PavelX Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Geia sas paidia antimetwpizw ena provlima kai 8a i8ela ta fwta sas. 8elw mesw Flash na steilw data se php. To kanw etsi : MyVar = new LoadVars(); MyVar.test = "pavel"; MyVar.send("testfile.php","_self","POST"); kai an mesa sto testfile.php exw ton kwdika : <?php echo $test; ?> tote 8a emfanisei "pavel" stin o8oni. mexri edw, ola kala. to provlima einai to pws apo to testfile.php 8a steilw dedomena sto flash arxeio. Exw dokimasei to header('Location: test.swf?name=pavel');, alla den me kaluptei. Diladi 8elw na mou peite an kserete, ti prepei na kanw gia na ginei auto. Exw dokimasei to : MyLoad = new LoadVars(); MyLoad.load("testfile.php"); ti prepei na grapsw sto testfile.php wste to MyLoad.name na mou vgalei "pavel" ? Uparxei to LoadVars.load kai to LoadVars.sendAndLoad alla enw ta kalw ola opws prepei den pianei. Mipws kserei kaneis ? Euxaristw Pavel
Turrican Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Λοιπόν αν στείλεις τις μεταβλητές σου έτσι οπως λες: > MyVar.send("testfile.php","_self","POST"); τα αποτελέσματα του "testfile.php" θα επιστραφούν σε νέα σελίδα. - Δεν είμαι σίγουρος γιατί συμβαίνει αυτό αλλά νομίζω οτι ο flash player βάζει τον browser να κάνει το http request. - Αν ομως δοκιμάσεις αυτό: > MyVar.send("testfile.php"); θα δείς οτι η php σελίδα καλείται μέσα από τον flash player. Οπότε έστω οτι έχεις ένα PHP κάπως έτσι: > <?php header("Content-type: application/x-www-urlform-encoded"); echo "onoma=Dimitris&epwnymo=Papadimitriou"; ?> Μπορείς να πάρεις τις τιμές έτσι: > MyVar.onLoad = function() { // κάνε κάτι αφού φορτώσουν τα data... // πρόσβαση στα δεδομένα έχεις έτσι: // this.onoma // this.epwnymo } MyVar.send("testfile.php"); Εγώ πάντως σε μια δοκιμή που έκανα δούλεψε αλλά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες.
Turrican Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Λοιπόν αν στείλεις τις μεταβλητές σου έτσι οπως λες: > MyVar.send("testfile.php","_self","POST"); τα αποτελέσματα του "testfile.php" θα επιστραφούν σε νέα σελίδα. - Δεν είμαι σίγουρος γιατί συμβαίνει αυτό αλλά νομίζω οτι ο flash player βάζει τον browser να κάνει το http request. - Αν ομως δοκιμάσεις αυτό: > MyVar.send("testfile.php"); θα δείς οτι η php σελίδα καλείται μέσα από τον flash player. Οπότε έστω οτι έχεις ένα PHP κάπως έτσι: > <?php header("Content-type: application/x-www-urlform-encoded"); echo "onoma=Dimitris&epwnymo=Papadimitriou"; ?> Μπορείς να πάρεις τις τιμές έτσι: > MyVar.onLoad = function() { // κάνε κάτι αφού φορτώσουν τα data... // πρόσβαση στα δεδομένα έχεις έτσι: // this.onoma // this.epwnymo } MyVar.send("testfile.php"); Εγώ πάντως σε μια δοκιμή που έκανα δούλεψε αλλά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες.
PavelX Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Thnx Turrican, telika epiase to mono pou xreiazotan na kanw itan to echo $name, kai meta sto flash to this.name eperne tin timi thnx take care
Turrican Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μιας και σου δούλεψε πες μου λίγο τη σύνταξη της send() και αν σου δουλεύει και με Ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.