώς το fan?Σαν άλλη λύση σκέφτομαι το Arctic Cooling Silent Rev.3 από Hacshop,γύρω στα 15? τελική

Δημοσ.

Απλά του έχω αφαιρέσει την τροφοδοσία αλλά δεν αφαίρεσα και το ίδιο το φαν πάνω απο τον πυρήνα.Το κερατένιο έκανε όλο το θόρυβο!Για να δούμε,ταυτόχρονα κοιτάω και τιμές για κάρτες γραφικών ;) Εφραμογή 3D δεν τολμάω να βάλω,δεν μ'ενδιαφέρει και τόσο άλλωστε...Για να δούμε.

Δημοσ.

loipon eixa kai egw to idio provlima...mexri pou ipa na arxisw tous piramatismous...etsi aposindesa to anemistiraki ths karta grafikwn apo to revma kai vidwsa epanw sthn psiktra ths kartas enan athorivo 80ari anemistira....epitelous...to pc mou einai athorivo kai pali...ase pou ida kai merikous vathmous diafora katw sthn karta grafikwn(6600 GT XFX):)):):):)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να πας να στην αλαξουν η ASUS 9600xt εχει 3χρονια εγγυηση.

Η θα πας στο βενιερη η στο ακτινιο και θα παρεις το κοκκινο spray της Philips θα το βαλεις και μαλων δεν θα ξανακανει θορυβο.

Μην φοβασαι ειναι για πλακετες και η καρτα σου δεν θα παθει τιποτα. ;-)

Δημοσ.

/Report

Έχω κλείσει πάνω από 24 ώρες χωρίς το fan και όλα πάνε μια χαρά [τρέχοντας πάντα μη 3D εφαρμογές].Σε συνδυασμό με το τροφοδοτικό OCZ Modstream 450W(ευχαριστώ τα παιδιά σε ένα άλλο τόπικ που το πρότειναν),έχοντας ρίξει με SpeedFan στις 1500 από τις 2500 default στροφές το ανεμιστηράκι της CPU και μην έχοντας κανέναν επιπλέον ανεμιστήρα για το σύστημα,πιστεύω πως έχω φτάσει τα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα θορύβου χρησιμοποιώντας συμβατικές λύσεις.Το τίμημα είναι οι 64C της CPU με load 5-15%,αλλά,διάολε,βρήκα την ησυχία μου τα βράδια...

Δημοσ.
/Report

Έχω κλείσει πάνω από 24 ώρες χωρίς το fan και όλα πάνε μια χαρά [τρέχοντας πάντα μη 3D εφαρμογές].Σε συνδυασμό με το τροφοδοτικό OCZ Modstream 450W(ευχαριστώ τα παιδιά σε ένα άλλο τόπικ που το πρότειναν)' date='έχοντας ρίξει με SpeedFan στις 1500 από τις 2500 default στροφές το ανεμιστηράκι της CPU και μην έχοντας [b']κανέναν επιπλέον[/b] ανεμιστήρα για το σύστημα,πιστεύω πως έχω φτάσει τα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα θορύβου χρησιμοποιώντας συμβατικές λύσεις.Το τίμημα είναι οι 64C της CPU με load 5-15%,αλλά,διάολε,βρήκα την ησυχία μου τα βράδια...

Στους 70 καιγεσαι.....Προσοχη λοιπον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...