Tes Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Λοιπόν τα πράγματα είναι 'απλά' πρίν από ένα μήνα περίπου έβαλα σύνδεση ISDN υποτείθεται για να έχω και 2 γραμμές και για να μπαίνω πιό γρήγορα στο internet. Ομως από τη στιγμή που μπήκε το άτιμο το μηχάνημα σπίτι μου ναι μεν μπαίνω πιό γρήγορα στο internet αλλά κάθε τρείς και λίγο κολλάει και με πετάει και θέλει να κάνω restart στο netmode για να ξαναδουλέψει το τηλέφωνο μετά από κανένα λεπτό αφού κάνω restart. Επίσης το ίδιο συμβαίνει μερικές φορές όταν μιλάω στο τηλέφωνο και ακόμα μερικές φορές δε κάνει διακρίσεις και κολλάει ακόμα και αν δε το χρησιμοποιώ καθόλου (σηκώνω το τηλέφωνο και δεν ακούγεται τίποτα). Ξέρει κανένας να βοηθήσει μπάς και δουλέψει γιατί δε πάει άλλο η κατάσταση;
Tes Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Sorry που μπηκε 2 φορές αλλά για ακόμα μία φορά κόλλησε η σύνδεση τη κατάληλη στιγμή
christos1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Λοιπόν τα πράγματα είναι 'απλά' πρίν από ένα μήνα περίπου έβαλα σύνδεση ISDN υποτείθεται για να έχω και 2 γραμμές και για να μπαίνω πιό γρήγορα στο internet. Ομως από τη στιγμή που μπήκε το άτιμο το μηχάνημα σπίτι μου ναι μεν μπαίνω πιό γρήγορα στο internet αλλά κάθε τρείς και λίγο κολλάει και με πετάει και θέλει να κάνω restart στο netmode για να ξαναδουλέψει το τηλέφωνο μετά από κανένα λεπτό αφού κάνω restart. Επίσης το ίδιο συμβαίνει μερικές φορές όταν μιλάω στο τηλέφωνο και ακόμα μερικές φορές δε κάνει διακρίσεις και κολλάει ακόμα και αν δε το χρησιμοποιώ καθόλου (σηκώνω το τηλέφωνο και δεν ακούγεται τίποτα). Ξέρει κανένας να βοηθήσει μπάς και δουλέψει γιατί δε πάει άλλο η κατάσταση; Καλησπέρα. Ίσως να θέλει να βάλεις κάποιο καινούργιο Firmware στο NetMod. Κατέβασε την τελευταία έκδοση Firmware αν δεν την έχεις εγκαταστήσει και δες αν σου παρουσιάζει πάλη πρόβλημα.
Tes Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Λοιπόν κατέβασα το πιό πρόσφατο firmaware το έκανα εγκατάστηαση στο NetMode αλλά πάλι κολλάει αλλά το θετικό (αν μπορεί να θεωρηθεί ως θετικό) είναι ότι κάνει λιγότερη ώρα για να ξεκολλήσει μετα
ckck20 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι φταίει η σύνδεση του Netmod με USB. Ένωσε το με τη Serial port και πες μου αν είναι εντάξει.(Με τη serial σύνδεση μόνο την 64 ISDN μπορείς να χρησιμοποιείς)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 file mou exo kai ego problima me to netmode otan pezo ena game multiplayer meso internet peftei h sindesi synexia kai kolaei to netmode. kai to kanei synexia. to ekana apegatastasi to netmode kai palli tipota. mia einai h lisy adsl!
gio@ Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Paidia exete isdn modem ektos tou netmod? Giati enos filou mou den eixe isdn modem kai tou kollage.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 genikos ama den ftiaxei i katastasi me firmware update i me new drivers tote menoun dio liseis.kaite to netmod gia na sas feroun to kainourio i isdn modem .pantos exei tixei kai atomo pou epeze sosta mono me to proto netmod pou itan siriako 25 pin.oti allo ixe balei kolouse.
Tes Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Λοιπον φίλοι μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρων αλλά τελικά βρήκα τη λύση, μετά από 3 τηλεφωνήματα στην ανάλογη υπηρεσία του !@#$%^&*ΟΤΕ και μετά από 1 μήνα αναμονής (μόνο!!! και αφού είχε έρθει και ο πρώτος λογαριασμός όπουν χρέωναν ότι ήθελαν) Λοιπόν ήρθαν κάτι παλικάρια 40-50 χρόνων (!@#$%^&*κάφροι του δημοσίου που όχι εθελούσια έξοδο αλλά κλωτσιδών έξοδο θέλουν) στο σπίτι να το φτάξουν και μετά από ψάξιμο και αφού τους είπα ότι μάλλον φταίει η γραμμή ξεκίνησην να τη φτιάξουν, αλλά όταν πήγε 1 η ώρα (τελείωνε μάλλον το ωράριο) την κάνανε και τα άφησαν όλα στη μέση με αποτέλεσμα να μείνω μία εβδομάδα χωρίς ίχνος τηλεφώνου. Τελικά μετά από πολλή υπομονή και κυρίως επιμονή δικιά μου το φτιάξαν. Οπότε να ξέρετε ότι σε παρόμοια περίπτωση μάλλον φταίει η !@#$%^&*γραμμή του !@#$%^&*ΟΤΕ. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τον !@#$%^&*ΟΤΕ που επιτέλους συνειδητοποίησε ότι ίσως θα έπρεπε να παρέχει σωστά τις υπηρεσίες που συνεχώς διαφημίζει και πληρώνουμε. Ζήτω ο !@#$%^&*ΟΤΕ !!!
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 genikos poles fores den bgenei akri me ton ote opote prospathoume emeis me tis dinameis mas.opos exo dei atomo na pezei sosta i isdn tou mono me to proto netmod.oti allo netmod ixe balei apo tin new ekdoseis tou kolage
cassidy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Φίλος μου που είχε ανάλογο πρόβλημα το δήλωσε ως βλάβη και του το αλλάξανε. Μάλλον θα ήταν κάποια φουρνιά ελαττωματική.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 an den sto allazoune to kais kiolas kai sto allazoun.xixi.iparxei bebea kai panta to firmware update kai drivers updarte kai to dokimazoume kai me siriako
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.