billpeppas Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 έλα Άκη, http://www.origo3d.com/Catalyst-Roundup-2005.shtml
ViPeRMaN Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 gia tin gigabyte x800xl pou exo ti proteinete? twra exo katalyst 5.4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 panta latest afou den sou dhmiourgoun problem...
vdanasto Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Εγώ έχω τη Radeon 8500. Με τις καινούριες εκδόσεις drivers έχω μειωμένες επιδόσεις, στο Neverwinter Nights αλλοιώνονται τα γραφικά,και στην καρτέλα με τα χαρακτηριστικά μου βγάζει ότι έχω AGP 0 και FastWrites απενεργοποιημένο (ενώ έχω AGP4x και FastWrites ενεργοποιημένα). Έχω εντοπίσει ότι οι drivers που λειτουργούν καλύτερα στο σύστημά μου είναι οι 7.93 (η τελευταία έκδοση πριν το VPU Recover). Όταν όμως πάω να τους εγκαταστήσω πλέον, πετάγεται μπλε οθόνη και τα XP κάνουν restart. Δεν πρόσεξα από πότε άρχισε να συμβαίνει αυτό. Μάλλον μετά το SP2. Κάτι υποψιάζομαι όμως ότι μπορεί να συμβαίνει και με τους nforce.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.